ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » فعالیت آب در دانه سبز قهوه

فعالیت آب در دانه سبز قهوه

دانه سبز قهوه

قهوه موریس – فعالیت آب هم یک نمونه قابل‌توجه در این چرخه است. اگر فعالیت آب را در فرآیندهای متعدد تولید دانه سبز قهوه در نظر بگیرید، شاهد تغییرات مکرری هستید که بر روش طراحی برنامه‌های رُست قهوه توسط شما تأثیرگذار خواهد بود.

دانه‌هایی با فعالیت آبی کمتر، سریع‌تر رطوبت خود را از دست می‌دهند و این بر زمان رُست و میزان استفاده از حرارت در طول این فرآیند اثر می‌گذارد.

همچنین درنتیجه این فرآیند – زمانی که شما درصدد رُست قهوه در مدت چند ماه هستید- کامل شده و خصوصیات فیزیکی دانه قهوه تغییر خواهد کرد.

دانستن بخشی که باید ارزیابی شود و نحوه تأثیرگذاری این اطلاعات بر برنامه‌های شما برای رُست قهوه در طول زمان، یک مهارت ضروری به شمار می‌آید.

به بیان ساده‌تر، این یک عنصر کلیدی برای بقا در این حرفه است.

جن آپوداکا (Jen Apodaca) از شرکت رویال کافی کرون (Royal Coffee Crown) نشان داده است که با تکمیل شدن فرآیند رشد قهوه سبز، این محصول بخشی از ساختار اسیدی قهوه را از دست داده و درنتیجه شما باید برنامه رُست را تغییر دهید.

برای خرید قهوه عربیکا برای لاغری slimming coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نتیجه این عملکرد به طرح یک پرسش کلیدی منجر می‌شود. زمان و دفعات تجزیه‌وتحلیل و درجه‌بندی قهوه سبز چه مقدار باید باشد؟

اکثر بخش‌های تجاری تنها یک‌بار دانه سبز خود را پیش از انبار کردن، درجه‌بندی می‌کنند؛

اما نقطه آغازین و جدی برای جمع‌آوری این اطلاعات باید شکلی نظام‌مند داشته باشد.

عوامل کلیدی مهم که شما باید بر آن‌ها چیره شوید، مدت‌زمان لازم برای ذخیره قهوه، شرایط انبار کردن و نوع بسته‌بندی قهوه در زمان انبار است.

انبار و خیره سازی دانه قهوه سبز

اگر برنامه شما برای انبار کردن چند هفته باشد، بعید به نظر می‌رسد که نیازمند اجرای مکرر فرآیند آنالیزهای فیزیکی و درجه‌بندی باشید.

اگر میزان زیادی از قهوه سبز را در مکان‌های متعدد ذخیره کرده‌اید و شرایط انبار را در کنار ارزیابی و جمع‌آوری نگرش‌های فیزیکی مرتباً تغییر می‌دهید،

با نتایج مفهومی‌تر و مفیدتر برای ارائه محصولی عالی در زمان رُست مواجه خواهید شد.

این امکان هم وجود دارد که نیازمند تهیه مدارکی برای ارزیابی دانه سبز قهوه و ارائه به مشتریان خود در زنجیره عرضه باشید.

مثل زمانی که دانه‌ها را برای سایر شرکت‌ها رُست می‌کنید یا زمانی که به کیفیت محصول دریافت شده از شرکت‌های دیگر شک دارید.

مدیر تولید و کارشناس رُست، کریس هالین (Chris Hallien) معتقد است،

استفاده از مشخصات انحصاری برای قهوه خود و محصولی که می‌خرید بسیار سودمند خواهد بود.

برای خرید قهوه لاغری slimming coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

علاوه بر تشخیص فردی، مشخصه‌های جهانی هم وجود دارند که برای تمام دانه سبز صدق می‌کند،

مثل میزان رطوبت کلی و ارزیابی‌های فعالیت آب. باید این نکته را افزود

که استانداردهای طبقه‌بندی شده متعدد و متفاوت در این صنعت وجود دارد؛

بنابراین شرکت یا فرد رُست دهنده‌ی دانه‌ها باید روند طبقه‌بندی قهوه مدنظر خود را ازلحاظ کیفیت کلی

و تفاوت آن در کشورهای مختلف درک کند.

تمام خصوصیات فیزیکی دانه سبز قهوه با تأثیرات متفاوتی همراه است.

برخی از این خصوصیات بر فرآیند رُست مؤثر هستند درحالی‌که سایر مشخصه‌ها بر طعم نهایی محصول اثر می‌گذارند.

شرکت‌های رُست دهنده باید روش ارزیابی کیفیت قهوه سبز را درک کنند تا کیفیت محصول آن‌ها در مرحله رُست افزایش یابد.

به‌عبارت‌دیگر، رُست دهنده‌ای که از کیفیت بالای محصول خام خودآگاهی داشته باشد، مسلماً عملکرد بهتری خواهد داشت؛

و درنتیجه محصول نهایی که در فنجان خود را بروز می‌دهد از کیفیت برتری برخوردار خواهد بود.

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟