آشپزی با قهوه

آموزش آشپزی استیک فلانک با ماریناد قهوه

آموزش آشپزی استیک فلانک با ماریناد قهوه

بسیاری فکر می کنند که قهوه تنها در کیک و نوشیدنی مفید است. اشتباه می‌کنید! گوشت گاو با قهوه در استیک فلانک عالی می‌شود و سیر، دانه‌های فلفل دلمه‌ای و سرکه اضافه شده غذا را به‌خوبی تکمیل می‌کنند.

زمان آماده‌سازی استیک فلانک : 80 دقیقه (شامل مارینینگ)

تعداد: 4

مواد مورد نیاز استفاده در استیک فلانک

  • قهوه دم‌کرده (3 قاشق غذاخوری)
  • روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
  • سیر (2 حبه، خردشده)
  • نمک (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • سرکه بالزامیک (1 قاشق غذاخوری)
  • شکر قهوه‌ای (1 قاشق غذاخوری)
  • استیک پهلو (1 پوند، اصلاح‌شده)
  • دانه‌های فلفل سیاه (1 قاشق چای‌خوری خردشده)

دستورالعمل تهیه استیک فلانک

  1. سرکه، شکر، دانه‌های فلفل، قهوه، نمک، روغن و سیر را در یک ظرف شیشه‌ای ترکیب کنید.
  2. استیک را داخل ماریناد بریزید و آن را بچرخانید تا ورقه شود. در صورت تمایل 1 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
  3. گریل را روی درجه بالا تنظیم کنید.
  4. از ماریناد و کوره روغن استیک درست کنید.
  5. برای یک استیک نادر متوسط ​​به مدت 5 دقیقه از هر طرف کباب کنید. اگر تمایل داشته باشید ممکن است طولانی‌تر کباب کنید.
  6. برش داده و به دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.