ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » چهار خطای موثر بر کیفیت قهوه

چهار خطای موثر بر کیفیت قهوه

خطای موثر بر کیفیت

به‌عنوان یک صاحب کافی‌شاپ، مشتریان به شما اعتماد می‌کنند تا هر روز قهوه‌ای عالی برای آن‌ها سرو کنید. درحالی‌که خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است. عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دم‌آوری تأثیر می‌گذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید. در اینجا چهار خطای موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارند و راه‌های جلوگیری از بروز آن‌ها را باهم مرور می‌کنیم.

خطای موثر بر کیفیت شماره 1 – قهوه خود را به‌طور مناسب ذخیره کنید

قهوه را باید در محلی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید که در آن اختلال ایجاد نشود. بیلی توکاس صاحب اسپرسو بیلی در سیدنی است که کافی‌شاپش هر هفته 150 کیلوگرم قهوه مصرف می‌کند قهوه خود را در کیسه‌های سوپاپ یک‌طرفه که در یک اتاق زیرزمینی با دمای پایدار نگهداری می‌شوند، ذخیره می‌کند. بیلی می‌گوید: «ما هرگز کیسه‌هایی را که می‌توانند در معرض آفتاب یا گرما از وسایل آشپزخانه قرار بگیرند، نگاه نمی‌داریم. این هم‌جواری با گرما قهوه را بیش‌ازحد گرم می‌کند و منجر به روغنی شدن قهوه می‌شود و طعم‌های پخته را توسعه می‌دهد.»

نحوه ذخیره قهوه شما نیز ممکن است با توجه به هوا تغییر کند. به‌عنوان‌مثال، در سیدنی نوسانات دمای قابل‌توجهی بین تابستان و زمستان وجود دارد که این امر بر نحوه ذخیره‌سازی قهوه تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین مهم است که قهوه را از قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، سرما، رطوبت و نور خورشید دور نگاه دارید.

خطای موثر بر کیفیت شماره 2 – تعمیر و نگهداری روزانه تجهیزات یکی از خطای موثر بر کیفیت

دستگاه‌های اسپرسوساز کافی‌شاپ‌ها تجهیزات پیچیده‌ای هستند. به همین دلیل نگهداری منظم آن‌ها بسیار مهم است.

این امر نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا از هزینه‌های گران‌قیمت از سوی تکنسین‌ها جلوگیری کنید، بلکه تجهیزات شما نیز طولانی‌تر کار می‌کنند.

پل مارتین مدیر فنی یونایتد در سیدنی است می‌گوید: «دلیل اصلی شکستن دستگاه‌های اسپرسو عدم نگهداری درست آن‌ها است.»

وی توصیه می‌کند مراقبت‌های تخصصی را با مراقبت روزانه کارکنان ترکیب کنید و این شامل موارد زیر است:

  • بعد از هر بار دم کردن، دو بار برافروختگی گروپ شود تا مواد باقیمانده از بین برود.
  • برای جلوگیری از پخت قهوه در دستگاه، سبد فیلتر را پس از استخراج از بیرون بزنید.
  • شستشوی سرهای گروپ با تمیزکننده و شستن روزانه پرتفیلترها.
  • بعد از هر بار استفاده از نازل بخار، آن را تمیز کنید
  • برای از بین بردن قهوه قدیمی، روزانه آسیاب را با جاروبرقی تمیز کنید.
  • پاک کردن و تمیز کردن صفحه‌های خروجی آب چندین بار در هفته.
  • برای جلوگیری از بروز آسیب، مایعات یا مواد غذایی را در بالای دستگاه ذخیره نکنید.
  • به‌طور منظم قهوه را مزه کنید تا در اسرع وقت بتوانید مسائل را برطرف کنید.

برخی از این کارها ممکن است چالش‌برانگیز باشد و برای عادت کردن وقت ببرد؛ اما یک ضرورت است.

خطای شماره 3 – نادیده گرفتن روش عملکرد دستگاه اسپرسو یکی از خطای موثر بر کیفیت قهوه

دانستن درجه حرارت آب دستگاه اسپرسو مهم است – اما بدون تجهیزات تخصصی، ممکن است نتوانید به‌طور دقیق را کنترل کنید. درحالی‌که برخی از ماشین‌ها به شما امکان می‌دهند درجه حرارت برای هر گروپ را تنظیم کنید، این تنظیمات می‌تواند به‌طور تصادفی تغییر کند یا ممکن است برای قهوه‌ای که تهیه می‌کنید بهینه نشده باشد. این امر روی کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارد.

درجه حرارت آب باعث افزایش سرعت دم‌آوری قهوه و ایجاد تعداد بسیاری از ترکیبات طعم‌دهنده می‌شود. نوشیدنی‌ها یا قهوه‌های مختلف ممکن است برای استخراج بهینه نیاز به دماهای مختلف داشته باشند.

اگر ماشین‌آلات شما به شما اجازه نمی‌دهد درجه حرارت آب را به‌صورت دستی تنظیم کنید، اطمینان حاصل کنید که دیگ بخار آن درست کار می‌کند و عاری از مشکل است.

خطای شماره 4 – در خطای موثر بر کیفیت قهوه کیفیت آب را امتحان نکنید

یک ترکیب طعم‌دهنده با آب تمیز و اکسیژن شروع می‌شود که در آن pH خنثی است.

آب غالباً حاوی ذرات آلی، رسوبات و سایر مواد است که می‌تواند بر طعم قهوه شما تأثیر منفی بگذارد و باید قبل از دم کردن فیلتر شود.

آب همچنین برای استخراج عطروطعم قهوه نیاز به مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و بی‌کربنات دارد.

بیش‌ازحد بودن بسیاری از این مواد معدنی باعث ایجاد سنگ‌آهک در دستگاه شما می‌شوند

و ممکن است مشتریان را با قهوه خزدار یا کسل‌کننده مواجه کنند.

نصب فیلترهای تخصصی که از فیلتر کربن فیزیکی و فعال یا اسمز معکوس استفاده می‌کنند سودمند خواهد بود.

بااین‌حال، ازآنجاکه خصوصیات شیمیایی آب از منطقه به منطقه دیگر متفاوت است، شما باید آب مصرفی را نیز آزمایش کنید.

در آخر، اطمینان حاصل کنید که از سیستم صحیح فیلتراسیون استفاده می‌کنید و به‌درستی اقدام کرده‌اید.

اگر به‌طور مرتب فیلترهای خود را جایگزین نکرده یا سیستم خود را برای یادآوری مجدد آب خود تنظیم نکرده‌اید، کیفیت قهوه شما کاهش می‌یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟