ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژه نامه قهوه: باریستا Barista

واژه نامه قهوه: باریستا Barista

Barista باریستا

قهوه موریس – واژه باریستا Barista به‌طور مستقیم از ایتالیایی ترجمه‌شده است. باریستا به معنی «شخص بار» است. بااین‌حال به دلیل تأثیر کشور ایتالیا در فرهنگ قهوه جهان، اصطلاح باریستا تنها به یک سازنده قهوه حرفه‌ای ارجاع داده می‌شود.

در طول دهه‌های اخیر، نقش باریستا در جهان بیشتر شناخته و مورداحترام قرارگرفته است و این امر در بسیاری جهات قابل‌مشاهده است. به‌عنوان‌مثال، در مسابقات باریستا و یا محصولات مارک باریستا در قفسه مغازه‌ها و کافه‌ها و همچنین در عملکرد فزاینده و خاص باریستاها در کافه‌ها و رستوران‌ها، این نقش بسیار پررنگ است.

افزایش تعداد دوره‌ها و مدارک تحصیلی مرتبط در مورد این نقش نشان از اهمیت این حرفه دارد؛ اگرچه هنوز هم از طریق کارآموزی در محل کار انجام می‌شود.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نقش باریستا به‌صورت سنتی یک حرفه مقدماتی بوده است، یعنی تهیه و سرو نوشیدنی. بااین‌حال هرچه قهوه پیچیده‌تر می‌شود و مشتریان علاقه‌مند‌تر، این حرفه هم بیشتر موردتوجه قرار می‌گیرد.

هیچ دور از ذهن نیست که با افزایش اتوماسیون در آماده‌سازی قهوه، نقش یک باریستا با یک سرآشپز، برابری کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Barista

Directly translated from Italian, barista means “bar person”. However, due to Italy’s influence on world coffee culture, the term “barista” has come to refer solely to a professional coffee maker. Over recent decades the role of the person has become more globally recognized and respected. This can be seen in many ways, as, for example, in barista competitions and barista-branded products on shelves, as well as in the increasingly specialized and specific function of the barista within cafés and restaurants.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

There is an increasing number of courses and qualifications surrounding the role, although most expertise is still learned through an on-the-job apprenticeship. The role of the barista has traditionally been a preparatory one – the making and serving of drinks. However, as coffee becomes more complex and customers more interested and discerning, the barista can take on a sommelier-like guise. With the increased automation in actual coffee preparation, there is a possibility that the role could one day become almost identical to that of a sommelier

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟