ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » قهوه یزدی در فهرست میراث ناملموس+ طرز تهیه

قهوه یزدی در فهرست میراث ناملموس+ طرز تهیه

قهوه یزدی که آن را در یزد با نام قهوه عزاداری نیز می شناسند، نوعی قهوه سنتی و بومی است که به دلیل استفاده از هل، گلاب و نبات در تولید آن و همچنین مدت زمان پخت طولانی دارای طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی است و با توجه به اسناد و مدارک شفاهی که از زمان تولید قهوه یزدی موجود است، قدمت این قهوه به دوره قاجار می‌رسد.

این قهوه به جهت بومی سازی یک نوشیدنی غیر ایرانی و قدیمی؛ شاهدی بر تعاملات فرهنگی مردمان یزد است که در مواجه با عناصر تازه، آن را با ذائقه و میل خود سازگار ساخته و نوع جدیدی از این نوشیدنی را تولید و بومی می کردند. این نوشیدنی در طی چند قرنی که وارد ایران و یزد شده با تغییراتی که مردمان یزد در مراحل ساخت آن داده اند، جایگاه خود را در فرهنگ، آداب و رسوم یزدی باز کرده و تبدیل به عنصری جدانشدنی وشاخص در مراسم های مذهبی این شهر شده است.

برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه ی یزدی به دلیل نوع پخت طولانی و مواد اولیه مصرفی با طبع یزدی بسیار سازگار است و استفاده آن در مراسم سوم درگذشتگان در طول سالیان دراز به شکل یک سنت در آمده و بخشی از فرهنگ مردم یزد محسوب می شود. این قهوه در فهرست آثار ناملموس کشور ثبت شده است.

قهوه یزدی

مواد لازم جهت تهیه قهوه

  • پودر قهوه
  • شکر
  • آب

برای خرید قهوه عربی arabic coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

طرز تهیه قهوه یزدی یا  قهوه عزاداری

در روش تهیه این قهوه، ابتدا به ازای هر پیمانه قهوه سه پیمانه شکر و مقداری آب به آن اضافه می کنند.

حالا آن ها را با هم ترکیب و داخل کتری های بزرگ یا دیگ های مسی کوچک روی حرارت قرار می دهند تا قهوه شروع به جوشیدن کند.

در این مرحله از ساخت قهوه یزدی حالا اجازه دهید بر روی حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت قل بخورد و بجوشد.

حالا به آن کمی گلاب، هل، دارچین و نبات اضافه کنید و بعد از یک ساعت قل زدن به مدت ۶ تا هشت ساعت اجازه دهید که قهوه تان دم بکشد حالا می توانید قهوه تان را میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟