ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

مشخصات و انواع قهوه اتیوپی

قهوه اتیوپی

کشور اتیوپی به‌عنوان زادگاه قهوه عربیکا شناخته می‌شود. کشوری که برخلاف تصور، مزارع قهوه زیادی برخوردار نیست. انواع قهوه اتیوپی بیشتر در قالب باغ، جنگل و یا کشتزار، کشت می‌شوند و در حدود 15 میلیون نفر از جمعیت این کشور در این صنعت مشغول به کار هستند. قهوه‌های یرگاچف (یورگاچف) و قهوه سیدامو ازجمله قهوه‌های اتیوپی هستند که طرفداران زیادی در جهان دارند و به‌عنوان قهوه های تخصصی و منحصربه‌فرد شناخته می‌شوند.

قهوه اتیوپی از تنوع زیستی گوناگون و گونه‌ها و زیرگونه‌ها برخوردار است که هیچ جای دیگر دنیا پیدا نمی‌شود و نیاز به شناسایی دقیق دارد. به علت ترکیب گونه‌های هرلوم مثل موکا و گیشا، دانه‌های قهوه اتیوپی اغلب از اندازه و شکل یکسانی برخوردار نیستند.

مشخصات و انواع قهوه اتیوپی

آشنایی با انواع قهوه اتیوپی

دراین نواحی قهوه‌هایی که به‌طور طبیعی پرورش‌یافته‌اند، تولید می‌شوند. قهوه‌های این مناطق اغلب از بافت بهتر و طعم شیرین‌تر و وحشی‌تری نسبت به نواحی سیدامو و یورگاچف (یرگاچف) برخوردارند.

1. قهوه اتیوپی سیدامو

بیشترین سهم تولید و صادرات قهوه در اتیوپی مخصوص قهوه سیدامو است ، سیدامو محبوبترین و پر فروش ترین نوع قهوه اتیوپی است. قهوه اتیوپی سیدامو در ارتفاعی بین 1500 تا 2220 متر از سطح دریا رشد می کند ، و بصورت شسته یا واشد فراوری می شود.

در فصل برداشت قهوه اتیوپی سیدامو بین ماههای اکتبر تا ژانویه است اتحادیه ها چیزی حدود 500 هزارتن قهوه سیدامو از کشاورزان خریداری می کنند که تقریبا نیمی از این میزان به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

برای خرید قهوه اتیوپی سیدامو با کیفیت فوق العاده از فروشگاه اینترنتی قهوه موریس روی لینک مقابل کلیک کنید.

یکی از مشتریهای اصلی قهوه اتیوپی سیدامو استارباکس است که بصورت اختصاصی گونه ای خاص از قهوه سیدامو را تولید و خرید می کند ، تفاوت اصلی این گونه خاص با قهوه عادی سیدامو در فراوری آن است که بصورت طبیعی یا نچرال انجام می شود. این فراوری و نوع خاص گیاه باعث می شود تا در قهوه سیدامو اختصاصی استارباکس که به صورت تیره هم برشته هاری می شود رگه های طعمی شکالت تلخ ظاهر شود. در کل خصوصیات طعمی قهوه اتیوپی سیدامو شامل لیمو، نی شکر و توت بوده و عطری چوبی و شکوفه ای در کنار اسیدیته بسیار مناسب آن یک قهوه محبوب و دلنشین را نوید می دهد.

ناحیه سرسبز و انبوه سیدامو از مناطق متنوعی برخوردار است و در این ناحیه قهوه‌هایی با طعم‌های زیادی تولید می‌شود که این طعم‌ها گاهی میوه‌ای و مرکباتی و گاهی آجیلی و گیاهی است.

2. قهوه اتیوپی لیمو

یکی از بهترین قهوه های کشور اتیوپی قهوه لیمو است که در مناطق جنوب غربی اتیوپی تولید می شود ارتفاع مزارع قهوه لیمو بین 1100 تا 2100 متر است. قهوه اتیوپی لیمو از لحاظ کیفی بسیار شبیه قهوه اتیوپی دیجیماست و می توان گفت که تنها تفاوت آن بحث فراوری آنهاست که قهوه دیجیما بصورت طبیعی یا نچرال و لیمو بصورت فرایند شسته یا واشد فرآوری می شود.

برای خرید قهوه عربیکا اتیوپی لیمو بر روی لینک مقابل کلیک کنید

قهوه اتیوپی لیمو از لحاظ عطر به قهوه اتیوپی سیدامو شبیه است و عطر چوب و شکوفه می دهد . اسیدیته آن کم ولی قدرتمند است و بادی یا تنواری بالانسی دارد . از لحاظ طعمی طعم ادویه و شراب به همراه شیرینی زیاد قهوه اتیوپی لیمو را جزو منحصر به فرد ترین قهوه ها قرار می دهد.

3. قهوه اتیوپی یرگاچف

این ناحیه کوچک داخل منطقه سیدامو، یکی از بهترین قهوه‌های اتیوپی را تولید می‌کند. قهوه اتیوپی یرگاچف اغلب طعم لیمویی و معطر داشته و از بافت و شیرینی متعادلی نیز برخوردار است. یرگاچف اصولا قهوه های ارگانیک بوده و طی پروسه خشک کردن طبیعی یا نچرال فراوری می شود . ارتفاع رشد قهوه یرگاچف بین 1700 تا 2200 متر بوده و در ماههای اکتبر و دسامبر برداشت می شود.

برای خرید قهوه عربیکا اتیوپی یرگاچف G2 روی لینک مقابل کلیک کنید.

میزان تولید ساالنه قهوه یرگاچف بیش از 390 هزار تن در سال برآورد شده است. قهوه اتیوپی یرگاچف عطر شیرین و شکوفه ای دارد و طعم آن مخلوطی از میوه ، چای و لیمو است. بهترین حالت برشته کاری قهوه اتیوپی یرگاچف مدیوم است که باعث ارائه هرچه بیشتر ذات آن است. در برشته کاری مدیوم اسیدیته یا ترشی قهوه به روشن ترین حالت ممکن نمایان می شود و عطر و طعم خاص این قهوه شکوفا می شود.

4. قهوه اتیوپی گیشا

قهوه گیشای بومی از طعم‌های معطر و خوبی برخورداراست.

5. قهوه اتیوپی هارار

این ناحیه خشک، گرم و اغلب بیابان شکل است. قهوه تولیدشده در هارار، اغلب طعم خاک می‌دهد. بهترین دانه‌های قهوه این ناحیه طعم میوه و بلوبری دارند. تقریباً تمامی قهوه این ناحیه به‌صورت طبیعی تولید و فراوری می‌شود.

6. قهوه اتیوپی دجیما

قهوه این ناحیه اگر شسته شود با نام لیمو و اگر به‌صورت طبیعی فراوری گردد با نام دجیما صادر می‌شود. این قهوه‌ها عموماً نسبت به قهوه‌های سیدامو ملایم‌تر بوده و کیفیت گسترده‌تری دارد.

7. قهوه سبز اتیوپی

قهوه سبز نوعی دیگری از انواع قهوه اتیوپی است که برای لاغری و کاهش وزن بهترین گزینه می‌باشد. برای خرید قهوه سبز لاغری اتیوپی روی لینک کلیک کنید و سفارش خود را ثبت کنید.

انواع قهوه اتیوپی

خواص قهوه اتیوپی

این قهوه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان باعث پیشگیری بسیاری از بیماری‌هایی نظیر، پارکینسون و آلزایمر و همچنین موجب بهبود عملکرد فیزیکی و افزایش انرژی در مردان و زنان می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خواص و فواید قهوه از لینک های زیر استفاده کنید.

چالش‌های تولید قهوه اتیوپی

تغییرات آب‌وهوا یک تهدید جدی برای تولید قهوه اتیوپی است، به‌ویژه به دلیل افزایش شیوع و مدت‌زمان خشکسالی. الگوهای آب و هوایی جدید کشاورزی در اتیوپی را مختل می‌کند.

در گزارشی که در سال 2017 منتشر شد، آمده است که 39 تا 59 درصد مناطق فعلی در حال رشد قهوه می‌تواند بر اثر تغییرات آب و هوایی دیگر برای کشت قهوه مناسب نباشند. دسترسی کم به بازار Feirtrade، استفاده نادرست از رویه‌های خوب کشاورزی، عدم تنوع درآمدی، هزینه‌های بالای تولید و عدم اطلاع‌رسانی بازار ازجمله مواردی است که می‌تواند به اقتصاد قهوه در اتیوپی ضربه وارد کند.

قهوه در قلب فرهنگ اتیوپی

در اتیوپی، تولید قهوه هم عشق است و هم منبع مهم درآمد و محصول در تاروپود فرهنگ و اقتصاد کشور ریشه دارد. این کشور ششمین تولیدکننده بزرگ قهوه است و گزارش‌شده است که در سال 2018، این صنعت به‌طور مستقیم و غیرمستقیم محل اشتغال 20٪ از جمعیت 100 میلیون نفری اتیوپی بوده است. در سال 2017، این کشور تقریباً 470 هزار تن قهوه سبز تولید کرده است که از این میزان تقریباً 160 هزار تن صادرشده است. برای کسب اطلاعات بیشتر دز این زمینه حتما مقاله تاریخچه و فرهنگ قهوه اتیوپی را مطالعه نمایید.

این بدان معنی است که اتیوپی کمتر از نیمی از قهوه تولیدشده را صادر می‌کند و مابقی آن در داخل کشور مصرف می‌شود. قهوه قرن‌هاست در بافت اجتماعی اتیوپی است و یکی از معروف‌ترین ضرب‌المثل‌های اتیوپی “buna dabo naw” یا “قهوه نان ماست” است.

مردم اتیوپی با قهوه رابطه کاملاً بی‌نظیری دارند. اگر کسی در فرانسه شما را به صرف قهوه دعوت می‌کند، احتمالاً یک کپسول را در قهوه ساز می‌گذارد و 17 ثانیه بعد به شما قهوه می‌دهد، اما برای تهیه قهوه در اتیوپی 45 دقیقه وقت نیاز است و این نشان‌دهنده اهمیت پذیرایی با قهوه در این کشور است.

مشخصات قهوه اتیوپی

قهوه ی اتیوپی از گونه عربیکاست که اسیدیته بالایی دارد و عطر قوی و طعم میوه‌ای آن ویژگی منحصربه‌فرد این نوع قهوه محسوب می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد، این قهوه به دلیل داشتن طعم مزه‌های خاص و بدنه سبک، شهرت ویژه‌ای در میان علاقه‌مندان به قهوه دارد.

قهوه اتیوپی چیست

تأثیر ارتفاع بر روی طعم قهوه

وجود ارتفاعات بلند در نواحی جنوبی این کشور شرایط بسیار مناسبی را برای کشت و رشد گیاه قهوه فراهم می‌کند. این گیاهان در ارتفاعی حدود 1500 تا 2700 متر رشد می‌کند و این امر موجب ایجاد طعمی متفاوت در قهوه می‌شود که آن را از دیگر قهوه‌ها متمایز می‌کند.

تولید قهوه در کشور اتیوپی

تولید قهوه در این کشور یک سنت و فرهنگ محسوب می‌شود که ریشه در قرن‌های متوالی در این کشور دارد. خاستگاه گیاه عربیکا از این کشور سرچشمه می‌گیرد و برخلاف دیگر کشورها درختان قهوه به‌صورت طبیعی رشد می‌کنند. سهم اتیوپی از بازار قهوه در حدود 3 درصد است و این بازار برای اقتصاد اتیوپی بسیار حائز اهمیت است. در حدود 60 درصد از درآمد خارجی این کشور از طریق بازار قهوه تأمین می‌شود به‌گونه‌ای که در حدود 15 میلیون نفر از جمعیت این کشور به کشت قهوه می‌پردازند.

اتیوپی هفتمین کشور تولیدکننده قهوه و همچنین برترین تولیدکننده در قاره آفریقا محسوب می‌شود که عمده بازار قهوه اتیوپی که نیمی از صادرات آن را شامل می‌شود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، حدود یک‌چهارم به آسیای شرقی و همچنین، آمریکای شمالی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟