تولید قهوه در کنیا

جوان‌سازی تولید قهوه در کنیا – قسمت سوم

قهوه موریس – کنیا بیش از 100 سال است که یک تولیدکننده عمده قهوه در جهان به شمار می‌رود. اگرچه تولید قهوه در کنیا در اواخر قرن نوزدهم به این کشور وارد شد، اما شهرت قهوه کنیا در دهه‌های بعد به‌سرعت رشد کرد.

طی سه دهه گذشته، به دلیل بی‌ثباتی قیمت، شکاف نسلی و مسائل مربوط به آب‌وهوای کشور، تعداد تولید کاهش‌یافته است.

در سال 1986، گزارش‌ها ادعا می‌کنند که کنیا حدود 3.1٪ از کل قهوه‌های تولیدشده در جهان را تولید کرده است و امروز، این رقم به حدود 0.5٪ رسیده است.

بااین‌وجود، در میان عدم اطمینان، برخی از کشاورزان قهوه در حال کشف روش‌های جدید احیای تولید قهوه هستند.

روشی که مؤثر واقع‌شده است، طرح «Nyumba Kumi Kahawa» است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات این طرح بخش سوم این مقاله را بخوانید:

جوان‌سازی تولید قهوه در کنیا – قسمت نخست

جوان‌سازی تولید قهوه در کنیا – قسمت دوم

برای خرید قهوه عربیکا کنیا (kenya) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آینده NYUMBA KUMI KAHAWA

برای تولیدکنندگان قهوه کنیا، مزایای طرح Nyumba Kumi Kahawa روشن است.

در ماه‌ها و سال‌های آینده، اعضا بر این باورند که ابتکار عمل فقط گسترش‌یافته و قویتر خواهد شد.

آن‌ها می‌گویند که کشاورزان جوانتر شروع به تمدید علاقه خود به تولید قهوه می‌کنند و روش‌های جدید و پایدارتری برای پرورش قهوه می‌آموزند.

بااین‌حال، بنیانگذاران Nyumba Kumi Kahawa هنوز احساس می‌کنند که کاری برای انجام دادن دارند.

اگرچه میزان کاهش ثابت است، تولید قهوه در محصول 2019/20 دوباره کاهش یافت.

در شهرستان ماچاکوس، در حدود 63 کیلومتری جنوب شرقی نایروبی، بیش از 75٪ کشاورزان فعال در دهه 1980 به‌طورکلی تولید قهوه را کنار گذاشته و به سایر محصولات منتقل شده‌اند.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای گروه‌های Nyumba Kumi Kahawa، ادامه دادن اصرار به کشاورزان برای عضویت و تشکیل گروه‌های ده نفره خود فوق‌العاده مهم است.

جان موانگی یکی از بنیانگذاران این طرح می‌گوید که به‌طور خاص، تمرکز آن‌ها بر روی نسل‌های جوان است.

او می‌گوید آن‌ها را تشویق می‌کنند تا «یک طلوع جدید» از تولید قهوه را بپذیرند.

جان می‌گوید: «این از همان ابتدا یک مبارزه بوده است و در بعضی مواقع فکر می‌کردیم ارزش آن را ندارد؛ اما هرچه مبارزه تلخ‌تر باشد، پیروزی شیرین‌تر خواهد بود و ما تا تحقق رویاهایمان متوقف نخواهیم شد.»

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

سخن آخر

تولید قهوه در کنیا در چند دهه گذشته آسیب جدی دیده است. هنگامی‌که به‌عنوان یک محصول حیاتی نقدی در نظر گرفته می‌شد، بیماری‌ها، مسائل آب و هوایی، شکاف نسلی و بی‌ثباتی قیمت باعث شد تا تولید قهوه برای کشاورزانی که زمانی به آن اعتماد می‌کردند، بسیار پایدار نباشد.

بااین‌حال، تلاش و تلاش سخت گروه‌های Nyumba Kumi Kahawa در سال‌های اخیر نشان داده است که می‌توان زندگی جدیدی را به بخش قهوه کنیا تزریق کرد.

آن‌ها نه‌تنها راه‌های سودمندتری برای دستیابی به برنامه‌های کمک فنی، کاهش هزینه‌های خود و دفع بیماری‌ها پیدا کرده‌اند، بلکه علاقه به تولید قهوه را در بین نسل‌های جوان بازگردانده‌اند؛ و با توسعه این گروه‌ها، شواهد نشان می‌دهد که تولید قهوه کنیا در مسیر بهبود است.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *