ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » طرز تهیه قهوه آمریکانو

طرز تهیه قهوه آمریکانو

فهرست محتوا

قهوه آمریکانو

قهوه آمریکانو را در یک کلام می توان اسپرسوی ضعیف شده نامید.با اضافه کردن دو شات آب داغ به یک شات اسپرسو و رقیق شدن قهوه اسپرسو به آمریکانو می رسیم.

امریکانو بیشتر مناسب افرادی است که اسپرسو برایشان نوشیدنی تلخی است و با اضافه کردن اب به ان و رقیق تر شدن نوشیدنی نوشیدن قهوه برایشان جذاب تر می شود.

یعنی وقتی شما 60 میلی لیتر اسپرو دارید با اضافه کردن 120 میلی لیتر اب داغ حجم قهوه را به 180 میلی لیتر می رسانید.

آمریکانو چیست

آمریکانو در واقع اسپرسو با حجم بشتر و کافئین کمتر است

ترکیبی از قهوه و اب جوش(دمای اب بین 80 تا 90 درجه سانتیگراد)

فراموش نشود منظور از این ترکیب اضافه کردن اب داغ به قهوه است نه بر عکس

برخی از افراد ادعا می‌کنند كه نسبت اسپرسو به آب 1: 2 «استاندارد» است، درحالی‌که دیگران آمریكانوی «كوتاهتر» با نسبت 1: 1 را ترجیح می‌دهند.

درواقع، کافی‌شاپ‌ها بسته به شدت اسپرسو و سلیقه مشتریان ممکن است این نسبت را تغییر دهند.

لانگ بلک نوشیدنی محبوب در استرالیا و نیوزیلند است که حاوی همان مواد آمریکانو است.

بااین‌حال، روش تهیه متفاوت است. در یک آمریکانو، آب روی اسپرسو ریخته می‌شود، درحالی‌که در لانگ بلک، برعکس است.

هنگام سفارش آمریکانو در ایتالیا مراقب باشید. چراکه نام‌های دقیق ایتالیایی آمریکانو (caffé americano) و قهوه فیلتری (caffé all’americana) بسیار مشابه هستند.

قهوه آمریکانو چیست

همانطور که از اسم آن پیداست قهوه آمریکانو از آمریکا می آید. سال 1942 و جنگ جهانی دوم و علاقه سربازان آمریکایی به اسپرسو و البته اضافه کردن آب جوش و رقیق شدن آن طبق  سلیقه آمریکایی.

ولی قهوه آمریکانو هیچوقت محبوب مردم ایتالیا و کلا اروپا نشد.

پس در جواب این سوال که قهوه آمریکانو کجایی است میتوانیم بگوییم امریکایی

طرز تهیه آمریکانو

مواد تشکیل‌دهنده قهوه آمریکانو

14-18 گرم قهوه آسیاب شده (درجه آسیاب را بر اساس دستگاه اسپرسو ساز تنظیم کنید)
آب داغ یا تقریباً جوش و دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه قهوه آمریکانو

دستورالعمل قهوه آمریکانو به این صورت است که دانه‌های قهوه خود را برای یک شات دوتایی اندازه‌گیری کنید. آنها را بر اساس دستگاه اسپرسوی خود آسیاب کنید. توجه کنید برای دستگاه‌های اسپرسو ساز خانگی همچون موکاپات درجه آسیاب کمی درشت تر از دستگاه اسپرسو ساز صنعتی یا کافه‌ای است.
اسپرسو را بر اساس دستگاه اسپرسو ساز خود دم‌آوری کنید.

آب را تا دما 65 تا 70 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

اسپرسو را داخل لیوان آب داغ بریزید، به ازای هر شات اسپرسو 2 فنجان آب به آن اضافه کنید. توصیه می‌شود که قهوه اسپرسو را داخل آب داغ بریزید و نه برعکس. چراکه اسپرسو بهتر با آب ترکیب می‌شود و اگر آب را به اسپرسو بیفزاییم ترکیب آب و اسپرسوی شما لانگ بلک می شود.

به این نکته توجه کنید که این کار را به آهستگی انجام دهید تا طعم خوبی داشته باشید.

طعم قهوه آمریکانو

طعم قهوه آمریکانو تعریف خاصی ندارد. بستگی به نوع قهوه شما دارد. قهوه اسپرسو شما با هر طعمی به شیوه آمریکانو همان عطر اسپرسو را حفظ می کند فقط با این تفاوت که حجم آن بیشتر و عطر آن مقداری کاهش پیدا می کند. قهوه آمریکانو معمولا در فنجان های 180 میلی لیتری یا برابر با 6 انس سرو می شود.

تلفظ قهوه آمریکانو

آمریکانو (americano) در واقع نامی ایتالیایی است که در امریکای شمالی بر روری  اسپرسوی رقیق شده گذاشتند.این نام از سال 1965 در امریکا مرسوم شد. ولی ریشه استفاده از این قهوه به دوران جنگ دوم جهانی برمیگردد که سربازان امریکایی با رقیق کردن اسپرسو استاندارد این نوشدنی ایتالیایی را به شکلی برای خود بومی سازی کردند.

خرید قهوه آمریکانو

خواص قهوه آمریکانو

در توضیح خواص آمریکانو به اولین نکته ای که می توان اشاره کرد انرژی زا بودن امریکانو است.

فراموش نکنیم که قهوه امریکانو قبل از هر چیزی قهوه است این یعنی حجم قابل توجهی از ویتامین های گروه b و منیزم پتاسیم و منگنز

قهوه آمریکانو بخاطر حجم بیشتر نسبت به اسپرسو باعث تمیز شدن معده و خاصیت ادرار اوری دارد.

قهوه امریکانو با افزایش متابولیسم بدن و تحریک سلولهای چربی باعث تجزیه آنها شده و به لاغری در فرد کمک می کند.

مصرف منظم و به اندازه قهوه امریکانو (دو فنجان در روز) به تنظیم فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.

همچنین با افزایش عملکرد هورمون انسولین خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

همچنین با افزایش هورمون نورآدرنالین و دوپامین، سروتونین از افسردگی در فرد جلوگیری می کند.

در ضمن با کاهش میزان اسید اوریک در بدن از خطر ابتلا به نقرص جلوگیری می کند.

قهوه یک نوشیدنی ضد التهاب است این خاصیت ضد التهابی بخصوص در سینه کبد و روده بزرگ از رشد سولهای سرطانی در بدن جلوگیری می کند.این خاصیت ضد التهابی بخصوص در مورد کبد به پاکسازی کبد هم کمک بسیاری می کند

آیس آمریکانو چیست

همانطور که از نام ان پیداست آیس آمریکانو نوشیدنی مناسب فصل تابستان است

نوشیدنی انرژی زا خنک و دلنشین.

آیس آمریکانو مانند امریکانو از خانواده اسپرسو است پس در بین طرفداران نوشیدنی های کافئین دار تابستان طرفداران زیادی دارد

طرز تهیه آیس آمریکانو  با امریکانو تفاوت چندانی ندارد. در واقع امریکانو را اماده کرده و جند دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود بعد به ان چند تکه یخ اضافه می کنیم

طعم آیس آمریکانو

طعم آیس آمریکانو نیز مانند امریکانو بستگی به نوع قهوه ای دارد که برای تهیه اسپرسوی اولیه از ان استفاده می کنید. مثلا طعم امریکانو با قهوه اتیوپی یرگاچف با طعم اسپرسو با نارینو از کشور کلمبیا متفتوت است.

یک تفاوت در ایس امریکانو با امریکانو در تغییر حجم اب در ان است  که بخاطر اضافه شدن یخ به ترکیب حدودا پنجاه درصد افزایش می کند و افزایش حجم نوشیدنی بدون تغییر حجم اسپرسو در طعم تاثیر گذار است.

طرز تهیه آمریکانو با دستگاه اسپرسوساز

قهوه مناسب با سلیقه خود را انتخاب کرده و با درجه مناسب دستگاه اسپرسوی خود اسیاب می کنیم

بعد از عصاره گیری با دستگاه (60 میلی گرم) دو برابر حجم اسپرسو (120 میلی گرم) به ان اب داغ (حدود 90 درجه سانتیگراد) به ان اضافه می کنیم

طرز تهیه قهوه آمریکانو با موکاپات

برای تهیه امریکانو با موکاپات همان مراحل تهیه با دستگاه اسپرسو را انجام می دهیم با این تفاوت که به جای دستگاه اسپرسو از موکاپاد استفاده می کنیم و به ان  اب داغ اضافه می کنیم امریکانوی من اماده است.

طرز تهیه آیس آمریکانو در خانه

وقتی صحبت از خانه می شود یعنی ممکن است دسترسی به دستگاه اسپرسو نداشته باشیم.

طرز تهیه آیس آمریکانو بدون دستگاه  اسپرسو

مراحل کار بسیار آسان است.قهوه را با ابزار دم آوری مثل موکاپات ایرو پرس یا فرنچ پرس عصاره گیری کرده و در مرحله بعد آب داغ را به آن اضافه می کنیم. و بعد ترکیب قهوه و آب را به یخ اضافه می کنیم.

طرز تهیه آیس آمریکانو با شیر

یک شات اسپرسو (۶۰ میلی لیتر) را با یک یا دو شات (میزان آب بستگی به خودمان دارد) ترکیب کرده چند دقیقه صبر می کنیم تا قهوه سرد شود بعد به آن یخ اضافه می کنیم و در مرحله شیر سرد را به آن اضافه میکنیم.

طرز تهیه آیس آمریکانو کره ای

برای تهیه آیس آمریکانو کره ای به پنج  چیز احتیاج داریم یک شات اسپرو دو شات آب سرد یخ شیر و فوم خامهبعد از عصاره گیری اسپرسو یا دم آوری قهوه چند دقیه صبر میکنیم تا سرد شود و بعد دو شات اب سرد را به آن اضافه میکنیم و در مرحله بعد یخ. یک پیمانه خامه صبحانه را با یک دوم پیمانه شیر سرد و در صورت تمایل شکر را با همزن میزنیم تا کملا قوام بیاید و فوم تشکیل شده را به نوشیدنی خود اضافه می کنیم.

تفاوت امریکانو  با لانگ بلک

تفاوت امریکانو (Americano) با لانگ بلک (Long Black)

یکی از قهوه‌های بر پایه اسپرسو است که اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می‌شود. آب اضافه‌شده به اسپرسو، کمی اسپرسو راتضعیف می‌کند و حجم قهوه‌ی بیشتری به شما می‌دهد، اما با طعم اسپرسو. در این یادداشت می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک قهوه آمریکانو حرفه‌ای آشنا کنیم.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

شاید این سؤال به ذهن شما خطور کند که هنگام تهیه اسپرسو با دستگاه اجازه دهیم بعد از عصاره‌گیری قهوه همچنان آب داغ در ادامه قهوه اسپرسو به قهوه اضافه شد. این یک تصور اشتباه است چراکه آب داغ در ادامه عصاره‌گیری همچنان از میان قهوه عصاره‌گیری شده افزوده می‌شود و این موجب تلخ شدن قهوه شما می‌شود و طعم دلخواه را به شما نمی‌دهد. اجازه دهید تا اسپرسو با آب داغ به‌صورت جداگانه به هم افزوده شود تا طعم دلخواهی که می‌خواهید به شما بدهد.

اضافه کردن شیر و یا شکر به قهوه آمریکانو امری معمول است که بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید به آمریکانوی خود بیفزایید و یا استفاده نکنید.

چه تفاوتی بین آمریکانو و قهوه فیلتری وجود دارد؟

برای افرادی که درباره قهوه چیز زیادی نمی‌دانند، یک فنجان قهوه فیلتری ممکن است شبیه یک قهوه آمریکانو باشد. بااین‌حال، این دو آمریکانو و قهوه فیلتری واقعاً متفاوت هستند.

تفاوت اساسی آن ساده است: درحالی‌که آمریکانو با افزودن آب به اسپرسو ساخته می‌شود، قهوه فیلتری با یک روش کاملاً متفاوت دم کردن درست می‌شود.

من با دو باریستای متخصص صحبت کردم تا در مورد این دو نوشیدنی و نحوه تهیه آن‌ها بیشتر بدانیم.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آمریکانو چیست؟

آمریکایی با رقیق کردن اسپرسو با آب گرم درست می‌شود. هیچ راهنمای خاصی در مورد مقدار آب گرم اضافه‌شده وجود ندارد.

 

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

یک اعتقاد مشهور اما تائید نشده در مورد ریشه آمریکانو این است که آن را باریستاهای ایتالیا برای سربازان آمریکایی در طول جنگ جهانی دوم اختراع کرده‌اند.

سربازان اسپرسوی استاندارد را برای سلیقه خود تلخ و شدید می‌دانستند، زیرا آن‌ها به نوشیدن قهوه فیلتری عادت داشتند.

باریستاها برای دادن قهوه‌ای که بیشتر به ذائقه آن‌ها بخورد، اسپرسوی رقیق‌شده با آب داغ را برای آن‌ها سرو می‌کردند.

امروز در ایالات‌متحده آمریکا، سفارش یک «قهوه سیاه» یک فنجان قهوه فیلتری سیاه برای شما فراهم می‌کند، درحالی‌که رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها در جایی مانند انگلستان به‌احتمال‌زیاد این را به‌عنوان آمریکانو تعبیر می‌کنند.

آمریکانو و قهوه فیلتری

قهوه فیلتری چیست؟

اسپرسو با مجبور كردن آب پر فشار به سرعت از طریق محلول‌های ریز قهوه ساخته می‌شود.

بااین‌وجود قهوه فیلتری با ریختن آب گرم روی آسیاب قهوه و عبور از یک فیلتر و چکه کردن تهیه می‌شود.

کول توروده قهرمان دو دوره باریستای کانادا و فینالیست دو دوره قهرمانی باریستای جهانی می‌گوید:

«قهوه فیلتری با استفاده از دستورالعمل مخصوص آن قهوه برای دستیابی به استحکام که بیان فردی آن را به بهترین وجه نشان می‌دهد، تهیه می‌شود.»

بسته به نوع قهوه مورداستفاده (به‌عنوان‌مثال، منشأ، تنوع و نحوه فرآوری آن)، نتایج می‌توانند به‌طور قابل‌توجهی متفاوت باشند.

کول اضافه می‌کند که تعدادی نسبت و روش دم وجود دارد که می‌توانید با تغییر آن‌ها طعم قهوه را تغییر دهید.

برای قهوه دمی دستورالعمل و نسبت خاصی لازم نیست و گرچه می‌توان آن را با شیر نوش جان کرد،

اما این اغلب می‌تواند طعم‌های لطیف قهوه را مخفی کند.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تفاوت چیست؟

کول می‌گوید: «برای ساده کردن تعریف، آمریکانو اسپرسوی رقیق است درحالی‌که یک قهوه فیلتری با یک دستورالعمل عمدی و فردی تهیه می‌شود.»

وی اضافه می‌کند که با توجه تجربه او، مشتریان معمولاً تصور می‌کنند که یک آمریکانو «قویتر» از قهوه فیلتری است.

بااین‌حال، غلظت هر دو نوشیدنی کاملاً به نسبت دم کردن و به‌طور خاص میزان آب مورداستفاده برای رقیق کردن آمریکانو بستگی دارد.

بااین‌حال، برخی از افرادی که قهوه کمتر تجربه می‌کنند ممکن است تصور کنند که این دو یک چیزهستند؛

بنابراین، اگر مشتریانی وارد کافی‌شاپ شما می‌شوند و به نظر می‌رسد از تفاوت این دو نوشیدنی گیج شده‌اند، به آن‌ها آموزش دهید.

این اولین قدم آن‌ها در دنیای قهوه‌های ویژه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟