آموزش

راهنمای استفاده از دستگاه قهوه ساز سایفون – قسمت دوم

دستگاه قهوه ساز سایفون

قهوه موریس – قهوه ساز سایفون بدون شک قهوه سازی است که قصد دارد شما را در مرکز توجه قرار دهد و مطمئناً یک نقطه صحبت در میان مشتریان ایجاد می‌کنند. این دستگاه بیش از آنکه یک قهوه ساز مورد ستایش باشد، بیشتر به آزمایش شیمی دبیرستان شباهت دارد.

گول ظاهر این قهوه ساز را نخورید، سایفون به‌عنوان یکی از بهترین روش‌ها برای دم کشیدن قهوه در نظر گرفته می‌شود – به این معنا که وقتی در کار و چگونگی عملکرد آن تسلط پیدا کردید، توجه ویژه‌ای به تهیه انواع دم‌کرده قهوه خواهید داشت.

اگرچه این قهوه ساز کمی به رویکرد عملی بیشتر و کمی بیشتر به نگهداری نیاز دارد، روند کار لذت‌بخش است و فنجان نهایی باورنکردنی است.

در بخش دوم ادامه روند دم آوری با قهوه ساز سایفون را با هم می خوانیم:

راهنمای استفاده از دستگاه قهوه ساز سایفون – قسمت نخست

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله چهارم: قهوه ساز سایفون و حرارت خود را بسازید

اکنون وقت آن است که دستگاه قهوه ساز سایفونی خود را بسازید. قسمت قیف بالایی را (با فیلتر قفل شده در جای خود) درون لامپ شیشه قرار دهید و مهروموم لاستیکی را به‌آرامی بچرخانید تا احساس امنیت کند – لازم نیست خیلی فشار دهید، فقط نیروی کافی را فشار دهید تا احساس سفتی کنید.

اکنون می‌توانید منبع حرارت خود را در زیر لامپ شیشه قرار دهید.

قهوه ساز سایفون هاریو دارای مشعل سوخت الکل مایع است که می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

مرحله پنجم: آب را تماشا کنید که به محفظه بالایی منتقل می‌شود

صبر کنید تا آب جوش بیاید.

هنگامی‌که آب شروع به جوشیدن می‌کند متوجه می‌شوید که به‌آرامی شروع به بالا آمدن به قسمت بالای قیف می‌کند. به دلایلی عجیب مقدار کمی آب در محفظه پایین باقی خواهد ماند. نگران نباشید که این کاملاً طبیعی است و در صورت وجود شیشه را از گرمای مستقیم زیر آن محافظت می‌کند.

هنگامی‌که آب به قیف بالایی منتقل شد، حرارت مشعل خود را کم کنید. ما آب را خیلی گرم نمی‌کنیم، بنابراین اگر دماسنج دارید می‌توانید دمایی بین 185-195 درجه فارنهایت داشته باشید.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله ششم: اضافه کردن قهوه

اکنون وقت آن است که قهوه تازه آسیاب شده خود را اضافه کنید. به آهستگی قهوه خود را در قسمت قیف بالایی که اکنون آب باید باشد بریزید، مطمئن شوید که قهوه را با استفاده از یک قاشق چوبی کاملاً غرق کنید.

قهوه را با یک قاشق چوبی هم بزنید

مرحله هفتم: دم آوری قهوه

اجازه دهید قهوه به مدت تقریباً 15 ثانیه در حالت غوطه‌وری باقی بماند و دم بکشد.

مرحله هشتم: دور کردن منبع حرارت

حرارت را خاموش کنید و سریع قهوه خود را با استفاده از یک قاشق چوبی هم بزنید.

مرحله نهم: سحر و جادو را تماشا کنید

با پایین آمدن دما، متوجه خواهید شد که قهوه به‌آرامی به درون لامپ زیرین شیشه پایین کشیده می‌شود. این روند باید تقریباً 1 تا 2 دقیقه پس از خاموش کردن منبع گرما آغاز شود. اگر به نظر می‌رسد طولانی‌تر است که دمیدن روی شیشه را امتحان کنید تا به روند خنک‌سازی کمک کند.

هنگامی‌که قهوه در پایین منتقل شد، دم آوری کاملاً تمام شده است و شما یک لایه ضخیم از قهوه را در قسمت بالای قیف خواهید دید.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله دهم: سرو کردن

پس از پایان فرآیند دم آوری سرو و لذت ببرید

قسمت قیف بالایی را به‌آرامی از لامپ شیشه بردارید، من توصیه می‌کنم از یک پارچه استفاده کنید زیرا سایفون هنوز خیلی گرم است.

هنگامی‌که قسمت بالای قیف برداشته شد، اجازه دهید قهوه کمی خنک شود تا پیچیده‌ترین فنجان را قبل از سرو تضمین کنید.

در لیوان قهوه خود بریزید و لذت ببرید.

 


منبع: bean ground

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *