آشپزی با قهوه, دسر قهوه

آموزش تهیه دسر سوفله قهوه

دسر سوفله قهوه

سوفله قهوه یک دسر خنک و با طراوت است که دارای یک لایه ژلاتین و سوفله است و با روکش فرم گرفته تزئین شده است.

زمان آماده‌سازی: 4 ساعت

تعداد: 3

موارد مورد نیاز سوفله قهوه

  • ژلاتین (1 قاشق غذاخوری، بدون طعم)
  • نمک (1/4 قاشق چای‌خوری)
  • قهوه دم کرده (1 فنجان)
  • تخم مرغ (3، جدا شده)
  • شیر (1/2 فنجان)
  • وانیل (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • شکر سفید (1/2 فنجان)

دستورالعمل تهیه سوفله قهوه

  1. قهوه و ژلاتین را در یک ظرف مقاوم در برابر حرارت مخلوط کنید. کنار بگذارید تا کمی حل شود.
  2. یک پیمانه شکر، زرده تخم مرغ، شیر و 1/8 قاشق چای‌خوری نمک را به مخلوط قهوه اضافه کنید و سپس ظرف را روی یک ظرف آب داغ قرار دهید تا ژلاتین ذوب و شکر حل شود.
  3. قند باقیمانده و 1/8 قاشق چای‌خوری نمک را مخلوط کنید. آن را بپزید تا مخلوط خامه‌ای شود و سپس آن را از روی حرارت بگیرید.
  4. سفیده و وانیل را هم بزنید تا قله‌های سفت ایجاد شود. تخم مرغ را مخلوط کرده و درون قالب قرار دهید.
  5. 4 ساعت صبر کنید و سپس سرو کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.