مقاله

تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک – قسمت نخست

اسپرسو فوق اتوماتیک

قهوه موریس – دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک یا «super-autos» همچنین به‌عنوان دستگاه‌های «کاملاً خودکار» یا «دانه به فنجان» شناخته می‌شوند، می‌توانند قهوه را برای کاربر خرد، تمپ و دم کنند. بعضی از مدل‌ها حتی شیر را بخارپز می‌کنند و می‌ریزند.

اما درحالی‌که این دستگاه‌ها راحتی بی‌نظیری را ارائه می‌دهند، برخی معتقدند که آن‌ها همچنین مهارت‌های باریستا و صنایع‌دستی قهوه را خودکار می‌کنند – چیزی که قهوه‌های ویژه به‌طور فزاینده‌ای به آن توجه می‌کنند.

این مسئله ما را به سمت یک سؤال مهم سوق می‌دهد: کجا دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در قهوه‌های خاص جای می‌گیرند؟

برای پاسخ به این سؤال و کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک،

من با ایلیا کلیچکوف در Eversys North America و Jai Lott در Blank Street Coffee صحبت کردم که در ادامه با هم می‌خوانیم:

تکامل دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک – قسمت دوم

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در مقابل نیمه اتوماتیک و اتوماتیک

در کافی‌شاپ‌های مدرن، ما سه نوع اصلی دستگاه اسپرسو داریم: نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و فوق اتوماتیک.

دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تا حدود زیادی کاملاً شبیه به هم هستند. آن‌ها هر دو به باریستا نیاز دارند تا قهوه را خردکرده و تمپ کند و همچنین شیر را بخارپز کنند.

تنها تفاوت این است که با استفاده از نیمه اتوماتیک، باریستا باید ضربه را شروع کند و خود متوقف کند.

در مقابل، ماشین‌های اتوماتیک جریان آب را در یک وزن یا حجم مشخص قطع می‌کنند.

این ماشین‌ها برای اینکه همه متغیرها مطابق با دستورالعمل باشند، نیاز به نظارت دائمی از طرف باریستا دارند.

درنتیجه، علی‌رغم افزایش حاشیه برای خطا، این سبک‌های «سنتی» دستگاه اسپرسو اغلب با کار و هنر تهیه قهوه عالی ارتباط دارند.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

در مقابل، دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک عنصر انسانی را از بین می‌برد. در عوض، اپراتور یک دکمه را فشار می‌دهد.

دستگاه لوبیا را خرد می‌کند، قهوه آسیاب شده را دست‌کاری می‌کند، اسپرسو را استخراج می‌کند و گاهی اوقات بخار آب می‌کند و شیر را می‌ریزد.

باریستا فقط باید قیف لوبیا و مخزن آب را پر کند (اگر دستگاه به آب شبکه متصل نباشد).

به لطف این راحتی بیشتر و ظرفیت سلف‌سرویس، دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک در محیط‌های غیر کافه‌ای محبوب شده است.

لابی هتل‌ها، فرودگاه‌ها و دفاتر همگی نمونه‌های خوبی هستند.

بااین‌حال، انتقاداتی نسبت به دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک وجود دارد که عمدتاً به دلیل عدم کنترل دقیق دستی اپراتور است.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

افزایش کیفیت در دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک

درحالی‌که دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک به دلیل اینکه نمی‌توانند استخراج اسپرسو با کیفیت باریستا را تکرار کرده و میکرو فوم کاملاً بافتی ایجاد کنند، موردانتقاد قرار می‌گیرند،

این فناوری در حال تغییر است و کیفیت بهتر می‌شود.

درنهایت، این نشان‌دهنده روند گسترده‌تری است: افزایش کیفیت دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

درک مشتری

اکنون ما می‌دانیم که کیفیت در حال افزایش است، ما سؤالات دیگری داریم که باید به آن‌ها پاسخ دهیم.

عملکرد این دستگاه‌ها در کافی‌شاپ چگونه است؟ نظر باریستاها و نظر مشتریان چیست؟

جی لوت رئیس تجربه قهوه بلانک استریت، یک سبد قهوه در بروکلین، می‌گوید که با یک پاسخ فوق‌العاده دلگرم‌کننده، اولین دستگاه‌های اسپرسو فوق اتوماتیک را در کار تجربه کرده است.

وی توضیح می‌دهد: «مردم به آن نگاه می‌کردند و ما را در حال فشار دادن دکمه‌ای برای ایجاد اسپرسو تماشا می‌کردند و می‌اندیشیدند:

شما كاری نمی‌کنید، چرا من چهار یا پنج دلار به شما پول می‌دهم؟»

برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید

او می‌گوید: «بازگشت مشتری بزرگترین نگرانی من برای ورود به این امر بود؛

اما صادقانه بگویم، هیچ‌کس در مورد دستگاه قهوه اظهارنظری نکرده است. این بسیار عالی است، زیرا قهوه به‌طور مداوم، هرروز خوب است.»

ایلیا اشاره می‌کند که حتی اگر مشتری دستگاهی را پیدا کند، بعید است که روی دستگاهی در پشت میله متمرکز شود.

وی توضیح می‌دهد: «اکثریت قریب به اتفاق [مشتریان]، در یک فضای پر جریان، متوجه این موضوع نیستند.

آن‌ها آنچه دوست دارند، چیزهایی مانند خدماتی که می‌گیرند، فضای داخل فروشگاه، سرعت، کیفیت را دریافت می‌کنند.»

«ازنظر من مارک دستگاه یا افرادی که مشغول کار در پشت پیشخوان هستند بیشتر برای مشتریان پنهان است.»

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *