آموزش

آموزش لاته آرت – فوم گیری از شیر

لاته آرت

قهوه موریس –  دیدن لاته آرت (Latte art) زیبا و حرفه‌ای در کافی‌شاپ‌ها این ذهنیت را در ما ایجاد می‌کند که کار بسیار راحتی است اما با امتحان کردن آن و نتیجه نه‌چندان زیبایی آن می‌فهمیم که این کار به‌ظاهر ساده ظرافت‌ها و مهارت ویژه‌ای می‌خواهد که تنها با آموزش و تمرین زیاد میسر است و می‌توانید باکمی تمرین و راهنمایی آن را یاد بگیرید. در این یادداشت سعی داریم تا نکاتی در خصوص روش‌های آرت زدن بر روی قهوه لاته را مرور کنیم.
تمامی مراحل این روند از اهمیت برخوردار است (ازجمله گرفتن اسپرسو و فوم گیری از شیر). متخصصان لاته ادعا می‌کنند که در صورت انجام درست دو چیز، می‌توانید لاته عالی درست کنید. این موارد اولیه شامل یک شات اسپرسو با میزان کافی کِرِمای اسپرسو و شیر با فوم مناسب است.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

فوم گیری از شیر برای لاته آرت

فنجان لاته شما با شیر بخارپز شده یا فوم شیر آماده می‌شود. فوم شیر دارای «میکروفوم» است که آن را برای درست کردن طرح و ایجاد شیرینی در قهوه مناسب می‌کند. بخارپز کردن شیر آن را دناتوره می‌کند که معنای آن این است که ویژگی‌های فیزیکی شیر را تغییر می‌دهد. چربی و شکر موجود در شیر به شکرهای کوچک‌تر و ساده‌تر تبدیل می‌شود که شیر را شیرین‌تر می‌کند.
لاته آرت

اگر قصد دارید فوم شیر مناسب برای لاته آرت درست کنید، مراحل زیر را به‌دقت دنبال کنید:

1. ظرف حاوی شیر یا پیچر خود را تقریباً تا کف دهانه پر از شیر کرده و شیربخار دستگاه را باز کنید. اگر احیاناً دستگاه اسپرسو ساز و یا نازل بخار ندارید می‌توانید از ظروفی که برای فوم گیری شیر در بازار موجود است استفاده کنید.

2. نازل بخار را در چند میلی‌متری داخل سطح شیر قرار دهید و زمانی که شیر شروع به بالا آمدن کرد، پارچ را به سمت پایین برده تا نازل بخار در حدود 1 سانتی‌متری سطح شیر قرار گیرد.

3. کج کردن پارچ به سمت خودتان کمک می‌کند تا داخل آن را ببینید.

اجازه دهید تا شیر به‌صورت یکنواخت بچرخد. غوطه‌ور نکردن نازل در مکان درست باعث می‌شود که شیر بخارپز شده

و کف به‌صورت دو لایه مجزا تشکیل شوند و این باعث می‌شود تا پیاده کردن طرح لاته سخت‌تر شود.

برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید

4. زمانی که شیر به دمای 60 تا 80 درجه سلسیوس می‌رسد، نازل بخار را خاموش کنید.

باریستاهای ماهر می‌توانند تنها به‌وسیله لمس کردن دما را تشخیص دهند اما شاید شما برای دقت بیشتر بخواهید از دماسنج گیره‌ای استفاده کنید.

5. برخی از باریستاها باور دارند که پارچ را در پایین نگه داشته و زمانی که گرم‌تر می‌شود آن را به سمت بالا بیاورند تا در عمق بیشتری بچرخانند.

6. پس از خارج کردن نازل بخار، پارچ را محکم بر روی میز بکوبید تا هرگونه حباب داخل فوم از بین برود.

این کار به شما کمک می‌کند تا کف غلیظ‌تری داشته باشید.

7. نهایتاً، پارچ را برداشته و آن را با دستان خود بچرخانید تا به شکل یکپارچه‌ای غلیظ شود؛

این مسئله به شما کمک می‌کند تا یک لاته آرت غلیظ داشته باشید.

 


تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.