قهوه موریس – کار با یک شیمیدان در چند پروژه قهوه دلیل ورود در این فرهنگ لغت است. من فکر میکنم انصاف است که بگوییم مقدار پوچی آنچه در قهوه اتفاق میافتد به ترمودینامیک Thermodynamics بستگی دارد.
یک نمونه از ترمودینامیک در عمل، ماهیت چگونگی تغییرات فیزیکی دما میتواند منجر بهاصطلاح تغییرات فاز شود.
اما ترمودینامیک بهطور گستردهتر حرکت انرژی است و شامل هر فرایند فیزیکی در جهان است.
بشر با اعمال گرما یا خنک کردن، تغییرات فاز زیادی را اعمال میکند. نمونههای زیادی در قهوه وجود دارد.
یخ زدن قهوه سبز استفاده از ترمودینامیک برای افزایش طول عمر قهوه است.
بو دادن ترمودینامیک در عمل و به روشی کاملاً پیچیده است، با ترکیبات تجزیهشده و محصولات جانبی خوشطعم زیادی ایجاد میکند. سپس نوشیدنی تولید میشود، جایی که ما از گرما برای تغییر استخراج استفاده میکنیم.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Thermodynamics
My work with a chemist on a couple of coffee projects is the reason for this entry appearing in this dictionary.
I think it is fair to say that an absurd amount of what happens in coffee is down to thermodynamics.
One example of thermodynamics in action is the nature of how physical changes in temperature can result in so-called phase changes.
But thermodynamics is more broadly the movement of energy, and it includes every physical process in the universe.
Human beings enact a lot of phase changes by either applying heat or cooling things down.
There are many examples in coffee.
Freezing green coffee is using thermodynamics to elongate the life of coffee.
Roasting is thermodynamics in action and in a pretty complex way, with compounds breaking down and creating lots of flavoursome by-products.
Then there is brewing, where we utilize heat to alter extraction. Pretty cool, really.