ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » تأثیر شکل سبد فیلتر بر طعم قهوه

تأثیر شکل سبد فیلتر بر طعم قهوه

سبد فیلتر

قهوه موریس –  وقتی به آنچه در طعم و مشخصات قهوه شما تأثیر می‌گذارد فکر می‌کنید، احتمالاً نسبت دم، اندازه آسیاب، دمای آب و کیفیت آب را در نظر می‌گیرید؛ اما آیا می‌دانید که شکل سبد فیلتر شما می‌تواند بر طعم قهوه شما نیز تأثیر بگذارد؟

در این مقاله در مورد چگونگی تأثیر هندسه یک سبد قهوه ساز یا ریختن بر روی نگهدارنده فیلتر در فنجان روزانه شما بیشتر صحبت می‌کنیم.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بررسی تأثیر شکل سبد فیلتر

پروفسور ویلیام ریستن پارت مدیر مرکز قهوه UC دیویس است، جایی که او در مورد روش‌های دم کردن بهتر فیلتر قهوه تحقیق می‌کند.

او می‌گوید که اکثر کارخانه‌های تولیدکننده دستگاه‌های قهوه ساز، دارای یک سبد ته صاف یا نیمه مخروطی هستند.

وی می‌گوید: «به‌طور تقریبی، نیمی از آن‌ها ته تخت و تقریباً نیمی از آن‌ها نیمه مخروطی هستند. بااین‌حال، آنچه از دست رفته است، هرگونه داده سخت برای پشتیبانی از هر نوع تجزیه‌وتحلیل بهتر است. یکی از سؤالاتی که ما می‌پرسیم این است: آیا باید نسبت دم را نسبت به نیمه مخروطی ته قیف مقایسه کنیم؟»

اما چگونه می‌توان تشخیص داد که کدام یک دم‌کرده بهتری ایجاد می‌کند؟ ارزیابی و مقایسه کیفیت دشوار است.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز V60 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

انجمن تخصصی قهوه (SCA) یک نمودار کنترل دم آوری ارائه می‌دهد که ریستین پارت به من می‌گوید از او برای کمک به ارزیابی مشخصات دم استفاده می‌کند؛ اما او یادآور شد که این اقدام خالی از اشکال نیست.

وی افزود: «در صورت وجود، در خواص حسی قهوه قطره‌ای چه تفاوتی وجود دارد كه شما از یك سبد فیلتر ته صاف یا نیمه مخروطی استفاده می‌کنید؟ ما یک سری تست‌های حسی را کنار هم قرار داده‌ایم تا سعی کنیم به سؤال پاسخ دهیم. ایده اصلی این است که از همه‌چیز به‌طور یکسان استفاده شود: همان قهوه، اندازه خردشده، دمای آب یکسان، همه‌چیز یکسان، به‌جز هندسه سبد».

تیم او دریافت که شکل سبد تفاوت دارد. او می‌گوید: «ازنظر ارزیابی حسی، شکل سبد حتی ممکن است تأثیر بارزتری نسبت به‌اندازه آسیاب داشته باشد.»

سبد فیلتر

چرا سبد فیلتر اهمیت دارد

دم کشیدن قهوه اساساً یک تمرین کنترل‌شده در تغییرات شیمیایی است.

وقتی یک فنجان قهوه درست می‌کنیم، ما مولکول‌ها را تشویق می‌کنیم که از مواد جامد قهوه به داخل آب بروند.

ماهیت جریان سیال از طریق محیط متخلخل (محلول قهوه) تحت تأثیر شکل ظرف آن (سبد) است.

ظرف بر میزان انتقال جرم رخ‌داده تأثیر می‌گذارد و به‌عبارت‌دیگر، بر میزان استخراج تأثیر می‌گذارد.

اگر یک سبد کف صاف دارید، آب آن را به وسط می‌زند، به‌طور شعاعی گسترش می‌یابد و سپس از طریق یک سوراخ یا سوراخ‌های متعدد در وسط خارج می‌شود.

اگر یک‌شکل نیمه مخروطی داشته باشید که از وسط به آن برخورد می‌کند،

این الگوی جریان متفاوت است. این خیلی شعاع گسترده‌ای نمی‌یابد.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز کالیته kalita wave بر روی تصویر زیر کلیک کنید

البته راه‌های زیادی وجود دارد که باریستاها جریان آب را تغییر می‌دهند تا بر مشخصات نهایی قهوه شما تأثیر بگذارد.

هنگام ریختن آب، روش‌های مختلف ریختن وجود دارد ازجمله ریختن دایره‌ای، تک ریختن، ریختن پالس و بسیاری دیگر.

تولیدکنندگان روش‌های مورد تأیید SCA بر توزیع آب به‌طور مساوی در بستر قهوه تمرکز می‌کنند تا حتی استخراج و محدودیت نوسانات دما را تقویت کنند.

تحقیقات مرکز قهوه نشان می‌دهد که بین مشخصات قهوه که در یک سبد کف تخت ساخته‌شده و یک سبد مخروطی وجود دارد،

تفاوت وجود دارد و نشان می‌دهد که این امر ناشی از روش‌های مختلف عبور آب از بستر قهوه است؛

اما می‌توان با تغییر روش ریختن، جریان آب و درنتیجه دم نهایی را تغییر داد.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کدام شکل سبد بهترین است؟

بنابراین، از کدام شکل سبد استفاده کنیم؟ مانند بسیاری از چیزهای موجود در قهوه، این امر، یک ترجیح شخصی است.

تهیه یک فنجان خوب قهوه به بسیاری از متغیرهای مرتبط است.

ممکن است انتخاب شکل سبد شما مهم‌ترین عامل در تعیین مشخصات یک قهوه نباشد، اما شواهد نشان می‌دهد که نقش مهمی دارد.

بنابراین اگر در فکر خرید یک دستگاه جدید هستید یا مطمئن نیستید که چه روشی را باید در کافی‌شاپ ویژه محلی خود سفارش دهید،

هنگام انتخاب خود شکل سبد فیلتر را در ذهن داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟