مقاله

نقش آسیاب خانگی در دم آوری قهوه اسپرسو – قسمت دوم

آسیاب خانگی

قهوه موریس – عصاره گیری اسپرسو با کیفیت کافه یک هدف برای باریستاهای خانگی در سراسر جهان است. بااین‌حال، برای بسیاری، انتخاب تجهیزات مناسب برای دم آوری اسپرسو یک چالش اساسی است. طی چند سال گذشته، بازار آسیاب خانگی قهوه به‌شدت تغییر کرده است. تجهیزات کم‌مصرف و کالیبر بالا برای مصرف‌کنندگان خانگی که به دنبال دقت بیشتر هستند بیشتر و بیشتر در دسترس است.

گرچه بسیاری از مصرف‌کنندگان فکر می‌کنند که یک دستگاه اسپرسوی پیشرفته می‌تواند قهوه خوشمزه‌ای را برای آن‌ها تضمین کند، اما به همین سادگی نیست. بدون داشتن آسیاب خوب و ثابت در راه‌اندازی فرآیند دم آوری قهوه در منزل، در تهیه اسپرسوی باکیفیت کافی‌شاپ تلاشتان به نتیجه نخواهد رسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آسیاب خانگی قهوه و اینکه چگونه می‌توانید برای اسپرسو قهوه را در خانه آسیاب کنید، با دو متخصص قهوه صحبت کردم که در ادامه بخش دوم این مقاله را باهم می‌خوانیم:

نقش آسیاب خانگی در دم آوری قهوه اسپرسو – قسمت نخست

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

موانع در دستگاه‌های آسیاب خانگی

بنابراین، ما می‌دانیم که چرا در مورد آسیاب اسپرسو در خانه، قوام و دقت بسیار مهم است؛ اما چگونه این را بهبود ببخشیم؟

جواب ساده؟ از آسیاب‌های مرغوب که دارای سوراخ کننده‌های با کیفیت هستند استفاده کنید.

دو نوع سوراخ‌کن وجود دارد: سوراخ مخروطی و سوراخ مسطح. مجموعه مته‌های مخروطی شامل یک سوراخ حلقه‌ای شکل پایین و یک سوراخ استوانه‌ای فوقانی است. دانه‌های قهوه بین این دو آسیاب می‌شوند و قهوه آسیاب شده از ناودان می‌ریزند و در سطل یا فیلتر تصفیه‌شده قرار می‌گیرند.

در مقابل، مجموعه سوراخ‌های تخت از دو سوراخ حلقه‌ای شکل تشکیل‌شده و اغلب سازگارتر شناخته می‌شوند.

مارزیا می‌گوید: «سوراخ‌های تخت AllGround از مواد غذایی از جنس فولاد M340 ساخته شده‌اند. قطر آن‌ها 64 میلی‌متر است که سطح آسیاب بزرگتری را تضمین می‌کند و از آسیب دیدن لوبیا جلوگیری می‌کند.»

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز اروپرس aeropress بر روی تصویر زیر کلیک کنید

درحالی‌که به‌طورمعمول، سوراخ‌های تخت به دلیل نگهداری محل‌های پس از آسیاب (از 1 تا 12 گرم) موردانتقاد قرار می‌گیرند، مارزیا می‌گوید که طراحی AllGround حفظ احتراق را به حداقل می‌رساند.

او می‌گوید: «مجموعه سوراخ داخلی AllGround خیلی قهوه را نگه نمی‌دارد. آنچه در هنگام دم می‌بینید نتیجه تنظیم سنگ‌زنی شما از روز گذشته نیست.»

مارزیا همچنین خاطرنشان می‌کند که آن‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که برای تمیز کردن کاربرپسند قابل جابجایی هستند. تمیز کردن دستگاه‌های آسیاب مهم است، زیرا به شما امکان می‌دهد محل‌های کهنه و روغن قهوه‌های باقیمانده را از بین ببرید. اگر پاک نشود، می‌تواند طعم‌دهنده‌های فنجان شمارا تحت تأثیر قرار دهد.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز V60 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چند نکته برای شماره‌گیری اسپرسو در خانه

برای باریستاهای خانگی که تجربه کمتری دارند، استخراج اسپرسو می‌تواند ترسناک باشد، اما مارزیا این فرآیند را با پیروی از یک دستورالعمل مقایسه می‌کند. او می‌گوید: «شما مواد اولیه را خریداری می‌کنید و دستور غذا را می‌خوانید. در این دستورالعمل معمولاً گرم، میلی‌لیتر، زمان پخت و غیره ذکر شده است. در مورد اسپرسو نیز همین مسئله وجود دارد.»

درحالی‌که هر قهوه منحصربه‌فرد است و کاربر برای یافتن تنظیم مناسب نیاز به آزمایش دارد،

مارزیا توصیه می‌کند از دوز تعیین‌شده برای رست‌های سبک و متوسط ​​استفاده کنید:

«من پیشنهاد می‌کنم از 17 یا 18 گرم قهوه تازه آسیاب شده در پورتافیلتر استفاده کنید.»

مایعات داخل فنجان باید 2 برابر یا 2.5 برابر وزن قهوه آسیاب شده باشد.

به‌عنوان‌مثال استفاده از 17 گرم قهوه آسیاب شده به نسبت 2.5: 1 42.5 گرم مایع در فنجان به ما می‌دهد.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز کالیته kalita wave بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اندازه‌گیری و ردیابی تمام متغیرهای دم شما می‌تواند شماره‌گیری را باقابلیت کنترل و تکرارپذیری انجام دهد.

ضبط داده‌ها از باریستای خانگی پشتیبانی می‌کند تا در مورد اینکه چه عواملی برای بهبود استخراج باید اصلاح شوند، بیشتر بیاموزد.

اولی می‌گوید: «زمان استخراج خود را بسازید و مقدار قهوه‌ای را که از دستگاه آسیاب استفاده می‌کنید وزن کنید

و مایعی را که در فنجان دم می‌کنید وزن کنید.

این به شما کمک می‌کند آنچه را که دوست دارید یا دوست ندارید، هنگام انجام کار متفاوت، پیگیری کنید.»

او به من می‌گوید: «در هنگام استفاده از آسیاب صبر داشته باشید.

هنگامی‌که تغییری ایجاد می‌کنید، ممکن است لزوماً نتایج آن تغییر را بلافاصله مشاهده نکنید.»

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز موکاپات moka pot بر روی تصویر زیر کلیک کنید

پاک کردن آسیاب با 5 تا 10 گرم قهوه پس از هر تغییر اندازه خرد کردن،

به شما اطمینان می‌دهد که فنجان بعدی که عصاره گیری می‌کنید در تنظیم دقیق آسیاب انتخاب‌شده شما کمک می‌کند.

درنهایت، تهیه اسپرسوی عالی در خانه یعنی یافتن آنچه برای شما مفید است.

شماره‌گیری ممکن است یک فرآیند سخت و ترسناک به نظر برسد، اما با تمرین و تجهیزات با کیفیت خوب، می‌تواند به یک تجربه بسیار ارزشمند تبدیل شود.

با تمرکز بر دستیابی به‌اندازه آسیاب دقیق، سازگار و قابل تکرار، می‌توانید کیفیت و ثبات شات‌هایی را که می‌گیرید بالا ببرید.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *