واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: گونه‌های قهوه Species

Species

قهوه موریس – بسیاری از گونه‌های قهوه Species (قهوه) وجود دارد که به‌طور طبیعی در طبیعت وجود دارد و همه بومی سواحل شرقی آفریقا هستند.

ماداگاسکار بیشترین تعداد گونه قهوه را دارد، همان‌طور که توسط آرون دیویس، رئیس تحقیقات قهوه در باغ گیاه‌شناسی رویال، کیو ثبت‌شده است.

به طرز شگفت‌انگیزی، بیش از نیمی از گونه‌های قهوه جهان مستند نبودند تا اینکه دیویس و تیمش در اواخر دهه 1990 تصمیم گرفتند همه آن‌ها را جستجو، پیدا و فهرست کنند.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دو گونه‌ای که تقریباً تمام قهوه‌های تولیدشده برای مصرف را تشکیل می‌دهند، قهوه روبوستا و قهوه عربیکا هستند.

روبوستا را فرومایه این دو می‌دانند. این گیاه در ارتفاعات بسیار کمتری رشد می‌کند،

به‌طورمعمول بین سطح دریا و 1000 فوت (300 متر). بسیار مقاوم در برابر بیماری است و به‌طورمعمول دو برابر محصول در هر درخت نسبت به گونه عربیکا تولید می‌کند.

تخمین زده‌شده است که روبوستا 30 درصد قهوه تولیدشده در جهان را تشکیل می‌دهد، اگرچه این رقم مورد اعتراض است.

همه گونه عربیکا از کیفیت بالایی برخوردار نیستند و می‌توان یک روبوستا که از یک عربیکا بهتر عمل می‌کند، داشت.

روبوستا اما نمی‌تواند با بهترین محصولات عربیکا رقابت کند.

اغلب می‌بینید که روبوستا با عربیکا مخلوط شده است و اگرچه انواع مختلفی وجود دارد،

اما می‌توانید حدس بزنید که یک روبوستا یک فنجان تلخ و سنگین‌تر با «روشنایی» کمتر و نت‌های میوه کمتر تولید خواهد کرد و یک روبوستای خوب نت‌های شکلاتی و فندقی را به نمایش می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Species

There are many Coffea (coffee) species that occur naturally in the wild and all are indigenous to the east coast of Africa.

Madagascar has the highest number of coffee species, as recorded by Aaron Davis, Head of Coffee Research at the Royal Botanic Gardens, Kew.

Amazingly, more than half the world’s coffee species were not documented until Davis and his team decided to venture out, find, and catalogue them all in the late 1990s.

The two species that make up nearly all the coffee grown for consumption are C. robusta and C. arabica.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Robusta is seen as the inferior of the two. It grows at much lower altitudes, typically between sea level and 1,000ft (300m).

It is highly disease resistant and typically produces twice the yield per tree than Arabica.

It has been estimated that Robusta makes up 30 percent of the coffee grown in the world, although this figure is contested.

Not all Arabica is of a top quality and it is possible to have a Robusta that outperforms an Arabica.

Robusta, however, cannot compete with the best Arabica crops. You will often see Robusta blended with Arabica, and although there are many varieties, you can surmise that a Robusta will produce a more bitter, heavier cup with less “brightness” and fewer fruit notes.

A good Robusta will display chocolate and hazelnut notes.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.