ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آشپزی با قهوه » آموزش تهیه دسر موکاچینو یخ زده

آموزش تهیه دسر موکاچینو یخ زده

موکاچینو یخ زده

همیشه ترکیب قهوه و شکلات تبدیل به نوشیدنی های  سرد و خوشمزه می شود

مثل موکاچینو

بسیاری دوست دارند یک نوشیدنی سرد قهوه را در فروشگاه محلی خود بخورید. اما چطور است که یک نوشیدنی سالم و در عین حال لذت بخش منجمد را خودتان تهیه کنید؟ یکی از این نوشیدنی های جالب موکاچینوی یخ زده است که می خواهیم آموزش دهیم.

اما اول ببینیم موکاچینو چیست

موکاچینو یک نوشیدنی بین موکا کافی و کاپوچینو است. ما برای تهیه  موکا از سس شکلات استفاده میکنیم

و در کاپوچینو از فوم شیر.اما برای تهیه موکاچینو مثل  کاپوچینو عمل میکنیم و همچنین مثل  موکا شکلات به ان اضافه میکنیم، ولی بر خلاف موکا بجای سس شکلات از پودر شکلات استفاده میکنیم. همین تغییر ساده باید خوشمزگی و جذابیت این نوشیدنی خاص  می شود.

برای تهیه موکاچینو:

اسپرسو به اندازه دو فنجان

فوم شیر به میزان دو برابر حجم اسپرسو

پودر شکلاتیک قاشق غذا خوری (که البته بنا به میلمون میتونه کم یا زیاد بشه)

خامه زده شده به اندازه نص حجم اسپرسو

پودر دارچین در صورت تمایل

      و اما شکل خاصی از  موکاچینوی یخ زده :

      • شیر کم چربی (1 فنجان)
      • شربت افرا خالص (3 قاشق غذاخوری)
      • قهوه دم کرده قوی (1 فنجان)
      • پودر کاکائو طبیعی (2 قاشق غذاخوری ، شیرین نشده)
      • وانیل (1/8 قاشق چای خوری)

      دستورالعمل تهیه موکاچینوی یخ زده :

      1. قهوه را در سینی یخ بریزید و به مدت 4 ساعت یا بیشتر بگذارید یخ بزنید.
      2. تمام مواد را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود ،
      3. با پودر کاکائو سرو کنید

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      سبد خرید
      برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

      ورود

      هنوز حساب کاربری ندارید؟