قهوه موریس – در سال 1945 Giovanni Achille Gaggia ایتالیایی (1961-1895) دستگاه اهرم Lever machine را اختراع و تولید کرد.
مفهوم اسپرسو، نوشیدن قهوه تحتفشار است. نام اسپرسو به معنای واقعی کلمه «فشار دادن» است.
این به معنای «سریع» نیست، حتی اگر ساختن اسپرسو کار خوبی باشد.
اولین دستگاههای اسپرسو که در اواخر قرن نوزدهم شروع به ظهور کردند از بخار برای ایجاد فشار استفاده کردند.
این امر نیاز به بخار را برای تأمین فشار از بین میبرد و به این معنی بود که آب به همان اندازه گرم نیست.
اهرمها توسط کاربر فشار را میآورند یا کاربر با استفاده از فنر تکرارها را بارگیری میکند.
برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
همین عمل باعث ایجاد این جمله میشود که «یک ضربه بکش».
دستگاه اهرم نیز اندازه اسپرسوی مدرن را تا حد زیادی مشخص میکند، زیرا آب زیادی وجود دارد که میتوان در محفظه آن را دم کرد.
پسازاین دستگاه پمپ محوری آمد که اکنون بازار را در اختیار دارد.
شرکتهای سازنده دستگاه اسپرسو یک حرکت مجدد در صنعتگری را بهعنوان یک ماشین دستی و «درگیر» مشاهده کردهاند.
دستگاههای مدرن پمپ قابلبرنامهریزی اکنون میتوانند از تغییرات فشار دستگاه اهرم کلاسیک تقلید کنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Lever machine
The concept of espresso is to brew coffee under pressure; the name meaning literally to “press out”.
It does not mean “express” or “quick”, even though making an espresso is.
The first espresso machines that began to appear at the end of the nineteenth century used steam to create the pressure.
In 1945 the Italian Giovanni Achille Gaggia (1895–1961) invented and produced the lever machine. This took away the need for the steam to provide the pressure and meant that the water did not need to be as hot.
برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Levers work by the user providing all the pressure or with the user loading the reps using a spring. It is this action that gave rise to the saying “to pull a shot”.
The lever machine also largely defined the size of the modern espresso, as there is only so much water that can be held in the chamber to brew with.
After this came the pump-driven machine, which now dominates the market.
Levers have seen a resurgence in the artisanal movement as a more manual and “involving” machine.
Modern programmable pump machines can now mimic the press changes of the classic lever machine.