آموزش

چهار دسر قهوه که می‌توانید در خانه درست کنید – قسمت دوم

دسر قهوه

قهوه موریس – قرن‌هاست که نوشندگان قهوه برخی از نوشیدنی‌های موردعلاقه خود را با طیف وسیعی از غذاهای مختلف جفت می‌کنند. شاید از همه مهمتر، دسرها، از کیک و کلوچه گرفته تا دونات و بستنی، مدت‌هاست که به عنوان دسر قهوه با یک فنجان قهوه همراه است.

بااین‌حال، با توسعه دنیای آشپزی، قهوه بیش از یک نوشیدنی شناخته‌شده است که می‌توانید در کنار یک دسر از آن لذت ببرید. در عوض، آشپزها به‌عنوان‌مثال، استفاده از آن را به‌عنوان یک ماده سازنده، در تیرامیسو یا آفتابو تشخیص می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه قهوه می‌تواند دسرها را تکمیل کند، من با دو علاقه‌مند مخصوص قهوه و متخصصان شیرینی‌پزی صحبت کردم. آن‌ها در مورد تهیه دسر با قهوه و نحوه انتخاب یک قهوه برای استفاده و همچنین چهار دستورالعمل عالی دسر سخن گفتیم که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانیم:

چهار دسر قهوه که می‌توانید در خانه درست کنید – قسمت اول

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

شامپو قهوه

میکائلا ویکتوریا اصالتاً اهل آرژانتین است، اما در حال حاضر در هوستون، تگزاس مستقر است. وی فارغ‌التحصیل دانشکده نانوایی و شیرینی‌پزی در پاریس و یک کارخانه تهیه‌کننده قهوه تخصصی است.

او می‌گوید که هر دو دسر او خیلی خوب با قهوه مطابقت دارند و حتی در افراد مبتدی نیز می‌توانند با موفقیت در خانه پخته شوند.

برای خرید قهوه اوگاندا uganda coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

عناصر

125 گرم شیر کامل

125 گرم آب

110 گرم کره (به سبک فرانسوی، 82٪ چربی)

5 گرم شکر دانه ریز

نمک دریا 2 گرم

140 گرم آرد همه منظوره، الک شده

4 تخم بزرگ

کرم شیرینی قهوه (دستور زیر)

روکش کراکلین (اختیاری، دستور العمل زیر)

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

روش تهیه

فر خود را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (392 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک قابلمه متوسط ​​، شیر، آب، شکر و نمک دریا را مخلوط کنید. با یک قاشق چوبی هم بزنید. آن را کاملاً بجوشانید.

وقتی جوش آمد و دیدید کره و شکر به‌خوبی درون شیر قرارگرفته است، حرارت را خاموش‌کنید.

حرارت را برداشته و آرد را با یک قاشق چوبی یا کفگیر ضد حرارت هم بزنید. وقتی ترکیب شد، دوباره آن را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. مخلوط را مرتباً هم بزنید تا از لبه‌ها خارج شود. یک حرکت در قسمت پایین تابه شکل می‌گیرد.

برای خرید قهوه ماکیا 80 درصد عربیکا (makia coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

در این مرحله، خمیر را به یک مخلوط کن ایستاده منتقل کنید و درحالی‌که خنک می‌شود، با تنظیم آرام یا کم حدود دو دقیقه مخلوط کنید. هنگام مخلوط کردن، تخم‌مرغ‌ها را یک‌به‌یک اضافه کنید، اما مطمئن شوید که قبل از افزودن تخم‌مرغ دیگر، تخم‌مرغ‌ها را کاملاً ترکیب کرده‌اید.

قوام خمیر خود را بررسی کنید. برای دیدن اینکه آیا قوام درست است، هنگامی‌که دست‌وپا زدن را به سمت بالا می‌کشید، باید به پارو بچسبد و به شکل V آویزان شود.

برای خرید قهوه ریکو 60 درصد عربیکا (rico coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مخلوط کراکلین

کیسه شیرینی‌پزی خود را با خمیر پرکنید و آن را روی صفحه پخت لوله کنید. در صورت استفاده از مخلوط کراکلین (دستور زیر) را به هر پف اضافه کنید. اگر چنین نیستید، مقداری کره را در مایکروویو ذوب کنید و با استفاده از برس قنادی یا انگشت خود، به‌آرامی تمام سطح را مالش دهید.

به مدت 15 دقیقه در دمای 205 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) بپزید و سپس دما را به 176 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شود. در این مرحله، آن‌ها را از اجاق برداشته و در حالت ایدئال به توری منتقل کنید تا شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند.

بعد از خنک شدن، پفک‌های چوخ خود را با خامه قنادی قهوه پر کنید (دستور زیر). برای انجام این کار، کرم را به یک کیسه لوله‌کشی اضافه کنید که دارای یک نوک کوچک است. کیسه لوله‌کشی را داخل هر یک از قطعات قرار داده و پر کنید. پس از پر شدن، قسمت بالای هر کرم پفک را با پودر کاکائو یا کرم شیرینی قهوه کمی خیس کنید.

دسر قهوه

خامه شیرینی قهوه

عناصر

250 میلی‌لیتر شیر

3 زرده تخم‌مرغ

50 گرم شکر

نشاسته ذرت 15 گرم

40 گرم کره (در یخچال و به‌صورت مکعب خردشده)

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

نمک دریا

2 قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری یا قهوه آسیاب شده

برای خرید قهوه آدلانته 55 درصد عربیکا (adelante coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

روش تهیه

در یک‌کاسه بزرگ مخلوط کردن، زرده‌ها، وانیل، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شود و رنگ مخلوط کم‌رنگ شود. شیر را در قابلمه گرم کنید.

وقتی جوش آمد، تقریباً 80 تا 90 میلی‌لیتر (یک‌سوم ظرف) را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پس از مخلوط شدن، به قابلمه حاوی بقیه شیر اضافه کرده و برای مدت چند دقیقه با حرارت ملایم آن را بپزید و مرتباً هم بزنید. پس از غلیظ شدن و مخلوط شدن، مکعب‌های کره سرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

خامه را به یک کاسه منتقل کنید، روی آن را با بسته‌بندی پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید (ترجیحاً یک شب) تا کاملاً جا بیفتد.

برای خرید قهوه سالوا 30 درصد عربیکا (salva coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

روکش کراکلین

60 گرم کره بدون نمک را با 60 گرم شکر قهوه‌ای مخلوط کنید تا یکدست شود. 60 گرم آرد ساده اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا یک رب کوچک تولید شود.

خمیر کراکلین را بین دو ورق کاغذ پخت قرار دهید و با وردنه صاف کنید تا ضخامت آن تقریباً 2 میلی‌متر باشد. قبل از استفاده حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کلوچه شکلاتی با گاناش قهوه

عناصر

کره بدون نمک 125 گرم

75 گرم قند کاستور

1 زرده تخم‌مرغ

آرد قنادی 200 گرم

25 گرم پودر کاکائو

1 قاشق چایخوری نمک

100 گرم خامه سنگین

150 گرم شکلات شیری، ریز خرد شده

½ قاشق چایخوری قهوه فوری

برای خرید قهوه کانیس 100 درصد عربیکا (canis coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

روش تهیه

خامه و قهوه را در قابلمه حرارت دهید تا خیلی داغ شود، اما کاملاً جوش نیاید. شکلات شیری ریز خردشده خود را درون قابلمه بریزید و مخلوط را بزنید تا براق و یکدست شود.

بگذارید مخلوط گاناش خنک شود و حداقل چهار ساعت (ترجیحاً یک شب) آن را در یخچال قرار دهید.

برای کلوچه‌های خود، کره و شکر را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و مختصر مخلوط کنید. آرد شیرینی، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.

خمیر را با فیلم غذایی بپیچید و حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر را بین دو قطعه کاغذ روغنی حلقه کنید تا ضخامت آن 4 میلی‌متر باشد. فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد (320 درجه فارنهایت) گرم‌کنید و کوکی‌ها را برای حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید. پس از سرد شدن، آن‌ها را به یک توری سیم منتقل کنید.

گاناش را در یک کیسه لوله‌کشی کنید و هر کلوچه را به‌دلخواه پرکنید و روی آن را با پودر کاکائو یا شکر مایع پرکنید.

برای خرید قهوه دولورس 100 درصد عربیکا (dolores coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

سخن آخر

این چهار دسر قهوه به‌طور دقیق توسط متخصصین شیرینی فروشی که عاشق قهوه‌های خاص هستند طراحی‌شده است.

آن‌ها دسرهای سنتی مانند کیک‌ها و کلوچه‌ها را با عطروطعم ظریف قهوه متعادل می‌کنند تا بهترین‌ها را به شما ارائه دهند. دفعه دیگر که به ایده‌های دسر گیر کردید، چرا یکی از این‌ها را امتحان نمی‌کنید؟

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.