ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

بعد از استفاده از قهوه چه اتفاقی می‌افتد؟

استفاده از قهوه

قهوه موریس – ما می‌دانیم که صنعت قهوه بر محیط‌زیست تأثیر دارد. هر مرحله از زنجیره تأمین و استفاده از قهوه ، از رشد و فرآوری تا حمل‌ونقل و بو دادن، از انرژی در برخی ظرفیت‌ها استفاده می‌کند و ردپای کربن خاص خود را به‌جا می‌گذارد.

اما در مورد ضایعاتی که هنگام قهوه نوشیدن تولید می‌کنیم – به‌طور خاص، قهوه استفاده‌شده ما – چه می‌توان کرد؟ آن‌ها یک محصول جانبی غیرقابل‌اجتناب از مصرف قهوه هستند؛ و گرچه بسیاری از ما تصور می‌کنیم که دور ریختن تفاله قهوه همچون سایر مواد زائد آلی بی‌خطر است، اما اغلب این‌طور نیست.

تفاله‌ها درواقع می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی بر محیط‌زیست داشته باشند که درنهایت به محل دفن زباله بروند.

در اینجا مواردی که برای قهوه‌های استفاده‌شده و اینکه چگونه یک نوشیدنی متوسط ​​قهوه می‌تواند دوباره مورداستفاده قرار دهد را با هم مرور می‌کنیم.

استفاده از قهوه

چقدر زباله قهوه تولید می‌کنیم؟

طبق استاندارد SCA، «نسبت طلایی» برای تهیه قهوه 55 گرم در لیتر است. این برای فنجان 250 میلی‌لیتر در کمتر از 14 گرم کار می‌کند.

اگرچه این ممکن است به‌صورت جداگانه ناچیز به نظر برسد، اما میلیاردها فنجان قهوه هرروز مصرف می‌شود.

هکتور نونس یک محقق و سفیر BeKoffee می‌گوید که در پرتغال، سطح مصرف به‌طور متوسط ​​4.73 کیلوگرم برای هر نفر است.

با جمعیت پرتغال که بیش از 10 میلیون نفر است، در پایان بیش از 48000 تن در سال خواهد بود.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

هکتور می‌گوید درحالی‌که برخی از کشورها زباله‌های قهوه خود را دوباره مورداستفاده قرار می‌دهند، اما حدود 75٪ آن به محل دفن زباله می‌رود.

بیشتر 25٪ باقیمانده برای تولید محصولات کشاورزی مانند کود مورداستفاده مجدد قرار می‌گیرد.

ملانی گاسلینگ بنیانگذار کاروان اسپرسو Tipple & Tamper در کوئینزلند استرالیا می‌گوید استرالیا هرساله حدود 65000 تن زباله قهوه ایجاد می‌کند.

بیشتر این موارد به محل دفن زباله می‌رود. علاوه بر این، ملانی اضافه می‌کند، این سایر اشکال زباله قهوه را در نظر نمی‌گیرد – فقط زمینه‌های باقی‌مانده از قهوه دم‌کرده.

استفاده از قهوه

چه عواملی باعث می‌شود که مواد قهوه به محل دفن زباله برسند؟

اکثر قهوه‌های استفاده‌شده بدون جدا شدن یا درمان مستقیماً به سطل آشغال انداخته می‌شوند.

پس از دور انداختن، درنهایت به محل دفن زباله می‌رود.

در این مرحله، حداقل سه ماه طول می‌کشد تا محلول قهوه در محیط بی‌هوازی محل دفن زباله شروع به تجزیه کند.

هکتور می‌گوید: «زمین قهوه حاوی خاک و ترکیبات دیگری است که باعث اسیدی شدن خاک می‌شود.

در محل‌های دفن زباله، این یک شیرابه اسیدی (مایع) ایجاد می‌کند که می‌تواند به خاک اطراف آسیب برساند.

هکتور اضافه می‌کند: «علاوه بر این، تجزیه زباله‌های قهوه در محل دفن زباله نیز باعث تولید گازهای گلخانه‌ای می‌شود.»

این گازها تأثیر بیشتری بر محیط‌زیست دارند و به تغییرات آب و هوایی کمک می‌کنند.

ملانی می‌گوید: «وقتی زمین قهوه به محل‌های دفن زباله ریخته می‌شود، متان ایجاد می‌کند که یک گاز گلخانه‌ای است و از دی‌اکسید کربن مضرتر است.»

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

راه‌حل برای زباله قهوه

بنابراین، به‌جای اینکه مواد زائد قهوه خود را دور بیندازیم، چه‌کاری می‌توانیم انجام دهیم؟

خوب، بیشتر قهوه‌های استفاده‌شده قبل از استخراج مقدار کامل آن‌ها دفع می‌شوند.

طبق bio-bean، بزرگ‌ترین بازیافت کننده قهوه در انگلستان، قهوه پس از دم کشیدن بیشتر از یک‌سوم ترکیبات معطر و طعم فرار خود را حفظ می‌کند.

آن‌ها همچنین خاطرنشان می‌کنند كه فلفل قهوه ازنظر حرارتی نیز از ارزش بالایی برخوردار است.

درحالی‌که نمی‌توان آن‌ها را خورد، این بدان معنی است که آن‌ها یک منبع انرژی بالقوه هستند.

لوبیای زیستی می‌گوید که قهوه “20٪ گرم‌تر و طولانی‌تر” از سوخت‌های خشک چوب می‌سوزد.

همچنین در مقایسه با سوخت‌های فسیلی سنتی، ردپای کربن کمتری دارند.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چرا نگه‌داشتن قسمت‌های قهوه از محل دفن زباله بسیار دشوار است؟

در این میان، تعدادی از سازمان‌ها به ارزش بالای قهوه‌های استفاده‌شده توجه کرده‌اند.

به‌عنوان‌مثال، UpCircle از ضایعات قهوه در میان سایر مواد طبیعی برای ایجاد محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌کند.

شرکت دیگری به نام Kaffeeform از آن‌ها برای ایجاد فنجان‌های قهوه و نعلبکی پایدار استفاده می‌کند.

هکتور می‌گوید: «تفاله‌های قهوه مصرف‌شده، هم از نظر کمپوست آلی و هم از نظر بازیابی انرژی و تولید مواد جدید، پتانسیل بالایی دارند.

استفاده از قهوه

استفاده مجدد از تفاله‌های قهوه در خانه

بنابراین، اگر دستیابی به طرح‌های بازیافت یا کمپوست کردن در مقیاس بزرگ دشوار است، پس فرصت‌های استفاده مجدد در خانه چیست؟

یک جستجوی کوتاه در اینترنت ده‌ها روش مختلف برای استفاده مجدد از قهوه‌های استفاده‌شده در خانه را نشان می‌دهد،

از استفاده از آن‌ها به‌عنوان یک اسکراب لایه‌بردار طبیعی گرفته تا خنثی‌سازی بو در یخچال.

بااین‌حال، یکی از ساده‌ترین و عملی‌ترین راه‌های استفاده مجدد از ضایعات قهوه، استفاده مجدد از آن‌ها به‌عنوان کود گیاهان است.

تفاله قهوه سرشار از نیتروژن هستند و به‌طور طبیعی تعدادی از آفات رایج باغ را دفع می‌کند.

حتی می‌توان از آن‌ها برای ایجاد “موانعی” استفاده کرد که حلزون‌ها نمی‌توانند از آن عبور کنند.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

باگذشت زمان، تفاله‌های استفاده‌شده همچنین می‌توانند کیفیت خاک باغ شما را بهبود بخشند و می‌توانند به‌طور مکرر و به‌طور نامحدود بدون کاهش بازده استفاده شوند.

بااین‌حال، برای به دست آوردن ارزش کامل از تفاله‌های استفاده‌شده، باید حداقل 100 روز کمپوست شوند تا سطح کافئین،

اسید کلروژنیک و تانن آن‌ها کاهش یابد.

اگر یک سطل کمپوست دارید که غذاهای دست‌دوم دیگر را در آن نگهداری می‌کنید، تفاله‌های قهوه خود را در آنجا ذخیره کنید.

مصرف جهانی قهوه در حال افزایش است و تولیدات آلاینده‌ها و زباله‌هایی که در صنعت گسترده‌تری تولید می‌کند نیز افزایش می‌یابد.

حتی اگر استفاده مجدد از قهوه در خانه یک مرحله نسبتاً کوچک به نظر برسد، اما این اقدامی است که هنوز هم می‌تواند تغییری ایجاد کند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟