واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: قهوه قدیمی جاوا Old Brown Java

Old Brown Java

قهوه موریس – طراوت قهوه سبز برای چگونگی درک کیفیت از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. بسیاری از خصوصیاتی که ما برای آن‌ها ارزش قائل هستیم، مانند یک فنجان تمیز، اسیدیته، شادابی و شیرینی، فقط در قهوه تازه برداشت‌شده وجود دارد و پس از گذشت چندین ماه این مواد محو می‌شوند. قهوه باگذشت زمان چوبی و پهن می‌شود. جاوا قهوه‌ای قدیمی Old Brown Java کمی شبیه Monsoon Malabar، یک قانون ذخیره قهوه را نقض می‌کند و به‌طور هدفمند تا پنج سال پیر می‌شود و در این مدت دانه از سبز-آبی به قهوه‌ای تبدیل می‌شود. این قهوه‌ها تند و چوبی هستند و تقریباً هیچ اسیدی ندارند و همچنان بازار این قهوه‌ها وجود دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Old Brown Java

The freshness of green coffee has become increasingly important to how we understand quality.

A lot of the attributes we value, such as a clean cup, acidity, vibrancy, and sweetness, are present only in the freshly harvested coffee, and after several months these fade.

Coffee becomes woody and flatter over time. Old Brown Java, a bit like Monsoon Malabar, breaks a coffee storage rule and is purposefully aged for up to five years, during which time the bean turns from a blue-green to brown.

These coffees are pungent and woody with almost no acidity. There continues to be a market for these coffees.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.