گرانترین قهوه

گرانترین دانه‌های قهوه جهان – قسمت نخست

قهوه موریس – قهوه نه‌تنها یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است بلکه کالایی است که در وال‌استریت تجارت می‌شود؛ اما درحالی‌که تاجران حرفه‌ای دانه‌های عربیکا یا روبوستا را خریداری و می‌فروشند، مصرف‌کنندگان می‌توانند صدها نوع قهوه را انتخاب کنند که برخی از گرانترین قهوه ها به روش‌های جذابی ایجاد می‌شوند.

مانند سایر غذاهای لذیذ، قهوه ترکیبی متنوع و دارای طیف گسترده‌ای از کیفیت است.

برخی از این خصوصیات به منطقه پرورش مرتبط هستند، قهوه پرورش داده می‌شود و سایر موارد مربوط به روش‌های فرآوری و دم آوری مورداستفاده است.

گرانترین دانه‌های قهوه جهان – قسمت دوم

گرانترین دانه‌های قهوه جهان – قسمت سوم

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

گرچه بسیاری از خصوصیات متمایز قهوه به‌طور ذهنی درک می‌شوند و بنابراین افراد مختلف قهوه‌های مختلف را به شیوه خود درک می‌کنند.

برخی از افراد به تمیزترین قهوه تمایل دارند و هزینه زیادی برای قهوه متناسب با سلیقه خود می‌پردازند.

بنابراین، در مورد این سؤال که آیا گرانترین انواع قهوه ارزش آن را دارند، پاسخ این است که آن‌ها برای افرادی است که به ویژگی‌هایی که یک قهوه، اهمیت می‌دهند. البته این سؤال بعدی را ایجاد می‌کند که این کیفیت‌ها دقیقاً چیست و چگونه در کیفیت کلی یک قهوه نقش دارند. در این مقاله پس از بررسی مختصر اما کامل ویژگی‌های قهوه، به فهرست برخی از گرانترین انواع قهوه در جهان می‌پردازد و کمی نیز در مورد پیشینه آن‌ها و خصوصیاتی که باعث تمایز آن‌ها می‌شود می‌پردازد.

برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

عناصر گرانترین قهوه ها

قهوه واژگان طعم‌دهنده‌های خاص خود را دارد که متخصصان برای تشخیص آن‌ها از یکدیگر استفاده می‌کنند که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

اسیدیته

اسیدیته یکی از ارزشمندترین عناصر کیفیت قهوه و یکی از کمتر درک شده آن است که به میزان روشنایی یک قهوه اشاره می‌کند، نه تندی یا تلخی آن. اسیدیته واقعی در مقابل قلیایی بودن (سطح pH) در بین قهوه‌های با هر طعم نسبتاً ثابت باقی می‌ماند. در قهوه، اسیدیته می‌تواند به خشکی آن نیز اشاره داشته باشد.

در اینجا چند روش برای توصیف و مقایسه اسیدیته یک قهوه وجود دارد:

تردی لیمویی در مقابل تنگ ملایم خربزه مانند؛

یک کیفیت قوی و قابل‌توجه در مقابل کیفیت ملایم، تقریباً نامحسوس؛

بیشتر شبیه قند کاراملی یا آب میوه است.

علاوه بر کیفیت دانه، نوع و کیفیت تفت قهوه، مانند تیره یا روشن بر اسیدیته آن نیز تأثیر می‌گذارد.

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بادی

بادی یک قهوه به دلیل رسوبات موجود در آن، به وزن آن یا احساس آن بر روی زبان شما اشاره دارد. ممکن است شبیه خامه شلاق سنگین یا شیر فاقد چربی یا جایی بین آن باشد. بادی همچنین نشان می‌دهد که چگونه روش‌های مختلف تولید آن بر وزن و احساس آن تأثیر می‌گذارد. این به‌طورمعمول یکی از ساده‌ترین عواملی است که افراد تازه تفاوت‌های ریز مزه قهوه را متوجه می‌شوند.

سایر توصیفات رایج بادی عبارت‌اند از:

متراکم

شربت‌دار

پرشده

ضخیم

ابریشمی

سبک

آبکی

شیرینی

به‌طورکلی، هرچه کیفیت قهوه‌ای که می‌نوشید بهتر باشد، طعم آن شیرین‌تر است. برخی از تمایزهای مختلف شیرینی عبارت‌اند از:

شربت عسل، شکر قهوه‌ای، یا شربت افرا

ملاس یا کارامل تیره‌تر

میوه تازه.

برای خرید قهوه کلمبیا نارینو colombia narino coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

طعم

همه قهوه‌ها نکات و پیشنهاد‌های طعم‌ها را در خود جای داده‌اند. برخی از نمونه‌ها عبارت‌اند از:

طعم‌های مغزدار مانند گردوی شیرین یا بادام برشته‌شده

نت‌های گل گاردنیا یا گل رز

طعم‌دهنده‌های میوه مانند گیلاس یا شاه‌بلوط خشک شلیل

شکلات تلخ یا لوبیای وانیل

کره یا دودی

تند یا ترش.

پایان طعم

همچنین به‌عنوان طعم و مزه یک قهوه شناخته می‌شود، پایان یک قهوه طعمی است که پس از نوشیدن آن بر روی کام شما ایجاد می‌کند – یادداشت‌های طولانی‌مدت. کیفیت پایان یک قهوه شامل موارد زیر است:

بافت – صاف یا خشن

مدت‌زمان – طولانی یا زودگذر.

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید دو yirgacheffe coffee g2 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

عطر

به‌طورمعمول ابتدا تشخیص داده می‌شود، اما قبل از نوشیدن آن و مشاهده سایر خصوصیات، رایحه یک قهوه عطر، رایحه و سایر خواص بویایی آن است. درحالی‌که خصوصیات ذکرشده را با زبان اندازه می‌گیرید، این ویژگی را با بینی اندازه می‌گیرید.

به همین دلیل، شما می‌توانید رایحه را به‌عنوان پیش ماده سایر عوامل طعم در نظر بگیرید. توصیفات رایج از ویژگی‌های معطر یک قهوه عبارت‌اند از:

آجیل

مرکبات

تند

کاراملی مانند

گل

گیاهی

میوه‌ای

برای خرید قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (limu) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

توجه داشته باشید که رایحه یک قهوه به معنای بوی دانه‌های بوداده قبل از دمیدن نیست بلکه به بوی قهوه تازه‌دم شده اشاره دارد.

سرانجام، سایر خصوصیاتی که ممکن است بشنوید که طعم‌دهنده‌های قهوه برای توصیف گرانترین قهوه ها از آن استفاده می‌کنند شامل وضوح، بافت و تعادل است.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *