اسپرسو
به نوعی نوشیدنی قهوه گفته می شود که بی شک معروف ترین آن نیز در سراسر جهان است
و بسیاری از نوشیدنی های دیگر مبتنی با قهوه بر پایه آن ساخته می شود.
اسپرسو ریشه ای ایتالیایی دارد و به نوشیدنی سریع اشاره می کند.
هدف از اسپرسو هم همین سرعت در دم آوری است که ظرف چند ثانیه نوشیدنی غلیظ به شما می دهد.
سرعت دم کردن و اسپرسو در تمام این سالها هم تراز هم بوده است
و در کل به عبور سریع آب داغ از میان دانه های آسیاب قهوه و عصاره گیری سریع اشاره دارد.

ترکیبات قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو انواع مختلفی دارد و در نوشیدنی های مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
اسپرسو در واقع پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی ها و دسرهای قهوه محسوب می شود
که با افزودن مواد دیگر نام های مختلفی به خود گرفته است.
از قهوه آمریکانو که از ترکیب آب جوش و قهوه اسپرسو تهیه می شود بگیرید
تا قهوه لاته یا کاپوچینو از ترکیب قهوه، شیر و کف شیر تهیه می شوند. اسپرسو ۳

اسپرسودبل چیست

اسپرسو دبل همان قهوه اسپرسو سینگل است اما با این تفاوت که دو برابر اسپرسو معمولی قهوه آسیاب شده در سبد پرتافیلتر قرار می گیرد و عصاره گیری می شود.
در واقع اسپرسو دبل دو اسپرسو در یک فنجان است. اسپرسو ۳

کرمااسپرسو

یکی از راه های شناخت قهوه اسپرسوی عالی میزان و رنگ کرما اسپرسو یا خامه روی آن است.
لایه آجری رنگ بالای قهوه اسپرسو در واقع چربی های استخراج شده از دانه های آسیاب شده قهوه است که نمایانگر کیفیت یک قهوه اسپرسو است.
اما توجه به این نکته ضروری است که کرما اسپرسو در انواع مختلف قهوه متفاوت است.
قهوه های عربیکا در قهوه اسپرسو کرمای روشن تر و کمتری می دهند
و در مقابل قهوه های روبوستا کرمای تیره تر و بیشتری می دهند.
همانطور که اشاره شد قهوه اسپرسو نرمال و با کیفیت باید کرمایی آجری رنگ و یک دست داشته باشد
تا بتوانیم بگوییم یک قهوه اسپرسو با کیفیت از لحاظ کرما داریم. اسپرسو ۳

اسپرسوساز چیست

اسپرسو ساز به دستگاهی گفته می شود که بر اساس یک فرآیند آب جوش را با فشاری با بار 9 به بالا از میان آسیاب قهوه که در پرتافیلتر است عبور می دهد.
اسپرسو سازها انواع مختلفی دارند که مدل های خانگی گرفته تا مدل های صنعتی دستی،
نیمه اتوماتیک و اتوماتیک را شامل می شود.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

طرز تهیه قهوه اسپرسو در اسپرسو سازهای مختلف به طور کل ثابت است
و تنها تفاوت در هنر و مهارت باریستا نهفته است.
برای تهیه یک اسپرسو ابتدا می بایست دانه قهوه را با درجه مناسب اسپرسو آسیاب کرد.
درجه آسیاب اسپرسو بسیار ریز است چرا که باید در کمترین زمان عصاره گیری صورت بگیرد.
بعد از آسیاب کردن قهوه، آن را در سبد پرتافیلتر قرار می دهید
و به صورت استاندارد 8 گرم قهوه آسیاب شده باید برای یک اسپرسو نرمال استفاده شود.
پس از این کار نوبت به تمپ کردن یا فشرده کردن قهوه اسپرسو در پرتافیلتر می رسد.
این تمپ کردن قهوه آسیاب شده را فشرده می کند تا آب داغ با فشار از داخل قهوه عبور کند و عصاره گیری انجام شود.
سپس پرتافیلتر را در جای خود بر روی اسپرسو ساز قفل می کنید و دستگاه را روشن می کنید.
پس از گرم شدن دستگاه و زدن دکمه عصاره گیری قهوه آب داغ از مخزن دستگاه وارد پرتافیلتر می شود
و با فشاری که بر روی سطح قهوه اعمال می کند از آن عبور کرده و عصاره گیری صورت بگیرد.

انواع قهوه اسپرسو

انواع قهوه اسپرسو به سه دسته کلی تقسیم می شود:
قهوه اسپرسو سینگل یا اسپرسوی معمولی که از 8 گرم قهوه در آن استفاده می شود و حجمی در حدود 30 گرم قهوه می دهد.
قهوه اسپرسو لانگو که یک و نیم برابر یک قهوه معمولی است و در آن از 12 گرم قهوه استفاده می شود و نوشیدنی عصاره گیری شده در حدود 45 گرم است.
قهوه اسپرسو دبل که دو برابر یک قهوه اسپرسوی معمولی است و حجمی معادل 60 گرم است و در آن 16 گرم قهوه آسیاب شده استفاده می شود.

 

 


 خرید قهوه اسپرسو

اسپرسو ۳

 اپلیکیشن قهوه موریس

morris coffee app

اسپرسو ۳

 دریافت لیست قیمت قهوه

morris coffee

اسپرسو ۳

اینستاگرام

morris coffee

اسپرسو ۳

 کانال تلگرام

morris coffee