آموزش

راهنمای تولید نوشیدنی با قهوه ساز Hario V60 – قسمت نخست

Hario V60

قهوه موریس – Hario V60 یکی از محبوب‌ترین روش‌های تولید دم در دنیای قهوه و باریستا است و روشی است که به‌احتمال زیاد در کافه موردعلاقه خود مشاهده خواهید کرد. برای تازه‌کارها، دم کردن قهوه با V60 به‌راحتی قابل یادگیری است، اما از طرف دیگر، طیف وسیعی از انواع دم‌کرده کار را کمی با سختی مواجه می‌کند.

به‌عنوان‌مثال، با بازی در اندازه آسیاب کردن Hario V60، می‌توانید سرعت دم کشیدن قهوه خود را افزایش داده یا کم کنید. یک آسیاب قهوه ریزتر در مقایسه با آسیاب بزرگتری که به شما امکان می‌دهد زمان دم کردن خود را سرعت ببخشید، بیشتر طول می‌کشد. اگر زمان دم کردن V60 سریعتر را انتخاب کنید، درنهایت با یک فنجان روشن‌تر ظاهر می‌شوید.

این توانایی تغییر در متغیرهای دم مانند خرد کردن، میزان ریختن و دمای آب است که Hario V60 را از قهوه سازهای منظم قطره‌ای اتوماتیک جدا می‌کند.

اگر به‌تازگی Hario V60 را خریداری کرده‌اید و به دنبال دستورالعمل‌های اساسی تهیه دم هستید، این مقاله برای شما مناسب است.

راهنمای تولید نوشیدنی با قهوه ساز Hario V60 – قسمت دوم

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تولید قهوه با قهوه ساز Hario V60

آنچه شما نیاز دارید

 

قطره‌چکان Hario V60

فیلتر کاغذ V60

25 گرم دانه قهوه کامل

375 گرم آب (به‌علاوه آب اضافی برای شستشو).

کتری سر غازی

تایمر

لیوان قهوه

مقیاس قهوه (توصیه می‌شود)

آسیاب قهوه Burr (توصیه می‌شود)

 

کل زمان دم: 2:30

عملکرد: 1 لیوان کامل

خصوصیات جام: روشن و متمرکز

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دستورالعمل Hario V60

اگر همه موارد ضروری گفته شده را با هم جمع کرده‌اید، بیایید نگاهی دقیق‌تر به نحوه تولید قهوه با Hario V60 بیندازیم.

 

مرحله نخست: آب خود را گرم کنید

آب خود را تا دمای 200 درجه فارنهایت بجوشانید. اگر کتری شما دماسنج داخلی ندارد، کافی است آب خود را بجوشانید و بگذارید 30 ثانیه بماند.

 

مرحله دوم: فیلتر خود را آماده کنید

با تا شدن در امتداد لبه چین دار، فیلتر کاغذ هاریو را آماده کنید و سپس آن را درون قطره‌چکان قرار دهید و سپس قطره‌چکان Hario V60 را روی لیوان قهوه خود قرار دهید.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز V60 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله سوم: فیلتر خود را بشویید

در هر دم آوری که از فیلتر کاغذی استفاده می‌کند، همیشه شستشوی فیلتر را فراموش نکنید. شستشوی فیلتر کاغذ به مهروموم شدن کناره‌های فیلتر کمک می‌کند و همچنین از شر هر نوع طعم کاغذی خلاص می‌شود و به نظر من این امر به گرم شدن لیوان قهوه نیز کمک می‌کند. برای اطمینان از کمی رطوبت فیلتر، به مقدار زیادی آب نیاز ندارید.

بعد از اتمام کار، قطره‌چکان را از لیوان قهوه خارج کرده و آب شستشو را دور بریزید.

 

مرحله چهارم: دانه‌های قهوه را وزن کنید

هنگامی‌که فیلتر خود را شستشو دادید، باید تمام قهوه خود را وزن کنید. من دوست دارم از 25 گرم همراه با Hario V60 استفاده کنم. هنگامی‌که وزن آن را اندازه گرفتید، قهوه خود را با یک آسیاب خوب با درجه متوسط ​​ریز خرد کنید.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز کالیته kalita wave بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله پنجم: قهوه را اضافه کنید

قهوه آسیاب شده خود را درون فیلتر کاغذی بریزید و سپس قطره‌چکان V60 را به‌آرامی به عقب و جلو تکان دهید تا قهوه آسیاب شده جا بیفتد و صاف شود.

 

مرحله ششم: شکوفه زدن

زمان: 0: 00-0: 45

شروع تایمر خود را بزنید و سپس به‌آرامی شروع به ریختن مقدار کمی آب (40 گرم) روی قهوه‌ها کنید تا آن‌ها را خیس کند. این مرحله در تولید دم، شکوفه نامیده می‌شود. آب گرم قهوه تازه آسیاب شده را مجبور به آزاد کردن گازهای به دام افتاده می‌کند. این، به‌نوبه خود، منجر به گسترش بستر قهوه و کمی حباب در سطح می‌شود. از رایحه زیبا لذت ببرید تا تایمر شما به 45 ثانیه برسد.

ادامه در بخش دوم

 


منبع: bean ground

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *