آموزش

چهار دسر قهوه که می‌توانید در خانه درست کنید – قسمت اول

دسر قهوه

قهوه موریس – قرن‌هاست که نوشندگان قهوه برخی از نوشیدنی‌های موردعلاقه خود را با طیف وسیعی از غذاهای مختلف جفت می‌کنند. شاید از همه مهمتر، دسرها، از کیک و کلوچه گرفته تا دونات و بستنی، مدت‌هاست که به عنوان دسر قهوه با یک فنجان قهوه همراه است.

بااین‌حال، با توسعه دنیای آشپزی، قهوه بیش از یک نوشیدنی شناخته‌شده است که می‌توانید در کنار یک دسر از آن لذت ببرید. در عوض، آشپزها به‌عنوان‌مثال، استفاده از آن را به‌عنوان یک ماده سازنده، در تیرامیسو یا آفتابو تشخیص می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه قهوه می‌تواند دسرها را تکمیل کند، من با دو علاقه‌مند مخصوص قهوه و متخصصان شیرینی‌پزی صحبت کردم. آن‌ها در مورد تهیه دسر با قهوه و نحوه انتخاب یک قهوه برای استفاده و همچنین چهار دستورالعمل عالی دسر سخن گفتیم که در ادامه می‌خوانیم:

چهار دسر قهوه که می‌توانید در خانه درست کنید – قسمت دوم

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

استفاده از قهوه در دسرها: یک نمای کلی از دسر قهوه

هندریک پرتوریوس یک آشپز و شیرینی‌پزی برای Simpli Coffee & Bakery، یک زنجیره مخصوص قهوه و دسر است که در لیسبون مستقر است.

هندریک که اصالتاً اهل هایدلبرگ، آفریقای جنوبی است می‌گوید که کار در کنار متخصصان تخصصی قهوه یک تجربه عالی است و این امر پخت‌وپز او را تعالی داده است.

هندریک به من می‌گوید: «قهوه ماده زیبایی برای استفاده در پختن است و من به‌عنوان یک قهوه دوست، از عطروطعم آن بسیار قدردانی می‌کنم.»

هندریک می‌گوید که در تمام دستورالعمل‌های خود، قهوه‌ای که استفاده می‌کند دم‌کرده یا فوری نیست. در عوض، او به من می‌گوید که از قهوه خیلی ریز آسیاب شده استفاده می‌کند که اغلب آن را با بیکینگ‌پودر مخلوط می‌کند.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

او می‌گوید: «ممکن است عجیب به نظر برسد، اما عطروطعم آن بسیار طبیعی‌تر است، به‌خصوص با شکلات.»

هندریک توصیه می‌کند از قهوه‌هایی که مشخصات فنجان میوه‌ای یا شکلاتی دارند استفاده کنید، زیرا به گفته وی این قهوه‌ها (به‌خصوص قهوه‌های شکلاتی) دسرها و کیک‌ها را به‌خوبی تکمیل می‌کنند.

آن‌ها همچنین معتقدند که روشنایی، تعادل و اسیدی که می‌توانید در قهوه‌های پانامایی گیشا و اتیوپی از مناطقی مانند Sidamo پیدا کنید، می‌تواند مناسب دستورالعمل‌های دسر باشد، زیرا طعم‌های شیرین را بسیار خوب تکمیل می‌کند.

برای خرید قهوه عربیکا کنیا (kenya) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کافه Le gâteau marbré au café (کیک قهوه مرمر) به عنوان دسر قهوه

هندریک برای این دستورالعمل می‌گوید: «قهوه تازه آسیاب شده رنگ قهوه تیره و زیبایی به شیرینی می‌دهد … هنگام بیرون آوردن این مواد از فر، رایحه قهوه را حس خواهید کرد.»

هندریک برای یک گزینه وگان اضافه می‌کند که شما می‌توانید کره را با کره وگان یا مارگارین و شیر را با شیر بادام یا جو دو سر جایگزین کنید. تخم‌مرغ را با مخلوط 1 قاشق چایخوری جوش‌شیرین و 1 قاشق چایخوری سرکه جایگزین کنید.

برای خرید قهوه لیندی 100 درصد عربیکا (lindi coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

عناصر

10 گرم قهوه آسیاب شده (قبل از پخت‌وپز به بیکینگ‌پودر اضافه‌شده)

1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

100 گرم پودر بادام

1 عدد تخم‌مرغ بزرگ

آرد 250 گرمی

کره 200 گرم

180 گرم شکر

100 میلی‌لیتر شیر

10 میلی‌لیتر عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

دسر قهوه

روش تهیه

فر خود را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

شکر و تخم‌مرغ را با یک لیسک، همزن دستی یا میکسر ایستاده ترکیب کنید. عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط سبک و نرم شود. کره را ذوب کرده و به‌تدریج درون مخلوط قرار دهید.

آرد را الک کرده و پودر بادام را در کنار پودر بیکینگ قهوه خود اضافه کنید. مواد خشک را به‌آرامی در مخلوط مرطوب جمع کرده و کاملاً ترکیب کنید.

مقدار کمی از مخلوط را برداشته و جداگانه با پودر کاکائو مخلوط کنید. مخلوط کاکائو را به‌آرامی داخل کاسه برگردانید و آن را جمع کنید تا یک اثر «مرمر» ایجاد کند.

مخلوط را در یک ظرف نان ریخته و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد (347 درجه فارنهایت) برای 50 تا 60 دقیقه بپزید.

برای خرید قهوه سیمون 90 درصد عربیکا (simon coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کلوچه‌های شکلاتی موکا

هندریک برای یک گزینه وگان به‌جای این موارد می‌گوید شما می‌توانید کره را با کره وگان یا مارگارین جایگزین کنید. شکلات تلخ را با شکلات وگان جایگزین کنید و تخم‌مرغ‌ها را با مخلوطی از 2 قاشق چایخوری سرکه و 2 قاشق چایخوری جوش‌شیرین جایگزین کنید.

برای خرید قهوه پاندورا 80 درصد عربیکا (pandora coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

عناصر

30 گرم قهوه آسیاب شده

آرد چاودار 280 گرم

شکلات تیره 250 گرم

225 گرم شکر قهوه‌ای روشن

2 تخم‌مرغ بزرگ

کره بدون نمک 220 گرم

عصاره وانیل 5 میلی‌لیتر

100 گرم قند کاستور

5 گرم جوش‌شیرین

نمک کوشر

برای خرید قهوه لیما 70 درصد عربیکا (lima coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

روش تهیه

در صورت استفاده از میکسر ایستاده، از ضمیمه پارویی استفاده کنید. اگر با دست مخلوط می‌کنید، از یک قاشق چوبی استفاده کنید.

کره، شکر کاستر و شکر قهوه‌ای را کمی با هم بزنید تا مخلوط نرم شود (این کار با دست حدود 10 دقیقه طول خواهد کشید).

هر بار یک تخم‌مرغ را اضافه کنید، با سرعت متوسط ​​مخلوط کنید و سپس اسانس وانیل را اضافه کنید.

اطمینان حاصل کنید که حداقل دو دقیقه آن را مخلوط کنید، بنابراین در آن ترکیب شده است.

در یک کاسه جداگانه و متوسط ​​، قهوه آسیاب شده، آرد چاودار، بیکربنات سودا، کمی نمک و چیپس شکلات را با هم مخلوط کنید. پس از ترکیب مواد خشک را به‌آرامی درون مخلوط شکر و کره بریزید.

برای خرید قهوه آمارگا 60 درصد عربیکا (amarga coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

خمیر را به مدت یک شب استراحت دهید، یا در یک ظرف هوای بسته یا محکم در فیلم پلاستیکی بپیچید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید (356 درجه فارنهایت) و یک قفسه را در وسط فر قرار دهید.

یک سینی را با کاغذ پخت بچرخانید و خمیر خود را به اندازه 30 گرم اندازه بگیرید.

هر قطعه را به‌صورت گلوله درآورید، سپس آن را روی سینی فر فشار دهید و بین هر قطعه خمیر حداقل 5 سانتی‌متر باقی بماند.

به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را بپزید تا کوکی‌ها از لبه‌های آن ترد شوند اما در وسط آن‌ها کمی نرم شوند. بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را به یک توری منتقل کنید و لذت ببرید.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.