واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: آب Water

Water

قهوه موریس – آب Water شریک آرام و دست‌نیافتنی قهوه است. بدون آن نمی‌توانید قهوه درست کنید و متأسفانه تفاوت‌های ظریف در ترکیب آب به‌شدت باعث می‌شود که یک قهوه موردعلاقه شما باشد.

در سال‌های اخیر دوباره تمرکز بر روی اهمیت آب صورت گرفته است، زیرا کل جامعه به دنبال درک بیشتر در مورد قهوه هستند.

مدت‌ها بود که درک شده بود که کیفیت آب مهم است، اما اکنون ما به دنبال این هستیم که ببینیم دقیقاً چگونه بر طعم تأثیر می‌گذارد.

یک ایده کلیدی برای استفاده در آب این است که آب خوش‌طعم لزوماً قهوه خوش‌طعمی ایجاد نمی‌کند.

محتوای بی‌کربنات که آب بطری مارک‌دار را به آب بسیار صافی برای نوشیدن تبدیل می‌کند، عامل از بین بردن اسیدیته و شیرینی قهوه است.

نکته اصلی این است که به آب به‌عنوان یک حلال فکر کنید و در نظر بگیرید که چگونه این کار را انجام می‌دهد.

سه عنصر مهم در مورد طعم و مزه در قهوه کلسیم، منیزیم و بی‌کربنات است.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تمام قهوه‌ها درواقع متناسب با یک آب مشخص بوداده می‌شوند – یعنی هرکدام از آب‌ها برای چشیدن و کنترل کیفیت برشته / قهوه استفاده می‌شود.

این به این معنی است که برشته‌ها و قهوه‌های مختلف متناسب با آب‌های مختلف هستند.

اگر واقعاً اهل جواهرسازی هستید، می‌توانید مواد معدنی بخرید و آب خود را «تولید» کنید.

بازی با آب‌های بطری شده نیز محبوب است، درحالی‌که سیستم‌های تصفیه قهوه محور بهتری در آینده نزدیک ظاهر می‌شوند.

جنبه دیگر آب تأثیر آن بر تجهیزات است.

تجمع مقیاس یک مشکل معمول در مناطق متوسط ​​به سختی آب است و این باعث خرابی قطعات کوچک دستگاه‌های اسپرسو می‌شود.

پتانسیل آب‌های اسیدی برای خوردگی فلزات کمتر معمول اما مشکل‌ساز است.

در کل، آب قسمت بزرگی از معادله قهوه است، اما فراموش کردن آن به طرز شگفت‌آوری آسان است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Water

Water is the quiet and elusive partner of coffee.

You cannot make coffee without it, and unfortunately subtle differences in water composition drastically alter the favour of a coffee.

In recent years there has been a renewed focus on the importance of water, as the whole community seeks to understand more and more about coffee.

It has long been understood that water quality matters, but now we are looking to see exactly how it affects flavour.

A key notion to take on board is that good-tasting water does not necessarily make good-tasting coffee.

The bicarbonate content that makes a branded bottled water a very smooth water to drink is responsible for removing acidity and sweetness in coffee.

The key is to think about water as a solvent and to consider how it does that job.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

The three most important elements as far as flavour in coffee is concerned are calcium, magnesium, and bicarbonate.

All coffee is actually roasted to suit a given water – that is, whichever water is used to taste and quality-control the roast/ coffee.

This means different roasts and coffees are likely to be suited to different waters.

If you are really into the geekery, you can buy minerals and “manufacture” your own water.

Playing with bottled waters is also popular, while better coffee-centric filtration systems are likely to emerge in the near future.

The other aspect of water is its impact on equipment.

Scale buildup is a common problem in medium to hard water areas,

and this wreaks havoc on the tiny parts in espresso machines.

Less common but also problematic is the potential for acidic waters to corrode metals.

All in all, water is a mighty big part of the coffee equation, but one that is surprisingly easy to forget about.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *