ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

 تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

زمانی که صحبت از دم‌آوری قهوه به روش اسپرسو می‌شود نام ایتالیا را نیز به همراه خود دارد.

در ایتالیا برای دم‌آوری یک قهوه اسپرسوی ایده‌آل چهار شرط اصلی باید

    رعایت شود که به آن قانون M4 نیز گفرته می‌شود. در این یادداشت قانون M4 را معرفی می‌کنیم.

قانون M4 شامل موارد زیر است:

Miscela: ترکیب قهوه مناسب برای دم‌آوری

Macinazione: درجه آسیاب مناسب

Macchina: دستگاه اسپرسو

Mano: مهارت باریستا در دم‌آوری قهوه

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

Miscela: ترکیب دانه‌های قهوه با یکدیگر را اصطلاحاً blend کردن می‌گویند.

معمولاً برای داشتن یک اسپرسوی ایده‌آل دانه‌های خاصی با نسبت‌های خاصی را باید باهم ترکیب کرد.

هدف از این کار داشتن فنجانی ایده‌آل و متعادل ازنظر عطر، طعم، کرما، ته‌مزه و… است.

درواقع هر دانه‌ای که در ترکیب به کار می‌رود مسئول یکی از شاخصه‌های فوق است

و لذا اولین قدم برای داشتن یک قهوه ایده‌آل، استفاده از یک ترکیب مناسب است.

Macinazione: این گزینه اشاره به درجه آسیاب قهوه دارد.

میزان آسیاب دانه‌های قهوه باید به‌اندازه‌ای باشد که زمان عبور کامل آب از داخل قهوه

و کامل شدن فنجان اسپرسو چیزی حدود ۲۵-۳۰ ثانیه باشد.

همچنین برای اسپرسو آسیاب‌های با تیغه‌های مخروطی (Conical) در مقابل آسیاب‌های دیسکی و مسطح (flat) مناسب‌تر است.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

آموزش تهیه یک اسپرسوی ایده‌آل

Macchina: داشتن دستگاه اسپرسو مناسب برای دم‌آوری اسپرسوی ایده‌آل بسیار اهمیت دارد.

دستگاه اسپرسو باید قادر باشد که آب را به درجه حرارت مشخص برساند

و در تمام طول مدت عصاره‌گیری اسپرسو این درجه حرارت را تقریباً یکنواخت و بدون تغییر حفظ کند.

همچنین فشاری را که دستگاه تحت آن، آب را از داخل پودر قهوه عبور می‌دهد باید ثابت و یکنواخت در تمام مدت عصاره‌گیری باشد، داشتن دستگاه حرفه‌ای به طرز چشمگیری کیفیت اسپرسوی شما را افزایش می‌دهد.

Mano: شاید مهم‌ترین مرحله در داشتن یک اسپرسوی ایده‌آل مهارت‌های باریستایی باشد.

تمام عوامل فوق را در کنار هم قرار دهد و به بهترین نحو از دستگاه استفاده کند.

چیزی که در آشپزی اصطلاحاً به آن «دست آشپز» می‌گویند.

این قانون بدین معناست که حتی با یکسان بودن تمام شرایط فوق بازهم اسپرسویی که یک باریستا تهیه می‌کند.

با باریستایی دیگر فرق دارد، تجربه و داشتن دانش باریستا ضامن تهیه یک اسپرسو ایده‌آل است.

همان‌طور که ملاحظه می‌کنید اسپرسو جزء تخصصی‌ترین نوشیدنی‌هایی است که در دنیا وجود دارد؛

بنابراین همیشه کافی‌شاپی را برا نوشیدن اسپرسو انتخاب کنید که احساس می‌کنید قانون 4M در آنجا رعایت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟