مقاله

تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک – قسمت دوم

اسپرسو فوق اتوماتیک

قهوه موریس – دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک یا «super-autos» همچنین به‌عنوان دستگاه‌های «کاملاً خودکار» یا «دانه به فنجان» شناخته می‌شوند، می‌توانند قهوه را برای کاربر خرد، تمپ و دم کنند. بعضی از مدل‌ها حتی شیر را بخارپز می‌کنند و می‌ریزند.

اما درحالی‌که این دستگاه‌ها راحتی بی‌نظیری را ارائه می‌دهند، برخی معتقدند که آن‌ها همچنین مهارت‌های باریستا و صنایع‌دستی قهوه را خودکار می‌کنند – چیزی که قهوه‌های ویژه به‌طور فزاینده‌ای به آن توجه می‌کنند.

این مسئله ما را به سمت یک سؤال مهم سوق می‌دهد: کجا دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در قهوه‌های خاص جای می‌گیرند؟

برای پاسخ به این سؤال و کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک،

من با ایلیا کلیچکوف در Eversys North America و Jai Lott در Blank Street Coffee صحبت کردم که در ادامه بخش دوم آن را با هم می‌خوانیم:

تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک – قسمت نخست

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آموزش و مهارت باریستا

بی‌تردید می‌توان گفت که در فرهنگ مدرن قهوه، مهارت باریستا هرگز از اهمیت بیشتری برخوردار نبوده است.

فلسفه «بذر به جام» برنده می‌شود و در هر مرحله از زنجیره تأمین کیفیت را موردتوجه قرار می‌دهد، به این معنی که آموزش مهم است.

بااین‌حال، وقتی یک ماشین می‌تواند بسیاری از مهارت‌های «سنتی» باریستا را خودکار کند، چگونه می‌توانید آموزش را متناسب با آن تنظیم کنید؟

جی می‌گوید: «ما با Parlor Coffee، یک مزرعه شگفت‌انگیز در بروکلین؛ برای آموزش کارکنان، همکاری کردیم.

وقتی آن‌ها به ما می‌پیوندند، تیم‌های ما وارد می‌شوند، با ما ملاقات می‌کنند و یک روز را قبل از آموزش با Parlor در آنجا می‌گذرانند.»

«در سالن، کارکنان یک حجامت انجام می‌دهند، آن‌ها شروع به درک نحوه شماره‌گیری، تلخی، شیرینی، تجزیه‌وتحلیل آن و غیره می‌کنند.»

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جی می‌گوید که باریستاهای Blank Street پس از آموزش در قهوه Parlor، نگاهی عمیق به دستگاه فوق اتوماتیک آن‌ها می‌اندازند.

این به شما کمک می‌کند تا مراحل مختلفی که به آن‌ها آموزش داده‌شده است و نحوه اجرای دستگاه توسط آن بررسی شود.

بااین‌حال، او همچنین یادآور شد که در مراحل استخدام مهم است که به داوطلب اطلاعات بیشتری در مورد نوع قهوه‌ای که می‌دهد و نحوه تهیه آن داده شود.

برای اطمینان از اینکه آن‌ها از فشار باریستا رنج نمی‌برند، او روشن می‌کند که کنترل کمتری نسبت به تنظیم «سنتی» وجود دارد.

بااین‌وجود ایلیا این نقطه مقابل را ایجاد می‌کند که آموزش با دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک به باریستاها اجازه می‌دهد تا کمتر در استخراج اسپرسو و بیشتر روی مهارت‌های نرم دیگر تمرکز کنند، خواه این هنر لاته باشد یا تعامل با مشتری.

او می‌گوید: «تمرکز اصلی اکنون حرکت از مکانیکی به تعاملی است. ما اکنون بیشتر در سطح باریستا متمرکز شده‌ایم، به تعامل انسانی نگاه می‌کنیم

و مطمئن می‌شویم که این محصول با تعامل بیشتر و [خدمات بهتر به مشتری] ارائه می‌شود.»

برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بازتاب گسترده‌تر اتوماسیون در صنعت

حتی اگر دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در قهوه‌های ویژه برجسته‌تر شوند، مهم است که درک کنیم اتوماسیون در قهوه‌های خاص چیز جدیدی نیست.

در چند سال گذشته محصولات دیگری را مشاهده کرده‌ایم که مهارت‌های باریستا را «خودکار» می‌کنند؛

از توزیع‌کنندگان خردکن و تامپرهای اتوماتیک گرفته تا ریختن خودکار روی دستگاه‌های تولید قهوه.

جالب است بدانید که گرچه بسیاری از این نوآوری‌ها با نگرانی یکسانی در مورد ورودی دستی باریستا روبرو شده‌اند،

اما اکنون در قهوه‌های مخصوص معمولاً رایج است.

ایلیا توضیح می‌دهد: «انواع اتوماسیون‌های کوچک وجود دارد.

از تامپرهای اتوماتیک، قیف‌های دوز، فیلترهای ارگونومیک و غیره که چندی پیش نمی‌توانستید این موارد را در یک کافه سنتی پیدا کنید.»

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

«در واقعیت، مهم است که بدانید واقعاً چه می‌خواهید. آیا باریستای خود را آموزش می‌دهید تا یک شیطان سرعت باشد؟

یا شما در حال آموزش «صنایع‌دستی» هستید؟

واقعیت این است که در یک کافی‌شاپ محلی کوچکتر، شما این فرصت را دارید و می‌توانید با دقت و وقت کافی برای تهیه هر قهوه وقت بگذارید.

بااین‌حال، در عملیات‌های بزرگتر با سرعت‌بالا، شما واقعاً باید بر روی خودکار کردن روندهای روزمره باریستا تمرکز کنید.»

درحالی‌که اتوماسیون برخی از این «صنایع‌دستی» با ماشین‌های فوق اتوماتیک از بین می‌رود،

اما لازم به ذکر است که این امر به آن‌ها امکان می‌دهد مهارت‌های دیگری را نیز انتخاب کنند.

زمانی را که صرفه‌جویی در شات گرفتن یا بخار دادن شیر می‌شود را بهتر می‌توان صرف یادگیری طعم قهوه‌های مختلف موجود در فهرست غذای گردد که کدام دانه‌ها ممکن است برای کدام مشتری جذاب باشند.

ایلیا می‌گوید: «اگر شما در حال انجام عملیات خرده‌فروشی هستید، همیشه چیزهایی برای انجام وجود دارد.

همیشه مواردی وجود دارد که می‌تواند بهبود یابد، خواه کار با غذا، صحبت با مشتری یا تبلیغ آخرین پیشنهادها.»

«این به باریستاها اجازه می‌دهد تا روی آنچه بهتر انجام می‌دهند تمرکز کنند.»

برای خرید قهوه کلمبیا نارینو colombia narino coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آیا دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک برای شما مناسب است؟

دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک سازگاری بیشتری دارند و می‌توانند به شما در از بین بردن زباله‌ها کمک کنند و به باریستاهای شما این فرصت را می‌دهند تا روی خدمات بهتر به مشتری تمرکز کنند.

جی می‌گوید که درنتیجه فقط به یک باریستا نیاز دارد تا عملیات را برای کل روز انجام دهد.

اما باوجوداین مزایا و اینکه کیفیت به‌طور گسترده‌ای در حال افزایش است،

دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک ممکن است برای هر تجارت قهوه مناسب نباشد.

برای کافی‌شاپ‌های کوچکتر که با مهارت خود تجارت می‌کنند، دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک به‌طور طبیعی جذابیت کمتری دارند.

همچنین سرمایه‌گذاری یک قطعه جدید و گران‌قیمت تجهیزات برای بررسی وجود دارد.

خارج از محیط‌های تجاری و پر رفت‌وآمد، ممکن است مناسب هر بازار نباشد.

درحالی‌که ماشین‌های سنتی به‌احتمال‌زیاد در آینده نزدیک به‌عنوان قطب کافی‌شاپ‌های ویژه باقی خواهند ماند،

این بدان معنا نیست که دیگر جایی برای دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در این بخش وجود ندارد.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *