قهوه موریس – ممکن است با اصطلاح «نوار کند» یا دم کردن آهسته Slow brew روبرو شده باشید. این بهسادگی به یک قهوه فیلتری اشاره دارد، اما کمی بیشتر میتوان از نام آن استنباط کرد.
بهطورمعمول، یک نوار آهسته فیلترهای یک سرویس و دمدستی را به نمایش میگذارد.
قلب آن تهیه قهوه باکیفیت است و این واکنشی است به اخلاق فست فود – چه ازنظر سرویسدهی و چه ازنظر تهیه – که مشخصه بسیاری از کافیشاپها است.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
نوار آهسته به معنای صرف وقت برای پذیرفتن آیین تهیه یک فنجان قهوه، تماشای تهیه آن، تعامل با باریستا یا صرفاً نشستن و گرفتن لحظهای است.
بدیهی است که اقتصاد کافیشاپ معمولاً بر اساس خدمات سریعتر ساخته میشود و برخی از فروشگاهها نوار کندی را بهعنوان بخشی از پیشنهاد خود ارائه میدهند و کاملاً درست، هزینههای بیشتری را برای تجربه دریافت میکنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Slow brew
You may have come across the term “slow bar”.
This simply refers to a filter coffee bar, but a little more can be inferred from the name.
Typically, a slow bar sells single-serve, manually brewed filters.
At its heart is the making of quality coffee and it is a reaction to the fast-food ethos – both in terms of service and preparation – that has come to characterize so many coffee shops.
برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon بر روی تصویر زیر کلیک کنید
The slow bar is all about taking time to embrace the ritual of crafting a cup of coffee, to watch it being made, to engage with the barista, or simply sit and take a moment.
Evidently, coffee-shop economics are more typically built on speedier service, and some stores will offer a slow bar as part of its offer and, quite rightly, charge more for the experience.
ترجمه و تلخیص از قهوه موریس