واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: شکر Sugar

Sugar

قهوه موریس – ضرب‌المثل ترکی می‌گوید: «قهوه جهنم سیاه است، مانند مرگ محکم و مانند عشق شیرین». برای بسیاری از افراد، افزودن شکر Sugar به قهوه یکی از جنبه‌های تعیین‌کننده رابطه آن‌ها با نوشیدنی است.

قهوه می‌تواند شیرینی طبیعی خود را داشته باشد، اما بیشتر اوقات قهوه تلخ است و افزودن قند تعادل را ایجاد می‌کند.

شکر، مانند کافئین، اعتیادآور است و غالباً یک فنجان قهوه دومنظوره تأمین کافئین و شکر را تأمین می‌کند و ترجیح فرد برای اینکه چگونه می‌خواهند نوشیدنی قهوه خود را «بسازند» می‌تواند موضوع مهیجی باشد.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

ازآنجاکه طعم و مزه قهوه می‌تواند بسیار پیچیده باشد، چیزهایی مشکل ایجاد می‌کنند و ملاقات آن با شکر همیشه قابل پیش‌بینی یا خوشایند نیست.

همان‌طور که به عرصه‌های قهوه با امتیاز بالاتر می‌رسیم، اسیدیته برجسته‌تر و پیچیده‌تر می‌شود و از تلخی آن کاسته می‌شود

و افزودن قند نه‌تنها کمتر لازم می‌شود بلکه می‌تواند نوشیدنی را متعادل کند.

دقیقاً مانند یک لیوان شراب، یک فنجان قهوه مخصوص که کاملاً آماده برای یک نوشیدنی تمام‌عیار است.

از طرف دیگر، در دنیای سنتی اسپرسوی ایتالیایی، برعکس است

و قهوه برای رسیدن به تعادل هنگام افزودن قند، به‌طور خاص انتخاب و بوداده می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Sugar

“Coffee should be black as hell, strong as death, and as sweet as love”, so goes the Turkish proverb.

For many people, the addition of sugar to coffee is a defining aspect of their relationship with the beverage.

Coffee has the potential to have its own natural sweetness, but more often than not coffee is bitter and the addition of sugar adds balance.

Sugar, like caffeine, is addictive and often a cup of coffee serves the dual purpose of delivering both caffeine and sugar,

and an individual’s preference for how they want to “build” their coffee drink can be a touchy subject.

برای خرید قهوه لاغری slimming coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Things get tricky in that coffee’s flavour can be very complex and its meeting with sugar is not always predictable or pleasant.

As we make our way into the realms of higher-scoring coffee, acidity becomes more prominent and complex and the bitterness diminishes, and the addition of sugar becomes not only less necessary but can actually unbalance the drink.

Much like a glass of wine, a carefully prepared cup of speciality coffee is a finished drink.

The coffee was chosen, roasted, and brewed without sugar content as part of the equation. On the other hand, in the more traditional world of Italian espresso, the opposite is true and the coffee was chosen and roasted specifically to achieve balance when sugar is added.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.