ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژگان قهوه: بویایی Olfactory

واژگان قهوه: بویایی Olfactory

Olfactory

قهوه موریس – وقتی چیزی می‌خوریم یا می‌نوشیم، دهان و بینی ما با هم کار می‌کنند و طعم و مزه را تجربه می‌کنیم. فقط باید هنگام خوردن چیزی بینی خود را نگه‌دارید تا متوجه شوید که بیشتر طعم مورد انتظار به‌سادگی از بین می‌رود. در حقیقت، این دماغ‌های ما هستند که مسئول بیشتر آنچه ما طعم‌دهنده می‌نامیم را حس می‌کنند. به این سیستم چشایی در بینی ما سیستم بویایی Olfactory گفته می‌شود.

دهان ما به‌عنوان سیستم چشایی شناخته می‌شود و مسئول احساساتی مانند شیرین، ترش، نمک و همچنین بافت‌هایی مانند خشکی و گس است.

حس‌های دیگر مانند بینایی و صدا نیز از تجربه‌های چشایی ما تغذیه می‌کنند، اما اغلب فراموش می‌شوند. سیستم بویایی، بدون شک پادشاه سلیقه است.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

انسان‌ها در سیستم‌های بویایی خود حساسیت‌های مختلفی دارند.

حس بویایی و درنتیجه چشایی ما می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، سن یا بیماری قرار گیرد.

این دلیل می‌شود که چرا نوشیدنی مشابه برای چندین نفر متفاوت است. ما انسان‌ها دستگاهی کاملاً مناسب برای بوییدن داریم، اما سایر پستانداران مانند سگ‌ها دارای حساسیت بسیار بالاتر در حدود 300 برابر هستند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Olfactory

When we eat or drink something, our mouth and our nose work together and we experience taste and flavour.

You just need to hold your nose while eating something to notice that much of the expected flavour simply disappears.

In fact, it is our noses that are responsible for most of what we call flavour. This tasting system in our noses is called the olfactory system.

Our mouths are known as the gustatory system and are responsible for sensations such as sweet, sour, and salty as well as textures like dryness and astringency.

Other senses such as sight and sound feed into our tasting experiences as well, but are often forgotten about.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

The olfactory system, however, is undoubtedly the king of taste.

Humans have varying sensitivities within their olfactory systems.

Our sense of smell, and therefore taste, can be affected by a number of factors including genetics, age, or disease.

This feeds into why the same drink can taste different to several people.

We humans have a pretty decent smelling apparatus, but other mammals such as dogs have far superior ones, with up to 300 times more sensitivity.

I have often smelt the intense perfumed notes of a very special coffee and wished at that moment that I had the nose of my dog, Luca.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟