ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژگان قهوه: اندونزی Indonesia

واژگان قهوه: اندونزی Indonesia

Indonesia

قهوه موریس – خاکی و ادویه‌ای یادداشت‌هایی است که این قسمت از جهان یعنی اندونزی Indonesia بیشتر به خاطر قهوه معروف است.

این را می‌توان به‌طور عمده به روش پردازش منحصربه‌فرد پوسته مرطوب نسبت داد، همچنین به‌عنوان giling basah نامیده می‌شود.

این یک فرایند دومرحله‌ای است.

قهوه بیشتر گیلاس را از بین می‌برد و با رطوبت 30-35 درصدی خشک می‌شود (برای صادرات کاملاً خشک می‌شود تا 12 درصد رطوبت یا کمتر).

این مرحله خشک‌کردن همان‌طور که در فرآیند عسلی انجام می‌شود، با موسیلاژ هنوز سالم است.

پس‌ازآن، همه‌چیز، ازجمله پوست، قبل از اینکه بیشتر خشک شود، از لوبیا خارج می‌شود.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برداشتن پوست در اوایل غیرمعمول است و این روند به تولید بادی و اسیدیته کمتری منجر می‌شود.

قهوه‌های کاملاً شسته شده اندونزی در دسترس و دارای اسیدیته بیشتری هستند.

اگرچه داستان‌های عجیب‌وغریب قهوه از این قسمت از جهان مانند Kopi Luwak و Old Brown Java وجود دارد، اما برای من بهترین قهوه‌های این منطقه قهوه‌های شسته شده باکیفیت معطر و ادویه‌ای هستند.

قهوه‌های گرد اندونزیایی بیشتر در ترکیبات اسپرسو یافت می‌شوند که به دنبال دستیابی به مشخصات کامل و اسیدیته کم هستند.

توجه داشته باشید که بسیاری از مکان‌ها و جزایر در اندونزی قرار دارند، ازجمله سوماترا، سلوسی و جاوا که دارای مزارع قهوه هستند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Indonesia

Earthy and spicy are the notes that this part of the world is best known for when it comes to coffee.

This can mainly be attributed to the unique wet-hulled processing method, also referred to as giling basah.

This is a two-stage process.

The coffee has most of the cherry removed and is dried to 30–35 percent moisture (for export it would be completely dried, to 12 percent moisture or below).

This drying phase is carried out with the mucilage still intact, much as in the honey process.

Afterwards, everything, including the parchment, is removed from the beans before they are dried further.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

It is unusual to remove the parchment this early and the process tends to give the coffee a bigger body and lower acidity.

Fully washed Indonesian coffees are available and will tend to have more acidity.

Although there are some exotic coffee stories from this part of the world, such as Kopi Luwak and Old Brown Java, for me the best coffees from this region are washed coffees with aromatic and spicy qualities.

The rounder Indonesian coffees are more often found in espresso blends looking to achieve a full-bodied and less acidic profile.

Note that many locations and islands come under the Indonesia bracket, including Sumatra, Sulewesi, and Java.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟