آموزش

راهنمای گام‌به‌گام دم کردن قهوه با موکاپات – قسمت دوم

موکاپات

قهوه موریس – اگر عاشق قهوه هستید، به‌احتمال‌زیاد قبلاً با قهوه ساز موکاپات برخورد کرده‌اید.

این قهوه ساز تقریباً در هر خانه در سراسر ایتالیا یافت می‌شود و بهترین انتخاب برای بسیاری از کافه‌ها در اروپا است.

اگرچه معمولاً گفته می‌شود که این قهوه ساز می‌تواند اسپرسو درست کند، اما واقعاً یک اسپرسوی واقعی محسوب نمی‌شود؛ زیرا دستگاه‌های اسپرسو تجاری از فشار بالا برای تولید اسپرسوی عالی استفاده می‌کنند و اغلب بیش از هشتصد دلار هزینه دارد.

در قسمت دوم به مراحل دیگر دم آوری قهوه با موکاپات می پردازیم:

راهنمای گام‌به‌گام دم کردن قهوه با موکاپات – قسمت نخست

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز موکاپات moka pot بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله سوم: قهوه خود را آسیاب کنید

پس از اندازه‌گیری، باید تمام لوبیای قهوه را خرد کنید. آسیاب قهوه خود را روی یک محیط متوسط ​​و خوب تنظیم کنید، اندازه آسیاب قهوه موکاپات شما باید شبیه نمک سفره باشد. شما می‌توانید قهوه از قبل آسیاب شده بخرید.

 

مرحله چهارم: آب را تا خط پر اضافه کنید

آب را در قسمت پایه موکاپات تا خط پر یا پایین سوپاپ فشار بریزید.

 

مرحله پنجم: سبد فیلتر را وارد کنید

سبد فیلتر فلزی را در بالای محفظه پایین قرار دهید.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله ششم: سبد را با قهوه پر کنید

سبد موکاپات را پر از قهوه آسیاب شده کنید.

هنگامی‌که سبد فیلتر فلزی شما وارد شد، آن را با قهوه تازه آسیاب شده خود (از قبل آسیاب شده) پر کنید تا با سطح آن تراز شود. دوست دارم کمی قهوه را فشار دهم، اما نه زیاد، همچنین اطمینان حاصل کنید که قهوه‌ای در لبه‌ها وجود ندارد، در غیر این صورت مهروموم خوبی دریافت نخواهید کرد.

 

مرحله هفتم: فیکس کردن اجزای مختلف موکاپات

گلدان را با پیچاندن محفظه بالایی روی پایه جمع کنید، گلدان را نگه دارید و نه دسته را. مجدداً اطمینان حاصل کنید که در لبه خارجی هیچ قهوه‌ای وجود ندارد زیرا شما شروع به پیچیدن می‌کنید.

 

مرحله هشتم: موکاپات را روی حرارت قرار دهید

سپس موکاپات را روی حرارت متوسط ​​روی اجاق‌گاز قرار دهید. سعی کنید درب آن را باز بگذارید تا روند تولید دم را کنترل کنید.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله نهم: تماشای سحر و جادو

شما شروع به شنیدن یک صدای غرغره خواهید کرد و خواهید دید که یک جریان قهوه‌ای غنی از بالای فیلتر شروع به حباب زدن می‌کند که به‌تدریج رنگ آن سبک‌تر می‌شود. هنگامی‌که رنگ قهوه از طریق فیلتر شروع به کم‌رنگ شدن می‌کند و تقریباً حباب متوقف می‌شود، موکاپات را از روی حرارت بردارید.

 

مرحله 10: ریختن قهوه از موکاپات

بااحتیاط بیشتر قهوه را در لیوان خود بریزید و موکاپات را مستقیماً با دست لمس نکنید – گرم است!

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نکات مهم در دم آوری با موکاپات

اگر متوجه شدید که سبد فیلتر فلزی مرکزی مسدود شده است یا اگر شیر فشار خارج شده است، سعی کنید از آسیاب درشت‌تری استفاده کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که قهوه آسیاب شده را محکم در داخل سبد فیلتر فلزی قرار ندهید، فقط یک ضربه به پایین کافی است.

اگر متوجه شدید که زمان دم کشیدن شما بیش از 5 دقیقه طول می‌کشد، سعی کنید حرارت را زیاد کنید تا فشار بیشتری در محفظه پایین ایجاد شود.

من تقریباً همیشه توصیه می‌کنم هنگام تهیه قهوه از دانه‌های کامل قهوه استفاده کنید، بااین‌وجود برای استفاده از موکاپات می‌توانید از قهوه آماده‌شده مخصوص قهوه ساز موکاپات استفاده کنید.

اگر مقیاس قهوه ندارید، کافی است سبد فیلتر فلزی خود را تا بالا پر کنید.

 


منبع: bean ground

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *