ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » قهوه اتیوپی، قدیمی‌ترین قهوه در جهان – قسمت دوم

قهوه اتیوپی، قدیمی‌ترین قهوه در جهان – قسمت دوم

قدیمی‌ترین قهوه

خاستگاه و محل تولد قهوه، کشور اتیوپی است، اما شهرت قهوه اتیوپی نه به خاطر عنوان قدیمی‌ترین قهوه در جهان است و نه به خاطر خاستگاه قهوه بودن؛ بلکه شهرت این قهوه به خاطر کیفیت و طعم‌های منحصربه‌فرد آن است و بی‌راه نیست که آن را در گزینه‌های بالای لیست نوشیدنی‌هایی که باید قبل از مرگ نوشید، می‌بینیم. در این یادداشت درباره این قهوه و ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

قهوه اتیوپی، قدیمی‌ترین قهوه در جهان – قسمت نخست


برای خرید قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (limu) بر روی تصویر زیر کلیک کنید


اهمیت فرهنگی و اجتماعی قهوه در اتیوپی، قدیمی‌ترین قهوه

نوشیدن قهوه در اتیوپی علاوه بر خواص درمانی، آداب و مراسم خاص خود را دارد. در مهمانی‌های خانوادگی، جشن‌های مذهبی و مراسم عزاداری طی مراسمی که به «coffee ceremony» معروف است، سرو می‌شود. قهوه در این مراسم به‌وسیله زنان تهیه و سرو می‌شود. اهالی اتیوپی هیچ‌گاه دانه قهوه‌ برشته‌شده خریداری نمی‌کنند و در طی مراسمی دانه‌های سبز قهوه را در حضور میهمانان داخل ظروف مخصوصی روی حرارت برشته می‌کنند.


برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید


به هم زدن دانه‌ها تا رسیدن به رنگ دلخواه ادامه دارد و درواقع نکته لذت‌بخش این مراسم، پخش شدن عطر قدیمی‌ترین قهوه در حال برشته شدن در فضاست تا مهمان‌ها از آن لذت ببرند. دانه‌ها سپس در هاون کوبیده شده و سابه قهوه در ظرف مخصوص دم‌آوری قهوه‌ اتیوپیایی به اسم «Jebena» ریخته می‌شود تا به همراه آب روی حرارت قرارگرفته و به نقطه‌جوش برسد. قهوه‌ آماده‌شده در فنجان‌های کوچکی که دسته ندارند سرو می‌شود و سینی ابتدا به مسن‌ترین فرد جمع تعارف می‌شود. در این مراسم قهوه سه بار برای میهمانان سرو می‌شود.


برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید دو yirgacheffe coffee g2 بر روی تصویر زیر کلیک کنید


فرهنگ نوشیدن قدیمی‌ترین قهوه

قهوه‌ آماده‌شده در این مراسم به عنوان قدیمی‌ترین قهوه معمولاً با شکر نوشیده می‌شود. برخی زنان در حین برشته‌کاری دانه‌های قهوه، به آن‌ها دارچین، هل یا میخک اضافه می‌کنند تا عطر بیشتری به نوشیدنی نهایی ببخشند. این مراسم می‌تواند گاهی تا دو تا سه ساعت به طول بینجامد، این مراسم نشانه‌ احترام و صمیمیت افراد نسبت به یکدیگر است و در طول آماده شدن و صرف قهوه از همه‌چیز صحبت می‌شود، از مسائل سیاسی و اجتماعی گرفته تا هر موضوع کوچک که برای خانواده و میهمانان اهمیت دارد. یک ضرب‌المثل در میان اهالی اتیوپی بر سر زبان‌هاست: وقتی کسی بگوید «من دوستی ندارم که با او قهوه بنوشم» درواقع به این معنی است که آن شخص همدم و همراز ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟