ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » شناخت انواع قهوه بر اساس دم‌آوری

شناخت انواع قهوه بر اساس دم‌آوری

قهوه موریس– تقسیم‌بندی‌های متفاوتی در خصوص قهوه وجود دارد. تقسیم‌بندی‌هایی بر اساس کشور، نوع رُست (برشته کاری) و یا خاستگاه قهوه؛ اما یکی از تقسیم‌بندی‌های متداول میان قهوه دوستان تقسیم‌بندی انواع قهوه بر اساس دم‌آوری و پایه محور بودن است. در این تقسیم‌بندی قهوه‌ها بر سه دسته 1. قهوه‌های بر پایه اسپرسو، 2. قهوه‌های دمی و 3. قهوه ترک؛ تقسیم می‌شوند که در این یادداشت به تشریح آن‌ها می‌پردازیم.

خرید انواع قهوه از سایت قهوه موریس 

قهوه های بر پایه اسپرسو
قهوه اسپرسو

قهوه‌ها بر پایه اسپرسو:

در منوی کافه‌ها و رستوران‌ها با گزینه‌های بسیاری مواجه می‌شویم که پایه و اساس آن‌ها بر تقسیم‌بندی ذکرشده استوار است و در این میان انواع ترکیبات قهوه بر اساس دم‌آوری اسپرسو، از تنوع بیشتری برخوردارند؛ مانند اسپرسوی سینگل که شامل یک شات اسپرسو است، آمریکانو که شامل مخلوط یک شات اسپرسو و آب جوش است و لاته که ترکیبی از اسپرسو، شیر است و همچنین نام‌های آشنای همچون کاپوچینو، ماکیاتو و …

قهوه های دمی و موج سوم
قهوه های دمی

خرید قهوه اسپرسو با کیفیت بالا و قیمت مناسب 

قهوه‌های دمی:

قهوه‌های دمی یا موج سوم جزو انواع قهوه‌هایی است که اخیراً محبوبیت فزاینده‌ای در میان نسل جوان‌تر پیداکرده است. قهوه‌هایی که بر اساس نوع دم و ابزارآلات مختلف و متفاوت دم‌آوری نام‌های متفاوتی نیز دارند مانند کمکس، سایفون، وی 60، ائروپرس و …

قهوه ترک بر اساس انواع دم آوری
قهوه ترک

 قهوه ترک:  

سومین نوع قهوه در این تقسیم‌بندی، قهوه ترک است که نامی آشنا در میان قهوه دوستان و به‌خصوص ایران است و طرفداران خاص خود را دارد و از نوشیدنی‌های سنتی کشور ترکیه است و نوع دم‌آوری و ظرف آن به نام جذوه و یا ایبریک، با دیگر انواع قهوه متفاوت است. دو نوع دم‌آوری متفاوت و سنتی در این نوع قهوه وجود دارد، ابتدا دم‌آوری بر روی شعله گاز و دیگری دم‌آوری بر روی شن داغ که نوع دوم به‌عنوان یک جاذبه توریستی هم در کشور ترکیه محسوب می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟