واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: ذره ذره Nutate

Nutate

قهوه موریس – ذره ذره Nutate نوعی اصطلاح نسبتاً مدرن برای راه یافتن به قهوه است؛ و بر اساس نظر مت پرگر، قهرمان جام جهانی آبجو در استرالیا 2012، به یک روش خنک‌کننده اشاره دارد.

به‌طورمعمول، یک باریستا در یک حرکت ذره ذره Nutate تا زمانی که قهوه ساییده فشرده شود تا حد ممکن سطح پایین را پایین می‌آورد.

فیزیک پشت ذره ذره Nutate شباهت زیادی به راه رفتن روی برف دارد.

اگر با کفش‌های برفی سنتی (کفش‌هایی مانند راکت تنیس) راه بروید، وزن و درنتیجه زور شما تقسیم می‌شود و برف را زیاد فشرده نمی‌کنید.

این را با راه رفتن روی برف با یک جفت پاشنه مقایسه کنید.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

ذره ذره به شما امکان می‌دهد بستر قهوه را با اعمال فشار غلیظ بیشتر به میزان بیشتری فشرده کنید.

برای رسیدن به این هدف، باریستا دوز را به‌صورت دایره‌وار با یک مفصل گرد می‌کند. یک لبه یک طرف دستکش قهوه را فشرده می‌کند، سپس آن را دور آن می‌چرخانید تا بقیه را فشرده کند، قبل از اینکه با یک تامپ صاف به پایان برسید.

اگرچه به‌طور بالقوه یک روش موفقیت‌آمیز برای فشرده‌سازی زمین قهوه است، اما برای یک استخراج یکنواخت نیز دارای پتانسیل بالایی برای اجرای ناسازگار یا ناهموار است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Nutate

Nutating is a relatively modern term to make its way into coffee.

Popularized by Australian 2012 World Brewers Cup champion Matt Perger, it refers to a tamping technique.

Normally, a barista would tamp down as levelly as possible in one smooth lowering movement until the ground coffee is compacted. The physics behind nutating is a lot like walking on snow.

If you walk in traditional snowshoes (the ones like tennis rackets), your weight, and therefore force, is distributed and you will not compress the snow very much. Compare that to walking on snow with a pair of heels.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز موکاپات moka pot بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Nutating allows you to compact the coffee bed to a greater degree by applying more concentrated pressure.

To achieve this, the barista tamps the dose in a circular fashion with a swivel.

One edge of one side of the tamper compresses the coffee first, you then roll it round to compress the rest, before ending up with a flat tamp.

Although potentially a successful way of compressing coffee grounds, for an even extraction it also has high potential to be executed inconsistently or unevenly.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *