قهوه موریس – SteepShot مسیر بسیار طولانی را برای اختراع توسط مخترع Ari Halonen SteepShot و ساخت طی کرد و اویل بهار امسال پس از تأخیرهای طولانی وارد بازار قهوه شد.
SteepShot در حدود چهار سال پیش مفهوم یازی و معرفی شد و دو سال پیش Kickstarter بر روی ساخت آن سرمایهگذاری کرد.
هالونن در این خصوص میگوید: «یک معضل اولیه بین طراحان و یک کارخانه در چین منجر به تأخیر چهار ماهه شد که پسازآن نیازمند به یک سری تأخیرهای یک تا دو ماه در سطح کارخانه بود.»
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
هالونن میگوید: «من بهزودی فهمیدم که بهترین راهحل این است که شخصاً از کارخانه چین دیدن کنم و سرانجام به این نتیجه رسیدم که محصول خوبی برای عرضه به بازار دارم، سپس سال نو چینی اتفاق افتاد و پسازآن وضعیت کرونا ویروس و همهگیری آن در چین و باقی نقاط جهان؛ بنابراین میتوان گفت برخی از موانع خارج از کنترل باعث بروز تأخیر زیاد در ارائه این محصول شد.»
SteepShot از فرآیند اصلی گرما و هوا در یک محیط بسته استفاده میکند تا به مخلوطی از قهوه و آب فشار وارد کند. با توجه به درجه آسیاب و میزان مناسب قهوه، طبق گفته این شرکت، یک قهوه خوشمزه و با عصاره خوب در کمتر از 30 ثانیه حاصل میشود.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press بر روی تصویر زیر کلیک کنید
علیرغم سردردهای مرتبط با تأخیر، این دستگاه در حالی وارد جهان میشود که تعداد بسیاری از قهوه سازان مشغول بازی قهوه خانگی هستند، هرچند هالونن میگوید که این دستگاه تنها لوازم جانبی را هدف قرار نداده است.
او میگوید: «من همیشه به SteepShot بهعنوان ابزاری همهکاره برای همه فکر کردهام، ساده کردن دمآوری و ایجاد هنر آسانتر.»
گفتنی است نسخه بعدی SteepShot ممکن است شامل نسخه با ظرفیت بزرگتر و احتمالاً گزینههای رنگی باشد. SteepShot در اوایل بهار امسال با قیمت 67،46 دلار بهعلاوه حملونقل در دسترس علاقهمندان است.