قهوه موریس – تأثیر دما Temperature در طول سفر دانه قهوه به فنجان در نقاط مختلف قابل مشاهده و چشیدن است.
در مزرعه یا سطح زمین ، تغییر دما باعث تغییر شرایط رشد گیاه قهوه میشود و همچنین میتواند در مرحله خشک شدن فرآوری قهوه نیز حیاتی باشد.
دما بر ذخیره قهوه و طول عمر آن تأثیر میگذارد.
کباب کردن تقریباً به معنای اعمال مقادیر مختلف دما به روشهای مختلف است.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
بیشتر ما در هنگام دم کشیدن قهوه ، تأثیر درجه حرارت را تجربه میکنیم – دمای آبی که برای تهیه قهوه استفاده میکنیم ، بر طعم آن تأثیر میگذارد.
احتمالاً شنیدهاید که نباید از آب جوش برای دم کشیدن استفاده کرد ، زیرا این کار قهوه را «میسوزاند». مشاوره خوب ، اگرچه بهطور بالقوه گمراهکننده است.
هنگام دم کردن ، ما در حال حل کردن قهوه هستیم ، نه پختوپز آن ، و به همین ترتیب دمای آب باعث تغییر ترکیبات و درنتیجه طعمدهندههای قهوه میشود و اگر قهوه سوخته باشد ، این امر در طی فرآیند بو دادن اتفاق افتاده است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Temperature
The impact of temperature can be seen and tasted at varying points throughout the seed-to-cup journey.
At the farm, or terroir, level, changes in temperature will change the growing conditions of the coffee plant and can be critical during the drying part of the processing of the coffee, too.
Temperature affects the storage of coffee and its life-span.
Roasting is pretty much all about applying varying amounts of temperature in different ways.
Most of us experience the impact of temperature during the brewing of coffee – the temperature of the water we use to make the coffee affects the flavour.
برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon بر روی تصویر زیر کلیک کنید
You have probably heard that one should not use boiling water to brew with, because this will “burn” the coffee.
Good advice, although potentially misleading.
When brewing we are dissolving, not cooking, coffee, and as such the temperature of the water alters which compounds, and therein which flavours, are released by the coffee.
If the coffee has been burnt, this will have happened during the roasting process.