ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » چهار دیدگاه مدرن در مورد قهوه سنتی ترکیه

چهار دیدگاه مدرن در مورد قهوه سنتی ترکیه

قهوه سنتی ترکیه

قهوه موریس – قهوه سنتی ترکیه به معنای مادربزرگ است که بعد از صبحانه یکی از نوشیدنی‌های شیرین و لذت‌بخش ترکیه محسوب می‌شود.

این به معنی قهوه تیره و غنی است که در یک ظرف سنتی سرو می‌شود که به معنای قرن‌ها تاریخ است؛ بنابراین ممکن است تعجب کنید که چرا می‌خواهیم آن را به‌عنوان یک رویکرد جدید معرفی کنیم.

در این مقاله به دستورالعمل‌های جدیدی می‌پردازیم که غنای قهوه ترک را با نوآوری عصر مدرن ترکیب می‌کند.

ازآنجاکه، شما عاشق قهوه هستید یا باریستایی که سعی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان دارید.

این آزمایش هم ترسناک و هم هیجان‌انگیز است؛ و یا طرفدار موج سوم هستید و قهوه دوستان موج سوم بیش از همه در مورد قهوه کنجکاو هستند.

برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه سنتی ترکیه چیست؟

قهوه ترک یک نوشیدنی فوق‌العاده شیرین، تیره و دارای طعم بسیار قوی است.

شکر درون قهوه پخته می‌شود و عطروطعمی عمیقی از کارامل ایجاد می‌کند که باعث می‌شود یک دنباله چسبنده در گلو شما ایجاد شود.

رسوب‌ها بسیار خوب هستند و معمولاً در قهوه باقی می‌مانند تا در انتها مستقر شود و در گرما عصاره‌گیری شود.

اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه آن را به طور منظم درست کنید، ما در اینجا به دستورالعمل آن اشاره می‌کنیم.

دلایل زیادی برای این کار وجود دارد. روش سنتی این فرصت را به شما می‌دهد تا از اوقات فراغت از قهوه بعدازظهر لذت ببرید.

برای خرید قهوه عربی arabic coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه ترکیه 1.2: ارتقاء

قهوه سنتی ترکیه شیرین و کارامل شده است، اما فقط حدود یک‌سوم فنجان شما درواقع قهوه است. ناامیدکننده، درست است؟

یک‌سوم بالا، اگرچه خوشمزه است، اما اکثراً کف است و یک‌سوم پایین حاوی رسوبات قهوه است.

بااین‌حال، یک مشکل ساده وجود دارد. اجازه دهید قهوه قبل از ریختن حدود 5 دقیقه بنشیند تا قهوه‌ای با رسوب کمتر و فوم ترشح‌شده بیشتر تولید شود؛

و ازآنجایی‌که قهوه ترکی بسیار داغ است، هنوز هم در نوشیدن درجه حرارت بسیار خوبی است.

برای خرید قهوه یونانی greece coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه ترک اسپانیایی

در آن دسته از نوشیدنی‌هایی که اسپرسو ممکن است تحت‌فشار قرار بگیرد یا کم‌مصرف باشد، قهوه ترک بهترین راه‌حل است.

این نوشیدنی اسپانیایی که از فروشندگان قهوه به سبک تایلندی سرقت شده است، بسیار محبوب شد.

ریزش شیر در قهوه سنتی ترکیه

اگر رسیدن به کاراملیزه دشوار است، یا گاهی اوقات برداشتن آن از سطح بالا غیرممکن است، وحشت نکنید زیرا این بهترین چیز بعدی است.

در حقیقت، اگر قهوه ترک را کمی تلخ می‌بینید، حتی ممکن است این نسخه را ترجیح دهید.

ریختن کف شیر نرم در بالای قهوه باعث صرفه‌جویی و حفظ تمامیت قهوه شما می‌شود و حتی تلخی قهوه ترک را کاهش می‌دهد.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه ترکی بستی و گردو

وقت آن است که کمی رادیکال شویم! اکنون می‌خواهیم قهوه ترکی را در یک نوشیدنی پیچیده‌تر مخلوط کنیم و از نظر نوشیدنی، منظور استفاده از نوعی دسر است.

هنگام دم کردن قهوه خود سنتی باشید و پس از آماده شدن، آن را روی بستنی در یک لیوان بریزید. با خامه شلاق زده، گرد و کاکائو.

قهوه ترک در این همه سال نه‌تنها تاریک است، بلکه دست‌نخورده باقی‌مانده است و آزمایش‌های اینچنین با آن به نتایج جالب و دلپذیری ختم می‌شود.

دیگر وقت آن رسیده است که این قهوه را با افزودنی‌های مختلف گسترش دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟