قهوه تانزانیا کلیمانجارو

آشنایی با قهوه‌ی تانزانیا

قهوه موریس – تانزانیا پس از اتیوپی و کنیا یکی از بزرگ‌ترین صادرات قهوه به خارج از آفریقا است و این به دلیل پیشرفت عمده در تکنیک‌های مزرعه و فرآوری در طی یک دهه گذشته است. به همین دلیل هم اکنون بیش از 8 منطقه بزرگ در حال رشد در تانزانیا وجود دارد که در سراسر کشور تانزانیا پراکنده‌اند. این قهوه بسیار خوش‌طعم است و به دلیل کمبود اسیدیته، در لاته و کاپوچینو بسیار خوب عمل می‌کند. قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو محصول کشاورزان در دامنه کوه آتشفشانی کلیمانجارو است که در دامنه ارتفاعی 1200-2400 متر از سطح دریا رشد می‌کند.

این قهوه به‌طورمعمول دارای اسیدیته کم و پایین‌تر از قهوه کنیا است. آن‌ها همچنین معمولاً دارای بادی ملایم‌تر هستند. شما نت‌هایی از شکلات تیره و نکات جزئی از میوه شیرین را در آن مشاهده خواهید کرد.

قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو که در دامنه بلندترین کوه آفریقا کشت می‌شود، یک دانه منحصربه‌فرد است و دارای اسیدیته کم و شگفت‌آور است. بیشتر دانه‌های قهوه آفریقا به دلیل داشتن خاک‌های آتشفشانی با pH کم، دارای نت‌های میوه‌ای بسیار زیاد هستند، اما دانه قهوه تانزانیا کلیمانجارو طعمی شکلاتی و یکدست دارد.

قهوه تانزانیا قهوه‌ای سبک است و مناسب برای کسانی که نمی‌خواهند چیزی بیش‌ازحد سنگین یا بیش‌ازحد غنی داشته باشند.

محل کشت و محبوبیت قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

این قهوه در زیر سایه درختان موز، پرورش داده می‌شود و تا حدودی شبیه به قهوه همسایه خود، در شمال (کنیا) روشن، تمیز، پرخاشگرانه و پیچیده است. مراحل درجه‌بندی در تانزانیا نیز همانند کنیا است، جایی که بر اساس اندازه لوبیا درجه‌بندی می‌شود و AA بزرگ‌ترین آن است و به دنبال آن A و B در زیر خط قرار دارد.

در ایالت متحده قهوه تانزانیا بسیار محبوب است و راز این محبوبیت در لوبیای این قهوه نهفته است چراکه بسیاری از طرفداران روش دم‌آوری غوطه‌وری بر این باورند که به دلیل رشد یک قهوه مجزا به جای دو لوبیای مسطح در داخل گیلاس، تمام ویژگی‌های گیلاس قهوه تنها در یک دانه است.


برای خرید قهوه عربیکا تانزانیا کلیمانجارو می توانید با کلیک بر روی تصویر زیر اقدام کنید

قهوه تانزانیا


پروفایل قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

منبع: تانزانیا

پروفایل جام: روشن و پر جنب‌وجوش

تولید: (میلیون پوند) 102 میلیون و 36 هزار

صادرات: (میلیون پوند) 83 میلیون و 688 هزار

گونه‌های گیاه‌شناسی: بوربون، کنت، تیپیکا، کوه آبی

مناطق رو به رشد: کوه کلیمانجارو، ارتفاعات مرتفع بین دریاچه Nyassa و Tanjanyika.

پردازش مرطوب: بله

پردازش خشک: NA

ارتفاع: متر 950-1900

زمان برداشت: نوامبر- فوریه


برای آشنایی بیشتر با قهوه تانزانیا مقالات زیر را هم مطالعه کنید

تاریخچه قهوه تانزانیا

ویژگی‌های قهوه‌ تانزانیا کلیمانجارو


قهوه موریس را در اینستاگرام هم ببینید.


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه اسپرسو بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه ترک بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *