آشپزی با قهوه, دسر قهوه

تهیه دسر موکا پاپ

موکا پاپ

دسر موکا پاپ در تابستان یک دسر بسیار عالی است و حتی می توانید چند چیپس شکلات به آن اضافه کنید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه (به استثنای زمان انجماد)

تعداد سرو: 10

مواد لازم موکا پاپ

  • شکر (5 قاشق غذاخوری)
  • نصف و نیم (1 فنجان)
  • نمک
  • قهوه دم کرده گرم (2 فنجان)
  • پودر کاکائو شیرین نشده (2 قاشق غذاخوری)
  • وانیل (1/4 قاشق چای خوری)

دستورالعمل تهیه موکا پاپ

  1. کاکائو ، شکر و قهوه را در یک ظرف ترکیب کنید تا شکر حل شود. سپس نصف و نیمه ، نمک را به مزه و وانیل قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شود.
  2. در قالب Popsicle برای مدت 6 ساعت یا بیشتر بریزید و اجازه دهید در یخچال منجمد شود.

2 دیدگاه در “تهیه دسر موکا پاپ

  1. حجت نوروزی گفت:

    بسیار عالی و کاربردی بود

    1. behnam گفت:

      ممنون از توجهتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.