واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: اسمز معکوس Reverse osmosis

Reverse osmosis

قهوه موریس – این نوع فیلتراسیون Reverse osmosis غالباً فرآیند کمی پیچیده و گرانتری نسبت به فیلترهای کارتریج (کارتریج‌های تبادل یونی) است.

در اسمز معکوس، آب با فشار زیاد به یک غشا وارد می‌شود و در پایان یک‌طرف تقریباً یک محلول بدون مواد معدنی و از طرف دیگر یک محلول بسیار غلیظ از مواد معدنی دارید.

بیشتر مردم از ضلع «خالی» استفاده می‌کنند و مقداری کنسانتره به آن اضافه می‌کنند. در مناطق نرم آب غیرمعمول نیست که این امر را تغییر دهد تا محتوای مواد معدنی افزایش یابد.

در مناطق بسیار سخت آب، اسمز معکوس تنها راه برای پایین آوردن محتوای مواد معدنی است، مگر اینکه آب خود را تقطیر کنید.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

سیستم‌های اسمز معکوس می‌توانند بسیار هدر برنده باشند، در برخی موارد 50 درصد پساب ایجاد می‌کنند، اما بسیاری از سیستم‌ها با این کار بسیار بهبود یافته‌اند.

ازنظر قهوه، نکته کلیدی که باید بدانید این است که مانند فیلتراسیون مبتنی بر کارتریج، سیستم فقط می‌تواند آبی را که با آن شروع کرده‌اید دستکاری کند.

سیستم‌های بازیابی مجدد وجود دارند و به‌طور فزاینده‌ای در حال کاوش هستند.

این امکان کنترل بیشتر بر ترکیب واقعی آب را فراهم می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Reverse osmosis

This type of filtration is often a slightly more complex and expensive process than that provided by cartridge filters (ion exchange cartridges).

In reverse osmosis, water is forced at high pressure against a membrane and you end up with an almost mineral-less

solution on one side and a highly concentrated solution of minerals on the other.

Most people use the “empty” side and add a bit of the concentrate back in.

In soft water areas it is not unheard of to reverse this so as to increase the mineral content.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

In very hard water areas reverse osmosis is the only way to push mineral content down, unless you distill your water.

Reverse osmosis systems can be quite wasteful, in some cases creating 50 percent waste water, but many systems have greatly improved upon this.

From a coffee point of view, the key thing to realize is that, like cartridge-based filtration, the system can only manipulate the water that you started with.

Remineralization systems do exist and are increasingly being explored.

These will allow more control over actual water composition.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.