قهوه

مشخصات کامل قهوه کلمبیا

قهوه کلمبیا

شرایط آب و هوایی کشور کلمبیا و بستر بی نظیر این کشور که حضور رشته کوه‌های آن در آن ایجاد کرده باعث شده بستر فوق العاده خوبی برای کشت درخت قهوه در این کشور وجود آید به حدی که 12% از قهوه تولید شده در جهان متعلق به کشور کلمبیا می باشد. همچنین این کشور بعد از برزیل و ویتنام در رده سوم تولید قهوه در جهان قرار گرفته است. تولید ساالنه قهوه در کشور کلمبیا چیزی در 840 هزارتن بوده که تقریبا 88% از آن صادر می شود.

کلمبیا در راه رسیدن به چنین جایگاهی هم به مناطقی با آب و هوای پر باران که به نقطه انجماد نرسد نیاز داشته ، و هم به پرورش این محصول باکیفیت و استاندارد بالا، کلمبیا با بهره مندی از موقعیت طبیعی خود و به کارگیری و آموزش نیروی متخصص و برنامه ریزی دقیق در سطح کالن توانسته به این هدف دست یابد..

تاریخچه قهوه کلمبیا

کشور کلمبیا یکی از کشورهای مهم قاره آمریکای جنوبی می باشد. این کشور جزو کمربند قهوه بوده و یکی از مهمترین تولید کنندگان قهوه در دنیا می باشد . قهوه برای اولین بار در سال‌های 1735 و توسط مبلغین مسیحی که همراه با استعمارگران اسپانیایی وارد این کشور شده بودند وارد کلمبیا شد ولی می توان گفت که کشت صنعتی و سراسری قهوه در کلمبیا از 100 سال بعد از آن و در سالهای 1835 آغاز شده.

“قهوه عربیکای کلمبیا پرمصرف ترین نوع قهوه عربیکا در جهان است”

کلمبیا تمام تمرکز خود را بر روی کشت و تولید مرغوب تر قهوه یعنی گونه عربیکا گذاشته و هیچ تولید دیگری غیر از آن ندارد ، برای داشتن محصول باکیفیت کلمبیا بیشتر از نیروی انسانی استفاده می کند تا ماشین آلات کشاورزی. قهوه تولید شده در کلمبیا دارای تنوع طعمی و عطری بسیار است که این تفاوت طعم قهوه که آن را بسیار خاص و منحصربه فرد کرده است . یکی از دلایل این تنوع بهره بردن کلمبیا از سه منطقه کامال متفاوت اقلیمی است که هر کدام قهوه منحصر به فرد و متمایزی نسبت به مناطق دیگر تولید می کنند:

مناطق کشت قهوه در کلمبیا

  • منطقه جنوبی کلمبیا که قهوه ای با اسیدیته زیاد و طعم قالب مرکبات تولید می کنند
  • منطقه مرکزی کلمبیا که قهوه ای با اسیدیته متوسط و طعم گیاهی و میوه ای تولید می کنند
  • منطقه شمالی کلمبیا که قهوه ای با اسیدیته کم و طعم شکالتی و آجیلی تولید می کنند

در کل قهوه های کلمبیا دارای بادی زیاد و اسیدیته مالیم رو به باال است و کافئین نسبتا پایینی دارد که
باعث افزایش طرفداران آن شده است.

قهوه کلمبیا نارینو

در این میان قهوه کلمبیا نارینو یکی از معروفترین و با کیفیت ترین قهوه هایی است که در کلمبیا تولید می شود. قهوه کلمبیا نارینو در مناطق جنوب غربی کلمبیا و در نزدیکی مرز اکوادور کشت می شود. ارتفاع این مناطق که در نزدیکی رشته کوههای آند قرار گرفته حدود 1600 تا 2200 متر است روزهای گرم و استوایی و شبهایی خنک دارد و بارش ساالنه 2000 میلیمتر است.

طعم قهوه کلمبیا

قهوه کلمبیا نارینو بصورت واشد یا شسته شده فرآوری می شود، داری اسیدیته یا ترشی مالیمتر به سایر قهوه های کلمبیا، تن واری یا بادی متوسط و کافئین بالانس است. مهمترین ویژگی قهوه کلمبیا نارینو طعم منحصر به فرد آجیلی آن است که در کنار نتهای طعمی شکالت و کارامل طعم این قهوه را بسیار جذاب می کند.

انواع قهوه کلمبیایی

درحالی‌که ممکن است دلالان Supremo و کلمبیایی اکسلسو کلمبیا یک‌بار معنایی داشته باشند، آن‌ها تا حد زیادی به هم بی‌ربط هستند و دو نوع قهوه از مناطق مختلف کلمبیا به شمار می‌آیند.

قهوه‌های دیگر کلمبیا اکنون مناطق خاص رشد می‌کنند که برخی از این مناطق هاویلا، سانتاندر، پاپایان، نارینو کشت می‌شوند و به نام همین مناطق شناخته می‌شوند.

اگرچه در گذشته کلمبیا به دلیل کوکائین و آدم‌ربایی شناخته‌شده بود، اما اکنون تغییرات زیادی در ذهنیت نسبت به کلمبیا رخ داده است. گردشگری قهوه در کلمبیا رو به افزایش است.

بسیاری از سفرها شامل تورهای هدایت‌شده به کلمبیا و چندین مناطق اطراف آن ازجمله برزیل، اکوادور و پاناما است و پیاده‌روی‌ها منظره‌ای از درختان قهوه را ارائه می‌دهند.

خرید قهوه کلمبیا

فروشگاه اینترنتی قهوه موریس واردکننده مستقیم قهوه از کشور کلمبیا می باشد. تمامی محصولات در قیمت، کیفیت و تازگی حرف اول را می زند و به شرط ضمانت اصالت کالا به فروش می رسد. قهوه کلمبیای نارینو از جمله با کیفیت ترین و مرغوب ترین قهوه های جهان به شمار می‌آید. با کلیک برروی لینک مقابل می توانید اقدام به خرید قهوه کلمبیا نارینو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.