مقاله

دلایل بروز و پیشگیری از آلودگی قهوه سبز – قسمت نخست

آلودگی قهوه سبز

قهوه موریس – هنگام ذخیره یا حمل قهوه سبز، آلودگی همیشه یک خطر است. خواه از طریق اکسیژن، رطوبت یا طیف وسیعی از منابع دیگر، ذخیره‌سازی و بسته‌بندی نامناسب منجر به آلودگی قهوه سبز می‌شود. به‌نوبه خود، این می‌تواند باعث کاهش کیفیت شود، یا حتی نوشیدن غیر ایمن باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی آلودگی قهوه سبز، میزان خطرناک بودن آن و نحوه محافظت در برابر خطرات آلودگی، با استفان کوچت، مالک مشترک Soluagro، یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل‌های بسته‌بندی برای تجارت‌های کشاورزی در گواتمالا، صحبت کردیم که در ادامه می‌خوانیم:

دلایل بروز و پیشگیری از آلودگی قهوه سبز – قسمت دوم

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آلودگی قهوه سبز چیست؟

طبق دیکشنری کمبریج، آلودگی را می‌توان به‌عنوان «فرآیند ساختن چیزی کثیف یا سمی، یا حالت حاوی مواد ناخواسته یا خطرناک» تعریف کرد.

بااین‌حال، استفان در مورد قهوه می‌گوید:

«هنگامی‌که ما در مورد آلودگی صحبت می‌کنیم، به تمام عوامل بیرونی که ممکن است بر قهوه تأثیر منفی بگذارند، اشاره می‌کنیم.»

وی می‌گوید: «این می‌تواند كپك، رطوبت، بوها یا رایحه‌های خارجی و هر فاكتور خارج از بسته‌بندی باشد كه به هر طریقی به قهوه آسیب برساند.

آلودگی همه این عوامل است … همه مواردی که می‌توانند برای کیفیت قهوه در ذخیره‌سازی، حمل‌ونقل یا هر جای دیگر در زنجیره تأمین مضر باشند.»

بیایید به برخی از راه‌های آلوده شدن قهوه سبز نگاهی بیندازیم.

برای خرید قهوه لاغری slimming coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چگونه می‌توان قهوه سبز را آلوده کرد؟

استفان می‌گوید که قهوه «چیزی است که ما آن را یک محصول مرطوب‌کننده می‌نامیم.

این بدان معناست که به‌ویژه مستعد جذب رطوبت از هوا است و به همراه آن، هر نوع آلودگی (مانند بو یا مواد شیمیایی) که ممکن است وجود داشته باشد.»

به همین ترتیب، اگر قهوه سبز شما بسته‌بندی مناسبی نداشته باشد، می‌تواند در معرض آلودگی‌های خارجی قرار گیرد.

اگر چنین باشد، بوی نامطبوع، طعم‌دهنده‌ها و سایر ترکیبات را جذب می‌کند که می‌تواند باعث کاهش کیفیت فنجان شود و حتی لوبیاها را ناامن کند.

استفان می‌افزاید:

«قهوه واقعاً مانند اسفنج است و اگر چیزی را که بوی آن بسیار شدید است در کنار آن قرار دهید، قطعاً می‌تواند آن را جذب کند … این همان چیزی است که می‌خواهید از آن اجتناب کنید.»

من با استفان صحبت کردم تا درباره آلاینده‌های مختلفی که می‌توانند بر طعم، کیفیت و ایمنی قهوه سبز شما تأثیر بگذارند بیشتر بدانم.

آلودگی قهوه سبز

رشد کپک

کپک یکی از رایج‌ترین آلودگی‌های محصولات غذایی است و قهوه سبز نیز از این قاعده مستثنا نیست.

کپک توسط قارچ‌هایی مانند آسپرژیلوس و پنیسیلیوم ایجاد می‌شود. این ماده به‌طور طبیعی در محصولات غذایی که به‌طور نامناسب ذخیره می‌شوند، اغلب در محیط‌های مرطوب تشکیل می‌شود.

مطالعات انجام‌شده در مورد قهوه سبز در کشورهای تولیدکننده قهوه در سراسر جهان نشان می‌دهد که این دو گونه قارچ به‌ویژه آلوده‌کننده‌های طبیعی رایج هستند.

اساساً، اگر قهوه سبز به‌درستی بسته‌بندی نشود و در معرض رطوبت قرار گیرد (چه در هوا باشد و چه در غیر این صورت) ایجاد می‌شود.

این می‌تواند کیفیت قهوه را از بین ببرد، درعین‌حال باعث می‌شود که به‌طور بالقوه برای انسان مضر شود.

وقتی کپک در قهوه رشد می‌کند، بوی مشخصی دارد که با بررسی دانه‌های آسیب‌دیده به‌راحتی می‌توان آن را تأیید کرد.

برای خرید قهوه عربیکا برای لاغری slimming coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آلودگی قهوه سبز از طریق حیوانات

استفان به من می‌گوید که آلودگی حیوانات یکی دیگر از مشکلات اساسی هنگام ذخیره قهوه سبز است.

گرچه همیشه این احتمال وجود دارد که حیوانات بزرگ‌تر از طریق تماس بدنی به قهوه آسیب برسانند، اما استفان در حقیقت به من می‌گوید که جوندگان دلیل اصلی نگرانی هستند.

او می‌گوید: «بستگی دارد كه از چه نوع انباری صحبت كنیم؛ اما گاهی اوقات شما موش دارید.

من می‌گویم موش‌ها یکی از بدترین نوع آلودگی‌ها هستند.»

وی می‌گوید اگر قهوه به‌درستی ذخیره نشود، به‌ویژه ادرار موش می‌تواند مسئله‌ساز شود، زیرا بوهای نامطلوب آن می‌تواند توسط قهوه سبز جذب شود.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

محصولات نفتی

محصولات روغن همچنین یک خطر قابل‌توجه برای آلودگی قهوه سبز است، زیرا هرگونه جذب روغن غیرخوراکی یا صنعتی می‌تواند برای مصرف‌کننده بسیار خطرناک باشد.

استفان می‌گوید: «انبارها مکان‌هایی هستند که عوامل خارجی زیادی دارند.

شما می‌توانید روغن‌هایی از لیفتراک، گازوئیل یا بنزین داشته باشید … و همچنین بخار خودرو دارید که خطرناک است.»

استفان می‌گوید وقتی روغن در نزدیکی انبارها یا انبارهای قهوه سبز ذخیره می‌شود، نشت همیشه خطر بالقوه‌ای دارد.

اگر قهوه به‌درستی ذخیره نشود، این امر می‌تواند بسیار خطرناک باشد. علاوه بر این، هر نوع رایحه، گاز یا دود ناشی از محصولات نفتی نیز می‌تواند جذب شود.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.