قهوه موریس – روآندا Rwanda کشوری است که میتواند کیفیت فنجانی استثنایی، با طعم میوههای گل توت، گل، اسیدیته شراب و پیچیدگی را تولید کند.
روآندا یک تازه وارد در صحنه قهوه تخصصی است.
در گذشته تولید قهوه این کشور تا حد زیادی تجاری و از نظر مقیاس محدود بود.
آشفتگی اواسط دهه 1990 را به این موارد اضافه کنید، به این معنی که فقط اواسط دهه 2000 بود که اولین ایستگاه شستشو ساخته شد.
از آن زمان، روآندا به اولین و تنها کشور آفریقایی تبدیل شده است که میزبان یک جام تعالی است و قهوههایی از این مبدأ شروع به شناخت شایسته خود میکنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Rwanda
Rwanda is a country that can produce exceptional cup qualities, abundant with flavours of berry fruits and florals, winey acidity, and complexity.
Rwanda is a relative newcomer to the speciality scene; the country’s coffee-producing past was largely commercial and limited in scale.
Add to this the turmoil of the mid-1990s, meaning that it was not until mid-2000s that the first washing station was built.
Since then, Rwanda has become the first and only African country to host a Cup of Excellence and the coffees from this origin have started to get the recognition they deserve.