طرز تهیه قهوه لاته در منزل

آماده کردن نوشیدنی‌های گرم در منزل هم برای گرم‌تر کردن بدن و هم درمان سریع بیماری‌های شایع فصول سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا با تقویت سیستم ایمنی بدن حسابی می‌تواند کارساز باشد. قهوه لاته یا قهوه لته ازجمله محبوب‌ترین نوشیدنی‌های کافی‌شاپی با اصالت ایتالیایی و بر پایه قهوه اسپرسو است که شما می‌توانید انواع مختلف آن را در منزل خودتان تهیه کنید. در این یادداشت طرز تهیه قهوه لاته را با هم مرور می‌کنیم تا با درست کردن آن در خانه، از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ۱ فنجان قهوه لاته
شیر کم‌چرب: دوسوم فنجان
قهوه دمی اسپرسو: ۱ شات

طرز تهیه قهوه لاته
برای درست کردن کافه لاته ابتدا باید قهوه اسپرسو را به‌وسیله دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات، دم کنید. برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید. برای درست کردن ۱ شات اسپرسو، ۲۱ گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه موکاپات بریزید و آن را بدون فشار دادن قهوه صاف کنید. در قسمت محفظه آب موکاپات تا حدی که مشخص‌شده آب سرد بریزید. مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد. حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید. موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد و آب با فشار وارد سبد قهوه شود و از میان دانه‌های قهوه عبور کند. در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج می‌شود. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است و بلافاصله باید در فنجان ریخته شود. در فاصله‌ای که اسپرسو آماده می‌شود شیر را در یک شیرجوش بریزید و در حد متوسط گرم کنید. حین گرم شدن شیر آن را با یک همزن سیمی با سرعت زیاد هم بزنید تا شیر حالت فوم به خود بگیرد و اگر همزن برقی دارید با همزن برقی این کار را انجام دهید. شیر کم‌چرب راحت‌تر فوم می‌دهد. اسپرسو را در فنجان بریزید، ابتدا به‌آرامی شیر و سپس کف شیر را با قاشق روی اسپرسو بریزید. کافه لاته شما آماده است و آن را در صورت تمایل با خامه، پودر دارچین یا شکلات تلخ تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *