مجموعهای از ترازوها Weighing scales در دنیای تولید تخصصی به امری عادی تبدیلشده است. اکنون دشوار است باور کنیم که درست چند سال پیش، توزین دقیق مقادیر / نسبتها عملی سخت به نظر میرسید و بنابراین غیرمعمول بود.
گفتن این امر، مدتهاست که در تهیه قهوه فیلتری وجود دارد که احتمالاً فقط به دلیل سهولت نسبی آن در مقایسه با اسپرسو است. نسبت دقیق مواد مورداستفاده تأثیر زیادی در موفقیت دم آوری دارد. این در مورد قهوه نیز صادق است.
اندازهگیری با چشم بهسادگی کافی نیست. دو آسیاب مختلف فضای متفاوتی را اشغال میکنند و قهوه شکفته میتواند حجم آب را پنهان کند. داشتن یک مقیاس مناسب و معقول که هم سریع خوانده شود و هم با دو رقم اعشار اندازهگیری شود، تفاوت زیادی ایجاد میکند.
جالب است که جنبش تخصص در ابتدا از حجمسنجی فاصله گرفت زیرا بهعنوان «فشار دادن دکمه» تلقی میشد. سپس به سمت مقیاسها حرکت کردیم و دوزها و شات ها را وزن کردیم و درنهایت فهمیدیم که آن دکمههای از پیش تعیینشده واقعاً میتوانند بسیار مفید باشند.