ممکن است با اصطلاح «نوار کند» یا دم کردن آهسته Slow brew روبرو شده باشید. این بهسادگی به یک قهوه فیلتری اشاره دارد، اما کمی بیشتر میتوان از نام آن استنباط کرد. بهطورمعمول، یک نوار آهسته فیلترهای یک سرویس و دمدستی را به نمایش میگذارد. قلب آن تهیه قهوه باکیفیت است و این واکنشی است به اخلاق فست فود – چه ازنظر سرویسدهی و چه ازنظر تهیه – که مشخصه بسیاری از کافیشاپها است.
نوار آهسته به معنای صرف وقت برای پذیرفتن آیین تهیه یک فنجان قهوه، تماشای تهیه آن، تعامل با باریستا یا صرفاً نشستن و گرفتن لحظهای است.
بدیهی است که اقتصاد کافیشاپ معمولاً بر اساس خدمات سریعتر ساخته میشود و برخی از فروشگاهها نوار کندی را بهعنوان بخشی از پیشنهاد خود ارائه میدهند و کاملاً درست، هزینههای بیشتری را برای تجربه دریافت میکنند.