واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: تمپ کردن Tamping

Tamping

قهوه موریس – تمپ کردن Tamping نوعی عمل فشرده‌سازی قهوه آسیاب شده به داخل سبد با استفاده از تمپر است – درواقع یک دیسک فلزی مدور و مسطح با دسته.

این روش بخشی از تهیه اسپرسو است.

تمپ کردن دقیقاً چه‌کاری انجام می‌دهد؟ هدف این است که آب تحت‌فشار به‌طور مساوی از بستر قهوه عبور کند و طعم آن را از همه زمینه‌ها بگیرد.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اگر نگاهی به آب خارج‌شده از دستگاه بیندازید، مانند دوش آب است که دارای چندین جریان آب است.

ما نمی‌خواهیم آب از این طریق در قهوه جریان یابد.

با لمس قهوه، مانعی ایجاد می‌کنیم که باعث می‌شود آب مانند یک دیسک در بالای قهوه جمع شود و سپس، وقتی دیگر جایی برای رفتن آن نباشد، آب از تمام قهوه‌ها عبور می‌کند.

یک تصور غلط رایج این است که تمپ کردن می‌تواند به‌طور چشمگیری بر استخراج تأثیر بگذارد.

مطمئناً با تغییر در نحوه بسته‌بندی قهوه بر یکنواختی استخراج تأثیر می‌گذارد، اما اگر به‌عنوان‌مثال آسیاب شما خیلی درشت باشد و نتوانید طعم کافی قهوه را به دست آورید، سخت‌کوشی این کار را جبران نمی‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Tamping

Tamping is the act of compressing ground coffee down into the basket with the use of a tamper – effectively a flat circular metal disc with a handle.

This technique is part of preparing espresso.

What exactly does tamping do? The goal is to get the pressurized water to pass through the bed of coffee evenly, picking up the flavour from all the grounds.

If you take a look at the water exiting the machine, it is like a shower, featuring several streams of water.

We do not want the water to carry on through the coffee like this.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

By tamping the coffee we create a barrier, causing the water to pool on top of the coffee like a disc,

and then, when there is no longer anywhere for it to go, the water passes through all the coffee.

A common misconception is that tamping can dramatically impact extraction.

It certainly affects the evenness of extraction by changing how the coffee is packed,

but if, for example, your grind is very coarse and you cannot get enough flavour out of the coffee, tamping hard will not compensate for this.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.