ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژه نامه: نت‌های طعم‌دهنده Flavour notes

واژه نامه: نت‌های طعم‌دهنده Flavour notes

Flavour notes

قهوه موریس – فهرستی از یادداشت‌های عطروطعم توصیفی Flavour notes ، چه برچسب زده شده باشد و چه در طول بحث درباره آن‌ها صحبت شود، می‌تواند کمی ترسناک باشد.

اولاً، چشیدن چیزی و اینکه بتوانید آن را به‌صورت تحلیلی توصیف کنید هم دشوار است و هم به تجربه خاصی نیاز دارد.

ثانیاً، چیزی به‌عنوان نت‌های عالی وجود ندارد. حتی اگر آن‌ها اغلب به روشی واقعی ارائه شوند، درواقع بسیار ذهنی هستند.

در برخی از عناصر قهوه راحت‌تر می‌توان به‌طور عینی به توافق بر سر آن‌ها رسید، مانند بادی یا تن‌واری، سوزش دهان و سبک کلی.

به‌عنوان‌مثال، ما می‌توانیم به‌راحتی بپذیریم که آیا یک قهوه سبک و معطر است یا کاملاً شیرین است. تجربه، مانند سایر رشته‌های مبتنی بر سلیقه، کلید اصلی است.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

طعم زیاد قهوه و شروع به درک طعم‌های مختلف آن و پیوند کلمات و زبان و همچنین تجربیات طعم‌دهنده باعث افزایش توانایی شما در توجه و توصیف یادداشت‌های طعم‌دهنده می‌شود.

صحبت کردن در مورد عطروطعم، بحث در مورد دیگران و ساختن مرجع؛ بسیار مفید است و همچنین می‌تواند بسیار سرگرم‌کننده و جالب باشد.

یک چرخه مخصوص طعم قهوه وجود دارد (که در سال 2016 به روز شد) که زبان این صنعت را برای هر دو طعم منفی و مثبت قهوه بیان می‌کند.

یک زبان از پیش تعیین شده برای یک جامعه جهانی بسیار با ارزش است به‌طوری‌که می‌تواند زمینه‌های مشترکی ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟