آشپزی با قهوه

آموزش استیک فلفل جنوب غربی با قهوه

استیک فلفل قهوه

استیک فلفل جنوب غربی پوسته ادویه ای خوشمزه ای دارد و بدون سس قهوه باور نکردنی کاملاً کامل نیست. قهوه به ظرافت این غذا اضافه می کند. حتما از برشهای تازه و خوب استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

زمان آماده سازی استیک فلفل جنوب غربی : 35 دقیقه

تعداد سرو: 4

مواد لازم برای استیک فلفل جنوب غربی

  • گشنیز (1/2 قاشق چای خوری)
  • نمک (1/4 قاشق چای خوری)
  • استیک گچ بری (1 پوند ، بدون استخوان)
  • روغن کانولا (3 قاشق چای خوری)
  • پیاز (1 قطعه قطعه شده)
  • قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
  • شاخه های شاهی (4 فنجان)
  • زیره (1/2 قاشق چای خوری)
  • پودر چیلی (1/2 قاشق چای خوری)
  • فلفل ساییده (3/4 قاشق چای خوری درشت)
  • سیر (3 حبه ، 2 قطعه قطعه و 1 قطعه قطعه شده از وسط)
  • فلفل دلمه ای قرمز (2 قطعه نازک)
  • شکر قهوه ای (1 قاشق چای خوری)
  • سرکه بالزامیک (1/4 فنجان)

همچنین آموزش استیک فلانک با ماریناد قهوه ممکن است برایتان جذاب باشد.

دستورالعمل تهیه استیک فلفل با قهوه

  1. گشنیز ، نمک ، فلفل ، پودر چیلی و زیره را در یک کاسه ترکیب کنید. از سیر قطعه قطعه شده برای مالیدن استیک استفاده کنید و سپس آن را با مخلوط خشک بپوشانید.
  2. یک تابه بزرگ را گرم کنید و 2 قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید و در صورت تمایل استیک را به مدت 6 دقیقه از هر طرف بپزید. از ظرف خارج کنید و بگذارید تا روی تخته برش خنک شود.
  3. روغن مانده را در ماهیتابه بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 4 دقیقه تفت دهید و سپس شکر و سیر خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود و سپس در سرکه و قهوه قرار داده و به مدت 3 دقیقه بپزید. فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.
  4. شاهی را روی بشقاب قرار دهید و روی آن را با پیاز و فلفل قرار دهید و سپس گوشت استیک را برش دهید و روی سبزیجات قرار دهید و با سس قهوه لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.